Şimdi Ara

Megane 2 HB mi? Hyundai Getz mi? Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk arabam olacak. Büyük kaza olmadıktan sonra değişen boya km çok önemli değil. Her şeyi göz önüne alınca hangisi? Sebebi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megane daha iyi araçtır ama ilk araba için getz derim

Daha masrafsız ve daha kolay bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: hakim bey

Megane daha iyi araçtır ama ilk araba için getz derim

Daha masrafsız ve daha kolay bir araç

Eyvallah tavsiye için. Peki daha kolay derken?

• Getz daha yumuşak bir araçtor kullanmadı kolaydır. Parçası da ucızdur. Onun dışında Megane daha iyidir. 110 luk getz bulursanız temiz kaçırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TUG10

Getz daha yumuşak bir araçtor kullanmadı kolaydır. Parçası da ucızdur. Onun dışında Megane daha iyidir. 110 luk getz bulursanız temiz kaçırmayın.

Sağolun hocam. Büyük ihtimal alacağım araç yüksek km olacak çünkü ucuz bişey istiyorum. Bu yüzden dizel alma taraftarı değilim ama 200 bini devirmiş dizel getz alınır mı dersiniz?

• Otomatik mi?

• Gebze çok sert bir arabadır. Kullanımı kolay aynı zamanda parkı rahattır. Gel gelelim yol tutuşu ortalama durması ise zayıftır.

Megane ile aralarında hem sınıf farkı hem de gömlek gömlek kalite farkı vardır. Megane hem kaza öncesi güvenlik hem de kaza sırası güvenlik olarak getzden üstün bir araçtır.

Hb meganeler fransız üretimi kaliteli arabalardır. Ben ilk aracınız olmasından dolayı ve güvenlik olarak daha üstün olması sebebiyle megane almanızı tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1.16i mi Hyundai İ20 mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: otopat

Otomatik mi?

Manuele bi alışalım. İlerde sıfır ya da sıfıra yakın alırken otomatik olur inşallah. Manuel taraftarıyım

• GreatWolf G kullanıcısına yanıt
    Iyi yapıyorsun hocam meganlarda otomatik sanziman cok cabuk arıza yapıyor onun için söylemiştim

Lpg li kullanırım diyorsanız 1.3 ler uygun oluyır umduğunuzdan temiz araç bulabilirsiniz.

• C segmenti megane II dururken getz tavsiye edemem vicdanım sızlar hele getz 1.3 otomatik vitesse bakmayın ölümgibi araç gitmiyor

• Lpgli kullanırım zaten ama 1.3 motor ufak gibi geliyor. Acemiyim ama kısa sürede alışırım sonra sıkmasın hemen.

• Hocam çok sağolun. Ben de aslında megane tarafına yakınım Ama yol tutuşu şunu bunu derken biraz soğuttular. Tabi megane yerine getz demediler ama ben kendim buldum seçenek olarak. Birde km falan muhtemelen yüksek olacak 200 e yakın yada geçmiş olacak. Yakın fiyatlara getz ler daha modelli yoksa güvenlik aslında en önceliğim.

• Hocam yüksek km olması sizce sorun olur mu peki? Elbette kullanıma göre çok değişiyor Ama ortalama olarak bakarsak. Alacağım araç 200 e yakın ya da geçmiş olacak. Bu arıza yapma durumunu nasıl etkiler? Parçaları uygun mudur?

Ben öyle bayır çekmeme vs sıkıntılar olacağını düşünmüyorum açıkcası ama deli gibide gitmez yani.

• Senin butcen be kadar

• Megane 2 oldukça tok ve iyi bir araçtır Getz'e göre. Megane süspansiyonları çok yumuşaktır ve konforludur . Getz hem iç hemde dış olarak daha küçüktür. Zaten arada sınıf farkı var. Ama kabul etmek gerek Megane biraz hassas arabadır iyi bakılması gerekir. Hyundai basit olduğu için arıza derdi çok olmayan bir araç . Beklentiniz genişlik konfor donanım vs ise Megane . Ama sorunsuzluk basitlik ise Getz.
  • 2007 expresyon megane 2 hb brc li aracımı kısa süre önce sattım (31500)

uzun yolda cok az yakar 100 ü gecmezsen

Ben parasına göre konfor ve donanımlı oldugunu düşünüyorum halen.

• Hocam. Yağına suyuna bakarız genel bakımlarını yaptırırız bunun dışında neyi var mesela.?

• WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    20 25 arası düşünüyorum hocam. Dediğim gibi boya değişen önemli değil. Büyük kazası olmasın yeter. Motor durumu iyi olduktan sonra km de önemli değil. 250 ye kadar yolu var. Yalnız arabayla beraber dert de almak da istemem tabi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.