Şimdi Ara

MEGANE 3 LPG ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı araçtan bendede var , ilk gördüğümde tutuldum halada aynı vallahi . otomatik vites kullanımı zamanla öğreniliyor , ani tepkili olaraka gaza basıyorsanız çok yakıyor sakin kullanırsanız çok farkettiğini görüceksiniz ,

Orijinalden alıntı: ozhanak

MEGANE 3 ARACIMA ATİKER GOLD TAKTIRDIM ŞU ANDA BİR PROBLEM GÖRÜNMÜYOR .YAKIT INI DAHA DENEYEMEDİM.

yakıt değerlerinizi yazarsanız sevinirim , bide araç detayınız nedir , otomatik mi?

Orijinalden alıntı: megane3-beyaz

aynı araçtan bendede var , ilk gördüğümde tutuldum halada aynı vallahi . otomatik vites kullanımı zamanla öğreniliyor , ani tepkili olaraka gaza basıyorsanız çok yakıyor sakin kullanırsanız çok farkettiğini görüceksiniz ,

ben bi ara satmak için ilan verdim ,arayan arayana, cidden dikkat çeken sevimli bir araç . özellikle bulunduğu fiyat aralığında görüntü olarak en iyilerden biri olduğunu düşünüyorum. güzel günlerde kullanın
    Merhaba ozhanak,

Aracım yaz aylarında max.1dk içerisinde benzinden lpg' ye geçiş yaparken, kış aylarında bu süre 2-3dk' yı buluyor.

Selamlar...

Yakıt tüketimimi %70 şehir dışı %30 şehir içi olarak değerlendirebilirsin.

Şehrin batı yakasında ikamet ediyorum, çalıştığım şirket de şehir dışında. Trafiğe haftasonları hariç girmiyorum denebilir.

Ayrıca arabayı çok sıkıştırmıyor, sakin kullanıyorum. Araç da sakin kullanım için tasarlanmış zaten :)))

Selamlar...
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.