Şimdi Ara

Megan2 1.6 16v İlk Çalıştıgında İstop Sorunu Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 2005 Megan2 Dynamic 1.6 16v Aracım var.Üstünde BRC Sıralı sistem lpg takılı.Aracımı sabahları ilk çalıştırdıgımda normal düzgün çalışıyor çalıştıkdan 3-4 sn sonra yavaşca deviri düşerek stop ediyor.Stop ettigi sırada gaz vererek engelliyebiliyorum stop etmesini.Motor sıcakken hiç bir zaman bu sorunu yapmıyor.Araç çalıştıkdan sonra 3-4 sn sonra hareketsiz iken vites boşta deviri düşürerek stop ediyor.BRC'ci bir ustaya aracıma lpg ayarı yaptırmak üzere gitmiştim.Adam Benzinden lpgye geçiş süresini kısaltı.Kısalttıkdan sonra bu durum başladı.Geri götürüp eski süresine döndürttürdüm fakat düzelmedi.Önerileriniz neler ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku006 -- 30 Temmuz 2013; 21:04:00 >

• istop
  • istetme
  • benim broadwaydede aynı sorun var gaz ver hemen ozaman belki kurtarır
  • Oncelikle istop değil stop
    sorununuz ise gazin devreye girme sicaklik ayariyla alakali buyuk olasilik bi lpg tamiri yapan bi yere ugrarsaniz cozulecektir sorununuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRC'ci bir ustaya aracıma lpg ayarı yaptırmak üzere gitmiştim.Adam Benzinden lpgye geçiş süresini kısaltı.Kısalttıkdan sonra bu durum başladı.Geri götürüp eski süresine döndürttürdüm fakat düzelmedi.
  • nıghtman kullanıcısına yanıt
    ne istetmesi kardeşim kafan iyimi @nıghtman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde başıma geldi ayrıca lpg ile alakası yok benzin kelebeği temizlenip adaptasyonu yapılması lazım 2.ciside yine buna benzer sorunu egzantirik mil kaptörü diye bir parça var bu yapıyor arkadaşım bilgine ilk önceliğin ama benzin kelebeğini temizletmek olsun sıfırıda ben 1 yıl önce yetkili servise sorduğumda 350 tl idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku006

Arkadaşlar elimde 2005 Megan2 Dynamic 1.6 16v Aracım var.Üstünde BRC Sıralı sistem lpg takılı.Aracımı sabahları ilk çalıştırdıgımda normal düzgün çalışıyor çalıştıkdan 3-4 sn sonra yavaşca deviri düşerek stop ediyor.Stop ettigi sırada gaz vererek engelliyebiliyorum stop etmesini.Motor sıcakken hiç bir zaman bu sorunu yapmıyor.Araç çalıştıkdan sonra 3-4 sn sonra hareketsiz iken vites boşta deviri düşürerek stop ediyor.BRC'ci bir ustaya aracıma lpg ayarı yaptırmak üzere gitmiştim.Adam Benzinden lpgye geçiş süresini kısaltı.Kısalttıkdan sonra bu durum başladı.Geri götürüp eski süresine döndürttürdüm fakat düzelmedi.Önerileriniz neler ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler.

Hocam ayni araca sahibim bende de brc tup takili basima oyle bir olay gelmedi fakat atesleme sisteminde bir ihtimal problem olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.