Bildirim
Megane 3-1.5 Dci 105 Bayi Fiyatları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben sürekli gidip geliyorum renoya ellerinde hiç araba yok sipariş bile almıyorlar megane 1.5 dci 105 hp privilige için 40.500 tl fiyat verdiler tabi bu fiyatı tanıdık aracılığı ile aldım ama ellerinde araba yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 23 Kasım 2010; 12:37:35 > -
Hocam ben Tepretoğullarını aradım ve1 hafta içinde teslim almam gerektiğini söyledim. Expression 1.5 dizel ellerinde araba olduğunu söylediler. Hatta yarın sabah gidip konuşacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: hussoloji
Arkadaşlar Megane 3-1.5 dci 105 (Expression) almayı düşünüyorum.
Bayilerde araç sıkıntısı var mı? Hemen teslim alma şansım nedir, bir de iyi fiyat veren bildiğiniz bayi var mıdır?
Son olarak sizce megane 3 expression tatmin edici bir paket midir? Yardımcı olursanız sevinirim.
expression konfor paket al bence dijital klima sensörler ve hız sabitleme var konfor paket olunca ben 1.5 dci expression konfor paket 85 beygir almaya karar verdim oyak kampanyasından. şubat 20 ye kadar bekliyeceğiz teslimat o zaman renk olarakta beyaz istedim. -
Hocam bana stokta dizel araba var dendi. Yarın olsa da gidip ayrıntılı konuşayım hemen... -
Ben fiyat merak ediyorum.
Privilege 40.500 mü şimdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X