Şimdi Ara

Megane 3 Coupe Dizel vs. Alfa Romeo Mito Dizel ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2009-2010 Megane 3 Coupe 1.5 Dci 105bg Full(cam tavan ve nav. hariç)
    2009 Alfa Romeo Mito Dizel 1.6 120 bg

İki araç arasında tercihiniz ne olurdu?

Teşekkürler.

• mitonun motoru hakkında bilgim yok mito biraz daha boyut olarak küçük ben mito tercih ederdim kalite açısından ve farklılık
  • mito nun motoru tartışmasız daha iyi zaten biliyorsunuzdur 1.6 fiat motoru ama ikinci elde megane gibi canlılığını koruyabilir mi bilmiyorum?
  • ben ikisi arasında kalıp mito tercih etmiştim sıfır bakarken. . şuan da gayet memnunum tercihimden dolayı. .
  • Megane coupe çok şık bir araba, tebrikler renault

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulfikar

mito nun motoru tartışmasız daha iyi zaten biliyorsunuzdur 1.6 fiat motoru ama ikinci elde megane gibi canlılığını koruyabilir mi bilmiyorum?

Bende mito tercih ederdim görüntüsü ve kalitesinden dolayı.Yalnız 2. eli bir renault gibi olamaz hiç bir zaman.Eğer satmak için alıyorsan pek bulaşma yok biniciysen düşünme bile pek fazla bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 22 Aralık 2012; 22:57:46 >
  • Megane coupe bir üst sınıf ve çok şık.

Mito 120 hp dizel ve alfa ruhu ile öne çıkıyor. Daha eğlenceli bir araç olur diye düşünüyorum.

Bu araçlar arasında kalsam mito alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üst sınıf araba alınır.
  • iki arkadaşımda da megane 1.5 dci coupe.biri manuel diğeri ise edc çanzıman.soruyorum memnun musun diye performans yakıt ve tasarımından çok çok memnunlar ancak dayanıklılığından da hayli şikayetçiler.anlatıyorlar arabayı hep ama renault diye bitiriyorlar.ben olsam mito alırdım.ayrıca edc şanzımanlı aracı olan arkadaşım da aracını 4 ay sonunda ancak satabildi.ki mito nun 2.eli de meganeye göre hayli hayli kötüdür.
    bir de eğer bütçeniz müsaitse ve renaulta yönelirseniz makyajlı olanları tercih edin derim.
  • Yanıtlar için çok teşekkürler.

Açıkçası çok kararsızım, sizin de yazdığınız gibi birisi üst sınıf. Km. 60.000

Mito ise küçük sınıf olsa da , çok çekici :) Km. 78000

Mito'yu alında 80bin bakımları olacak ve dolayısıyla megane ile aynı fiyata gelecek.

Kararsızlık devam ediyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radeon***

Yanıtlar için çok teşekkürler.

Açıkçası çok kararsızım, sizin de yazdığınız gibi birisi üst sınıf. Km. 60.000

Mito ise küçük sınıf olsa da , çok çekici :) Km. 78000

Mito'yu alında 80bin bakımları olacak ve dolayısıyla megane ile aynı fiyata gelecek.

Kararsızlık devam ediyor :)

coupe tek kapı değil mi? nasıl olsa yer sıkıntınız ikisindede olacak bence daha sporcu görünüşlü ve güçlü olan mitodan yana kullanın ikinci eli düşünmez iseniz

0*100 magene 11.1 mito 9.9
  • Evet her ikisi de coupe yani tek kapı... Megane'ın üst segment olması +'sı. Ve çok daha dolu bir araç. Ama mito çok iddialı :)
  • quote:

Evet her ikisi de coupe yani tek kapı... Megane'ın üst segment olması +'sı. Ve çok daha dolu bir araç. Ama mito çok iddialı :)

Cevabı kendiniz veriyorsunuz hocam
  • sürüş keyfi, prestij, karizma istiyorsan mito
    donanım, geniş iç mekan, rahat kullanım istiyorsan megane
  • Daha büyük boyutlarından dolayı Megane tercih ederdim. Alfa modellerine ben dizel motoru yakıştıramıyorum. Yüksek devir çeviren benzinli motorlar, sesi ve performansı ile çok daha keyif veriyor. Eğer performans ön plandaysa Mito, konfor ön plandaysa Megane öneririm. Uzun yollar Megane ile daha gürültüsüz ve konforlu geçecektir. Ayrıca daha düşük yakıt tüketimine sahip olacaksınız Megane ile. Mito'yu uslu bir şekilde kullanmayacağınızdan eminim.
    Bence iki araç da zevk aracı, hangisi daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın
  • Sonucta sportif bir Arac alacaksınız.Bence kalbinizin sesini dinleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megane 3 coupe
  • Megane III Coupe .
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-42.000-km-de-icinde-sigara-icilmemis-a3-34.500-tl-87605507/detay

Şöyle bir araç hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yeni kasası cıkacak hic bulasmaya gerek yok hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.