Şimdi Ara

Megadeth hakkındaki yorumlarınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megadeth, Dave Mustaine' in liderlik ettiği Amerikalı speed / thrash metal grubu. 1983 yılında kurulmuş, 2002 yılında dağılmış ve 2004 yılında tekrar kurulmuştur.

Metallica grubundan grup elemanları ile yaşadığı problemler yüzünden kovulan Dave Mustaine, bas gitara David Ellefson, gitara Kerry King ve bateriye Gar Samuelson'u alarak Megadeth'i kurar. Albüm çıkmadan Kerry King gruptan ayrılır ve daha önceden de çaldığı başka bir önemli metal grubu Slayer'la kariyerine devam eder. Onun yerine Chris Poland gruba katılır. Bu kadro ile 1985'te Killing Is My Business... And Business Is Good! ve 1986'da Peace Sells...But Who's Buying? albümleri yayınlanır

Arkadaşlar grubun tarihinin kısa bir özeti ben davenin sesinin müzigin altında kaldıgını düşünüyorum ama bilmiyorum birde sizden yorum almak istedim
    Bir Videosu TIKLA Bu videoda kalmıyor ama ne ise

Yorumları bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17.05.2000 -- 1 Ekim 2008; 0:58:18 >

• Number one.Bassçısı gerçekten çok iyi.en sevdiğim ve önerdiğim şarkıları ise gears of war,peace sells,sempony of destruction
  • "Albüm çıkmadan Kerry King gruptan ayrılır ve daha önceden de çaldığı başka bir önemli metal grubu Slayer'la kariyerine devam eder"

Bunu bilmiyordum ben.
  • gayet iyi bi gruptur kendileri ve köklü
  • Ailecek severiz kendilerini.
    Her ne kadar Holy Wars , Tornado Of Souls ve Hangar 18 gitara küstürecek kadar hayvani olsa da çok severiz Mustaine'i.
    Bence iyi ki Metallica'dan ayrılmış
  • Dave nescafe 3ü birarada gibi adamdır...yazar, çalar, söyler...severim böyle adamları...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dave lord'un da dediği gibi tam lider olcak adamdır. mikael akerfeldt ve chuck gibi bir adamdır.(onlar gibi dahi değil bence ama)..

heavy metal sevmem, ama saygım sonsuz, haddimi bilirim. o açıdan megadeth kral gruptur bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: demonchild

dave lord'un da dediği gibi tam lider olcak adamdır. mikael akerfeldt ve chuck gibi bir adamdır.(onlar gibi dahi değil bence ama)..

heavy metal sevmem, ama saygım sonsuz, haddimi bilirim. o açıdan megadeth kral gruptur bence..

Bence de Dave'in bir dahiliği yoktur.Hatta Rust In Peace albümünü bir gecede haber programları izleyerek yazdığı söylenir.Chuck'a uzaktan yakından yakınlığı yoktur bence yetenek bakımından.

Ama Megadeth gibi 40 binden fazla satmış bir gruba saygı göstermemek de olucak şey değil
  • @Chuck Schuldiner

Sende Chuck dogmatikliği başlamış kimseyi adamın yanına yaklaştırmıyorsun ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

@Chuck Schuldiner

bir sanatçı ölünce değeri 7 ye katlar felsefesi yüzünden olabilir..(bknz.jim morrison, kurt cobain, cliff burton)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

@Chuck Schuldiner

bir sanatçı ölünce değeri 7 ye katlar felsefesi yüzünden olabilir..(bknz.jim morrison, kurt cobain, cliff burton)

Belki de ondan bilmiyorum.Dimebag de benim için çok önemlidir.Sanırım ölünce cidden değerleri artıyo.Ama Chuck'ın vkalini cidden çok beğenirim .
  • Dave dediğiniz şu Metallica'dan kovuldu diye 20 senedir ağlayan sarıoğlan mı? Mümkünse yeryüzünden silinsin ezik

Yeteneklidir ama kendini kovulduktan sonra 20 senedir 2. adam gibi görmeseydi, Megadeth'i çok daha iyi yerlere getirirdi. Albümleri öyle ya da böyle dinlenir. Çok rezil bir albümü de yoktur Risk dışında. Çoğu albümü severek dinlenir.

Symphony of Destructions'u bir de Arch Enemy'den dinleyin.
  • arch enemy ninki beş para etmez be..arch enemy aslında beş para etmez..bir tek kill with power coverı takdire şaayendir benim gözümde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspci

Dave dediğiniz şu Metallica'dan kovuldu diye 20 senedir ağlayan sarıoğlan mı? Mümkünse yeryüzünden silinsin ezik

Yeteneklidir ama kendini kovulduktan sonra 20 senedir 2. adam gibi görmeseydi, Megadeth'i çok daha iyi yerlere getirirdi. Albümleri öyle ya da böyle dinlenir. Çok rezil bir albümü de yoktur Risk dışında. Çoğu albümü severek dinlenir.

Symphony of Destructions'u bir de Arch Enemy'den dinleyin.

Çok elektronik duruyo ama o cover.Tamamen ton değişmiş.
  • Evet, biraz aykırı kaçmış ama güzel cover yine de. Zaten cover dediğinde birçok grup neredeyse aynen çalıyor. Ben bir tek Arch Enemy ile Dream Theater'in coverlerini beğeniyorum. (Metallica'nın cover yaptıklarının yeri ayrı.) Ben vokali çok ilginç buldum o coverde; bence iyi bir çalışma.
  • gitarının teli olayım kopart beni dave .
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspci

Evet, biraz aykırı kaçmış ama güzel cover yine de. Zaten cover dediğinde birçok grup neredeyse aynen çalıyor. Ben bir tek Arch Enemy ile Dream Theater'in coverlerini beğeniyorum. (Metallica'nın cover yaptıklarının yeri ayrı.) Ben vokali çok ilginç buldum o coverde; bence iyi bir çalışma.

Vokal farklı ama güzel olmuş.Bunun yanısıra dediğin gibi Dream Theater coverları çok güzel oluyo.
  • Manowar coveri de iyidir Angela ablanın

Orion'u bir Metallica'dan, bir de Dream Theater'den dinlemek lazım, keyfi ikiye katlansın.
  • dahi, hırslı, yetenekli, güzel sesli, bencil, sevgi duygusunu çok fazla barındırmayan, dünyanın kuyruk acısı taşıyan en iyi metal adamlarından biri (belki de en iyisi). çok farklı özellikleri bir arada barındıran birisi. inanılmaz soloları vardır. hırsından güç alsa da gerçekten önünde eğilebileceğimiz rust in peace albümünü yapmıştır. ama elefson gibi ego su yüksek olmayan, müthiş bass partisyonları yazan bir dostunu gruptan atarak berbat bir karar vermiştir. marty friedman gibi müthiş bir gitarist yanında yıllarca sesini çıkarmadan çalışmıştır risk albümünü yapınca onu da atmıştır. ya böyle o kadar müthiş ve kötü özellikleri bir arada bulunduruyor ki nedense bende bu da bir ayrı hayranlık uyandırıyor.

ayrıca chuck arkadaşım sakin olmalısın. ben de bir death hayranıyım ama dave amcanın chuck ın yanına yaklaşamayacağı fazla abartılı bir yorum olmuş.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.