Şimdi Ara

MEGANE 2 VİTES SALLANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracımın vitesini çok sert geçirmemden dolayı viteste aşırı derecede boşluk var çok sallanıyor ama geçişlerde bir sorun yok bu neden kaynaklanır?

• renault modellerinde vites kolunun oynaması normal bir durumdur..motor takozlarının aşırı yumuşak malzemeden yapılmış olmasından kaynaklanan bir durum..sorun yaratmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

renault modellerinde vites kolunun oynaması normal bir durumdur..motor takozlarının aşırı yumuşak malzemeden yapılmış olmasından kaynaklanan bir durum..sorun yaratmaz..

sizin dediğiniz başka birşey siz vitesin gaza basınca oynamasından bahsediyorsunuz.benim dediğim normalde vitesi elimle salladığımda aşırı derecede sallanıyor önceden böyle değildi
  • benim aracımda da vardı benzer bir problem. bakım için gittiğinizde servise söyleyin, ücretsiz düzeltsinler. benimki pek fazla belli olmuyordu ama buna rağmen ben söylemeden halletmişlerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlaCKwiDoW

benim aracımda da vardı benzer bir problem. bakım için gittiğinizde servise söyleyin, ücretsiz düzeltsinler. benimki pek fazla belli olmuyordu ama buna rağmen ben söylemeden halletmişlerdi

neden kaynaklanıyormuş sorun?ayrıca daha ben aracı alalı 3 ay falan oldu hiç servise gitmedim direk bu sorun için gitsem ücret almazlar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orjinalden alıntı: BlaCKwiDoW

benim aracımda da vardı benzer bir problem. bakım için gittiğinizde servise söyleyin, ücretsiz düzeltsinler. benimki pek fazla belli olmuyordu ama buna rağmen ben söylemeden halletmişlerdi

neden kaynaklanıyormuş sorun?ayrıca daha ben aracı alalı 3 ay falan oldu hiç servise gitmedim direk bu sorun için gitsem ücret almazlar mı?

detay vermediler; sadece vites kolu fazla sallanıyodu onu da hallettik dediler. kolun daha sıkı olduğunu daha sonra kullanırken farkettim ben de.

ücret talebi biraz yetkili servis insiyatifinde, biraz da tanışıklığa bağlı az da olsa.. benim o servise 2. gidişimdi, başka bir problemi düzeltirken onu da aradan çıkarmışlardı. siz de bekleyin en yakın bakım zamanını öyle gidin eğer çok rahatsız olmuyorsanız.

• Slmlar arkadaşlar megane 2 2004 dinamik aracımda aldığımdan beri vardı bu sorun.
    Dayanamadım ve çok sinirimi bozan bu problem için iş yerinde arkadaşımın kardeşinin özel opel servisi var oraya götürdüm.İlk olarak aracı kaldırıp vites halatlarına bakalım yada gevşek bir yer varsa sıkalım dediler.Alttaki tüm yerleri sıktılar ancak yine sorun düzelmedi.BU sefer aracın içinden vites kolunun orayı tamamen söküp tamir kitimi ne varmış ona bakalım dediler ondada sorun bulamadılar.Sorun tamamen vites mekanizmasında çıktı.Sağolsun arkadaş 150tlye temiz çıkma bir komple vites mekanizması buldu.Normalde sıfırı 500-600 gibi satılıyormuş.Onu taktılar.Şu an sürüş konforum bile arttı valla.Vites geçişleri daha seri oldu.Bildiğiniz bir gıdım bile sallanmıyor.30 tl işçilik ile 180 tlye hallettik hatta taksit ile ödedim parçayı.Servisin ücretsiz düzelteceği bir sorun değil bu dedi usta.Demekki sallanmadan sallanmaya fark varmış.Benim ki viteste iken sağasola laçka bir şekilde abartısız 5-6 cm sallanıyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 vites sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Megane 2 uğultu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.