Şimdi Ara

Megane 3 HB 1.5dCi EDC Privilege Hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2 hafta once 2011 model arabami almis bulunmaktayim fakat kafami karistiran bazi seyler var, forumda okudum bazı yerlerde ama zahmet olmazsa bilen birisi sorduklarima cevap verebilir mi?
    1- Bazi arkadaslar araclarinda gunduz fari dedigimiz LED farlarin oldugunu fakat yanmadiklarini belirtmis. Bende yeni dikkat ettim bugun ama aracimin farlarina bakmadim henuz gunduz fari var mi yok mu diye, ama simdiye kadar olsa gozume carpardi diye dusunuyorum. Menü ayarlarında da herhangi biyerde böyle birşey geçmiyor. Araç TR üretimi. Bunların bazılarında gündüz farı var bazılarında yok mu?
    2- Aracımda hız km göstergeleri analog bazı arkadaşlar kendilerinde dijital olduklarını yazmış?
    3- Full donanım diye privilege sectim fakat Sunroof/cam tavan, navigasyon ve xenon far yok arabada. Bunlar extra olarak mı alınıyor sonradan?

bu üç şey kafama takılıyor bilen birisi yardımcı olursa cok sevinirim. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiqeL -- 12 Eylül 2011; 2:51:24 >

• Merhaba,arkadaşımda ithal olan var ordan bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.

1- Araçta Led gündüz farı yok, ithal olanlarda sarı gündüz farı var ama türkiye üretimlerini tam bilmiyorum.yol bilgisayarı menüsünden açılıyor gündüz farları bildiğim kadarıyla.

2- ithal olan araçlarda (2009 ve 2010 başı) digital gösterge var,cam tavan var.Türkiye üretimlerinde analog gösterge ve sunroof var.Türkiyenin üretceği bu kadar olur işte:)

3- En üst donanımını almışsın ama bu saydıkların opsiyonlardır.Premium paket diye geçer.Sonradan değilde aracı alırken Premium Paketli olanını tercih etmelisin.

4 ve son naptın abi Reno alınır mı ya :) :)

İyi günler...
  • Düzeltiyorum. O paralara reno alınır mı ya :)
  • cevaplar icin tesekkur ederim fakat daha bilgili bir uyemiz bu konularda daha aciklamali bir cevap verirse sevinirim.
    Bu arada, o fiyat ortalamasinda siz hangi arabayi almamizi onerirdiniz headcoach?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiqeL

cevaplar icin tesekkur ederim fakat daha bilgili bir uyemiz bu konularda daha aciklamali bir cevap verirse sevinirim.
    Bu arada, o fiyat ortalamasinda siz hangi arabayi almamizi onerirdiniz headcoach?

Sizin forumunuz aşağıda verilmiştir .Her türlü bilgi ve yardımlaşmayı orada kolayca çözümler ,Üstelik bu konuda bilgi sahibi olan ve bu aracı kullananlar ile paylaşımlarınız olur..Orada tüm sorduklarınızın cevapları ve fazlası var.biraz zaman harcayıp incelemelisiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_26414432/tm.htm

Bir insanın yaptığı tercihe ve onca zaman emek harcayarak kazandığını yatırdığı şeye saygı duymayan , yarım yamalak bilgilerle çıkarımlar yapan ,sırf laf olsun torba dolsun mantığı ile 3 -5 bilgi kırıntısı ile taraflı yorumlar yapan insanlara ne itibar ediniz nede saygı duyunuz..

Oraya bekleriz arkadaşım elimizden gelen yardımı yaparız

saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.