Şimdi Ara

Megane 2 Teybi olanlar Dikkat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Megane 2 teybi ve 6cd çalarınız varsa dikkatli olun benim teyp ve 6cd çaları çaldılar niye dikkatli olun dediğime gelince benim gibi 1 aya yakın teyp ce cd çalarsız kalabilsiniz belkide 2 ay olcak
    Aracımın teybi ve 6cd çaları çalınınca anlaşmalı kaskomuz olduğu için yetkili servise sipariş verdik gelmiyor Renaulta şikayet maili attık sadece değerlendirmeye alındı diye sms geldi sms geldikten sonra aradan 8 gün geçti dayanamadım birde sözlü aradım gene aynı olay halledecez ama yok ses seda Renault Türkiye Megane 2 min teyp ve 6lı cd çalarını tedarik edemiyor servis beni bekletiyormu diye diğer yetkili servislerede sordum yok yokyok buşekilde bekleyen çok varmış Bu Renault ne yapıyor Sanayi Bakanlığına göre 10 yıl parça bulunduma zorunluluğu yokmu araç 2005 model ya ne yapacağımı şaşırdım Çok sinirliyim güya yerli marka araba aldık ya düştüğümüz duruma bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrisimsek -- 22 Nisan 2011; 23:36:34 >

• Şerefsizler ya sanki kaç paralık şey. Ben 200 e satacak adam bulamıyorum memleket ne hale geldi ya. Geçmiş olsun kardeşim. Harama göz koyanların gözü çıksın inşallah.
  • Amin
  • çalanın da Allah belasını versin, servisin de.
  • hala renault teyp temin edemiyor utanç ötesiiiii
  • kaskonuzun da yedek parçayı temin etme zorunluluğu yok mu, bir de onlara sorun derim, geçmiş olsun

(düzeltme: gerçi hatırladığım kadarıyla, aracın hareket etmesini engelleyen parçalarda bu hizmeti sunuyorlardı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 16 Mayıs 2011; 9:32:39 >
  • sorayım belki kazalı araçlarındna birinde rastlarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.