Şimdi Ara

Megane 3 hava kirliliğini önleme sistemleri arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar araç konusunda yeniyim o yuzden servise gitmeden önce burda konuyu açıp bilgi almak istedim . Aracı alalı tam 4 hafta oldu ikinci el megane 3 dizel 1.5 85 bg dizel manuel 41000 de araç. Bugün okuldan dönerken aracın kontağını çevirdim. Çalıştırmak için tüm ışıkların sönmesini bekledim. fakat epey beklememe rağmen bu ikaz ışığı sönmedi. aracı çalıştırdığımda ise ışık söndü. Kitapçıkta araç çalışırken yanıyorsa ve araç çalışırken yanıp sönüyorsa hemen servise gösterin yazıyor. Benim sorunum ne olabilir acaba daha önce bu sorunu yaşayanlar veya bılgısı olanlar yardım ederse sevinirim. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korteznevzat -- 2 Ocak 2013; 23:38:39 >

• Motor arıza ışığıdır bu. Eğer araç çalıştığında sönüyorsa problem yok. Yok sönmeseydi arıza olduğunu belirtirdi.
  • Araç çalıştıktan sonra sönüyorsa herhangi bir problem yoktur.
  • Yinede bi servise götürmende fayda var arıza belleğini temizlesinler
  • motorda düşük hızda tekleme varsa kronik bobin arızası olmasın...
  • arıza lambası servise götür cihaza bağlasınlar neyin arızasını atmışbaktır
  • slm arkadaşlar megan 3 1.5 dizel aracım var soğukken devir geziyo ısınınca devir gezme düzeliyo nedendir bilen varsa yada başına gelen varsa msj cvp yazarsanız iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: korteznevzat

Öncelikle merhabalar araç konusunda yeniyim o yuzden servise gitmeden önce burda konuyu açıp bilgi almak istedim . Aracı alalı tam 4 hafta oldu ikinci el megane 3 dizel 1.5 85 bg dizel manuel 41000 de araç. Bugün okuldan dönerken aracın kontağını çevirdim. Çalıştırmak için tüm ışıkların sönmesini bekledim. fakat epey beklememe rağmen bu ikaz ışığı sönmedi. aracı çalıştırdığımda ise ışık söndü. Kitapçıkta araç çalışırken yanıyorsa ve araç çalışırken yanıp sönüyorsa hemen servise gösterin yazıyor. Benim sorunum ne olabilir acaba daha önce bu sorunu yaşayanlar veya bılgısı olanlar yardım ederse sevinirim. teşekkürler

Sorun yok kardeşim, o ışık motor çalıştıktan birkaç saniye sonra söner. Eğer sönmezse Egr valfi kirlenmiştir. Temizlenmesi gerekiyordur.

• korteznevzat K kullanıcısına yanıt
    2012 Dizel Clio kullandık 1.5 yıl o ışık motoru çalıştırınca söner Yarım turda (ya da sizin kartlı sisteme göre debriyaja basarak starta basınca yarım tur olmuş oluyor sanırım) yanması normak çalışırken de yanıyorsa problem vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.