Şimdi Ara

megane 2 nin lastiklerine ne kadar hava basıyorsunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dün sağ arka lastik inmiş lastik basınç sensörünün belirttiğine göre bende opetteki hava basılan yere gittim baktık lastik havası 22 olmuş diğerleride 26 bir tablo vardı oraya baktım orda benim lastiğe 36 hava basılması gerektiğini yazıyordu bende hepsini 36 yaptım şimdi baktığımda arka lastiklerin ikiside uyarı veriyor lastik basıncını ayarlayın diye ne kadar hava basmalıyım?

Orjinalden alıntı: efsanea_06

dün sağ arka lastik inmiş lastik basınç sensörünün belirttiğine göre bende opetteki hava basılan yere gittim baktık lastik havası 22 olmuş diğerleride 26 bir tablo vardı oraya baktım orda benim lastiğe 36 hava basılması gerektiğini yazıyordu bende hepsini 36 yaptım şimdi baktığımda arka lastiklerin ikiside uyarı veriyor lastik basıncını ayarlayın diye ne kadar hava basmalıyım?

Arkadaş sana Öndüzenci Ustamın tavsiyesini aktarayım
    Lastikhavaları 36 basılması gereken hava basıncının mutlaka 2-4 derece altında olmasının (özellikle yaz aylarında)iyi olacağını söyledi
    Nedeni: Megan2 ler direksiyon rot milini ve rot başlarını çabuk bozuyormuş(Bende değiştirdim)25000 KM de çok arabanınki böyle dedi
    tecribesine güvenirim

selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

dün sağ arka lastik inmiş lastik basınç sensörünün belirttiğine göre bende opetteki hava basılan yere gittim baktık lastik havası 22 olmuş diğerleride 26 bir tablo vardı oraya baktım orda benim lastiğe 36 hava basılması gerektiğini yazıyordu bende hepsini 36 yaptım şimdi baktığımda arka lastiklerin ikiside uyarı veriyor lastik basıncını ayarlayın diye ne kadar hava basmalıyım?

yazın sabah erken saatte ya da gece serinliğinde ölçüm yapmak en iyisi; malum sıcak hava genleşiyor ve yanlış sonuç veriyor ölçüm. Ben de 2004 Megane II Dinamik var. Ben önlere 32 arkalara 29 hava vuruyorum, zaten aracın kitapçığında da böyle yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.