Bildirim
megane 2 lastik secimi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kullandığım araçta contınental var memnunum herhangi bir eksik yanını görmedim yağmur ve kuru zeminde yol tutuşu iyi michelin enerjy kullanan arkadaşlarım var onlarda bu markadan çok memnun hatta yakıt tüketimini düşürdüğünü söylüyorlar,ben detaylı bir araştırma yaptım iki marka ön plana çıktı.bristone ve michelin,bristonun sert hamur,michelinin daha yumuşak olduğu yönünde sonuçlar çıktı,benim görüşüm ikiside kaliteli aracımı aldığımda lastikleri takılı ve yeniydi.değiştirmek istesem michelin derdim şahsi fikrim herkesin kriter ce seçimleri farklı tabiki.birde sizin arabalarda bir 195 olan kapaklı jant birde 205 olan çelik jant modeller mevcut imkanın varsa 205 olanına geçmeni tavsiye edebilirim.. _____________________________ -
suan aracimda 205 r16 var zaten alirsam 205 alicam bilgi verdigin icin tesekkurler
_____________________________ -
bende alıcam michelin almayı düşünüyorum acaba michelinle bristone fiyatlarını yazarmısınız _____________________________ -
bridgestone turanza er 300 bu aykiauto motor sport dergisinde test birincisi olmuş 205 55 16 ölçüsündeydi. _____________________________ -
Michelin Energy Saver
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve inanılmaz memnunum...Normal bir lastiğin iki katı fiyatındadır , tuzludur ama alacağın performansı hiçbir lastik veremez.._____________________________ 2015 Nissan X-Trail Platinum Premium Pack (X-Tronic) - İnci Beyazı
2014 Toyota Corolla 1.4 D-4D Advance M/M - İnci Beyazı -
Brigston ER 300 şaşmayın.
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: thoca
bridgestone turanza er 300 bu aykiauto motor sport dergisinde test birincisi olmuş 205 55 16 ölçüsündeydi.
http://www.bridgestone.com.tr/urunler/turanza-2/
önde gelen markaları denedim (mich....goody..)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 21 Nisan 2009; 23:28:32 >_____________________________ Megane 3 faz 2 1.6 extrem.
Sony Xperia P -
megané I için yaklaşık 3 ay araştırdım,
bridgestone turanza er300 sınıfının lideri bir lastik, almanya'da ünlü otomobil dergilerinin yaptığı bir çok testte çok iyi sonuçlar elde etti, adac testlerini de göz önüne alın derim
sonuçta turanza er300 aldık, çok da memnunuz_____________________________ Notebook: Dell Latitude 3410
Mobil: iPhone 13 256gb | Kulaklık: JBL Live 2 Pro
Otomobil: 2025 Tesla Model Y Juniper Premium SR | 2023 Renault Megane 1.3 tCe EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R | Britax Römer Trifix -
Michelin sakın ola alma yardırırsın diyorlar.Kangoo'm var çoğu zaman bozuk yollara dağa taşa giderim.O lastik sana gelmez diyorlar.Pirelli ya da Bridgestone gibi daha sağlam lastik al diyorlar.Gerçekten bu kadar nazik balon gibi lastik mi bunlar anlamadım gitti ??? _____________________________ YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE !!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler