Şimdi Ara

MEGA UPLOAD DAN YÜKLEME YAPABİLEN VAR MI?(ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sorum başlıktakiyle aynı, bu mega upload işini çözebilen bir arkadaş varsa lütfen nasıl yaptığını açıklasın zira internette son 1 saattir araştırıyorum hangi yöntemi denediysem de yükleme yapamıyorum.

tam saniyeler sona erdiğinde download linkini tıklıyorum ve başka bir sayfa açılıp yukarda gördüğünüz sayfa karşıma çıkıyor bu megaupload da gerçekten download işini çözen arkadaş varmı acaba kafayı yicem yaa lütfen yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 28 Eylül 2007; 3:02:57 >

• Sorun nedir? Neden yapamıyorsun?
    Daha önce yapıyordunda şu anmı bir sorun var yoksa ilk defamı yapıcaksın ?

Siteye giriş mi yapamıyorsun ? Bölgenizden çok fazla bağlantı var daha sonra deneyin mesajı mı alıyorsun ?
  • yakın bir tarihe kadar kendi sitesinden megaupload toolbarı yükleyip download yapılabiliyoru. ama bu aralar bir bilgim yok. bir toolbarı dene istersen. belki işe yarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekt

yakın bir tarihe kadar kendi sitesinden **** toolbarı yükleyip download yapılabiliyoru. ama bu aralar bir bilgim yok. bir toolbarı dene istersen. belki işe yarar

Toolbarı indirince sorun yoktu 1-2 hafta kadar önce. Eğer siteye girişte sorun yaşıyorsan dns nolarını değiştir ya da bilgisayarınawww.antisansur.com adresindeki programı kur ve reset at ya da bütün pencereleri kapatıp çalıştır. Siteye girince toolbarı kurman yine şart yoksa link vermez.
  • Firefox için mega.upload sx eklentisini kurduktan sonra rahatlıkla yükleme yapabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrEaK35

Firefox için mega.upload sx eklentisini kurduktan sonra rahatlıkla yükleme yapabilirsiniz

Bek bunu ilk defa duydum. Toolbara gerek yok mu?

Mega Click diye bir yere yönlendiriyor açmaya çalıştığınız sayfa bulunamıyorsa ve çok can sıkıcı geriye bassanız bile hatalı linke geldiğiniz sayfaya dönemiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 3 Eylül 2007; 22:55:40 >
  • ben mega.upload eklentisini kullanıyorum.2 tane var eklenti sitesinde ama sorunsuz olan aşağıda linkini verdiğim.

http://pbreak.freehostia.com/site/m.e.g.a.u.p.l.o.a.d/ (noktalar yok)

bunu kurduktan sonra kullanışını anlatayım.boş bir sayfa açıyorsunuz.adres satırına mega.upload linkini yapıştırıyorsunuz.daha sonra sayfa üzerinde araçlar/mega.upload 3 e tıklayıp enable ı seçiyorsunuz.ardından adrese gidiyorsunuz.yani entera basıyorsunuz.hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirmizibulten -- 3 Eylül 2007; 23:09:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende işlemedi senin taktik, megaupload hala kapalı bana ...
  • linki koysana buraya kardeş bi bendeki yöntem ile deneyeyim ?
  • gncl

• quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

arkadaşlar sorum başlıktakiyle aynı, bu mega upload işini çözebilen bir arkadaş varsa lütfen nasıl yaptığını açıklasın zira internette son 1 saattir araştırıyorum hangi yöntemi denediysem de yükleme yapamıyorum.

tam saniyeler sona erdiğinde download linkini tıklıyorum ve başka bir sayfa açılıp yukarda gördüğünüz sayfa karşıma çıkıyor bu **** da gerçekten download işini çözen arkadaş varmı acaba kafayı yicem yaa lütfen yardım...

Bizim ülke aşırı yükledindiği için bizi def ettiler

http://anonymouse.org/anonwww.html bu siteden linklerini yaz anoynm gir çatır çatır indirirsin umarım sorununu doğru anlamışımdır..

• Hocam, hiç işe yaramadı gene aynı sayfa çıkıyor hikaye olmuş megaupload...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

Hocam, hiç işe yaramadı gene aynı sayfa çıkıyor hikaye olmuş ****...

dostum ilk önce dns adresini 4.2.2.1 ile değiştireceksin.ondan sonra dediğim eklentiyi kuracaksın ve dediklerimi yapacaksın.şuan kontrol ettim bir sorun yok çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirmizibulten -- 28 Eylül 2007; 12:00:00 >
  • bende premium hesap var ama ben de hiçbir şey indiremiyorum. sitede mahkeme kararıyla erişim engellenmiştir diyo nası iştir anlamadım. bu arada kendi managerını kullanıyorum, firefoxta proxyle bağlanınca siteyi görebiliyorum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17965105/tm.htm

Bu başlık altında çözümler üretildi.Ben sorunsuz download yapabiliyorum.Konuyu bir incele
  • sağol demin bi şeyler denedim olmadı ama mega upload manager çalışmaya başladı. siteye girmeye gerek yok manager da gayet güzel indiriyor, ne proxy ayarı yaptım ne ip gizledim
  • hayır giriş yaptığımı sanmışım ama hiçbir şey indiremiyorum :(
  • 3 mesaj üstüste oldu kusura bakmayın ama durumda bir değişiklik var mı? ya da indirme yapabilen var mı? treewalk kurdum indirebiliyordum ama gene indirememeye başladım. proxy yardımıyla siteye giriş yapabiliyorum ama bir şey indirmek mümkün değil. var mıdır acaba bir yolunu bilen?
  • ben mozilla eklentisiyle indiriyorum.4.2.2.2 dns ini kullanarak
  • boşver megaupload'U r-Apid forever
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.