Şimdi Ara

megane 2 sabahları çalışmıyor!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım dizel 100.000de , 80 bg 1.5 , ankaradayım, hava sogudugundan beri sabah calısmıyordu ancak iterek calıstırabılıyoruz, ya da yaklasık bi 10 marsta calısıyor. aküdendir dedim akücü akü sağlam dedi inanmadım degıstırdım adam haklıymıs , sorun devam edıyor, mazottan olabılır dedıler totalden alıyorum hep, bir onceki bakımda mazot fıltresi degısmemıstı ondan olabılır mı?, sabah bir sekılde calıstıktan sonra gun ıcınde hıc sıkıntı yaratmadan calısıyor , sadece sabah yapıyor sorunu , yardımlarınız ıcın simdiden tskler

• Ben de 80bg 1.5dci bir megan 2'yi yaklaşık 50 bin km kullandım.. Ankara'nın en soğuk yerinde oturuyorum.. Bir sabah bile marşa ikinci defa basmak gerekmedi... O yüzden, bu, sebebi bulunduğunda kesinlikle ortadan kalkacak ve tekrarlamayacak bir arıza olmalı..

Öncelikle, Söğütözü'ndeki Mais'i denemenizi öneririm..
  • arkadaslar bu ilk kez benım mı basıma gelıyor kımsenın boyle bı sorunu olmadı mı? ısıtma bujilerine baktır dıyen oldu bu sorunu yapar mı

Gün içinde ilk çalıştırmada yapıyor diğer çalışmalarda problem yok hemen çalışıyor çekişinde veya başka herhangi bir sorun yok.

kızdırma bujileri, enjektör elemanları, mazot filtresi, yağ, yağ filtresi, hava filtresi hepsi değişti fakat düzelmedi.

Yakıt geri kaçıyor olabilir dediler araya parça takıldı mazotu geri salmasın diye ancak hala düzelmedi. :(

Orijinalden alıntı: Emin_Paşa

Mazot filtresi hava yapmış olabilirmi... Sabah mazotu pompala da çalıştırmayı dene...yada pis mazot dan da yapıyor...depoyu alttan komple boşaltmak gerekiyor...

Bilemiyorum 2 depo mazot kullanıldı pompada değişti ama sonuç yok.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.