Şimdi Ara

Mega Holding

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda çok mesajım olmasada uzun zamandır takip ediyorum ve ilgimi çeken bir şey var. bu mega holding denen dolandırıcılığı savunan insanların bir üyeliklerine bakalım :

Mega Holding

Mega Holding

Mega Holding

Mega Holding

Mega Holding

hepsinin az mesajı var sanki mega holdings i savunmak için açılmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bat34 -- 20 Kasım 2014; 17:24:38 >

• Uzak durun bu dolandırıcılardan.

Adamlar 20 TL'lik web sitesini 600 TL'ye satıyor.
  • Tam bi dolandırıcılar birde lüks araçlarla resimleri var nette Araçların hepside sakat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş insan ordusu herkes sömürecek adam arıyor ha boşsan sende sömürecek birini arıyorsan katıl tabi kazanırsın yani para kazandırıryor diye her iş yapılmaz git uyuşdurucuda sat adamlar bmw ye biniyor
  • Adamların övme sebebi sana da satıp maliyeti çıkarmak yoksa iyi birşey değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    600$ olmasın o

Gelir birazdan 0 postlu Mega Holdings savunucuları
  • Kazananlar var ben uye degilim gece gunduz ugrasmak lazm arkadasim gunluk 10,12 saatini buna ayiriyordu smdi bmwsi var aylik 5000 tl kazaniyor bu ise giren 200 Tanidigim warsa sadece o basarili oldu kazanilir ama kolay degil yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Meganın sahibi kim? adam ne para çarpmıştır kim bilir

• saçma sapan işler. he laftan anlamıyan arkadaşlar vardır kesin

verin paranızı dolandırılın.sonra anlarsınız belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 20 Kasım 2014; 17:18:33 >
  • Alayı dolandırıcı dediğiniz gibi.

Benide 5-6 sene önce bir arkadaşım üye yapmaya çalışmıştı quest e. Yok dedim. Sülük gibi yapıştı. Bırakmadı da kolay kolay peşimi. Ancak engelledim numarasını o şekilde kurtuldum.

Ayrıca bir iş gezisi sırasında Sivasta Hakan pastanesinde gariban garsonları dolandırmaya çalışırlarken olaya müdahale ettim. Olayı elemanlara anlattım. Dedim buna para vereceğinizi gidin karınıza çocuğunuza bir altın takın daha iyidir dedim. Ne kadar iyiliğim dokunmuştur veya sözümü ne kadar dinlemişlerdir bilemem ama üzerime düşeni yaptım.

Yine çalıştığım işyerinde makine operatörü geldi bana durumu anlattı. Girip girmemek arasında kararsızdı olaya. Ona da aynı şekilde durumu izah ettim.

Bu firmalar unutmasın ki onlar ne kadar dolandırıcıysa, insanların iyiliğini düşünüp bildikleriyle yakınlarındakini bilgilendiren insanlar da var

• quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Bu Meganın sahibi kim? adam ne para çarpmıştır kim bilir

İyi yapıyor.

Mal olmasın kimse :D
  • Mega'yı savunmuyorum ama işin bu kısmını bilen insanlar çok iyi para kaldırıyor.
    Para kazanamayanlar bu işi kötülüyor aslında iş ezme işi. Çok basit şekilde ağzın laf yapıyorsa altını ezip üstüne çıkıyorsun.
    Para kazanır mısın?
    Kazanan çok tanıdığım var ama kazanamayan tanıdıklarım da var.
    Kazanamayanlar aynı dolandırıcılığı savunan tiplerden yani çeşitli seminerleri var bu işin nasıl yapılacağını öğretiyorlar bildiğin nasıl para kazanacağını.. Dolandırıcılık diye düşünülebilir. Amerika'da ya da avrupa ülkelerinde NM sistemi daha farklı işliyor. Kredi kartı ya da emlak piyasasından. İşi bırakmayıp devam ettirir işe ne kadar insan sağlarsanız kazanıyorsunuz.
    Dolandırıcılık diye bir şey yok. İnsan kazandırdığında paranı yatırıyorlar. Website tüm NM ürünleri gibi gösterme. Mantıklı ve hırslı yapıldığında artık insan kazandırmana bile gerek kalmıyor oturup bekliyorsun ..

Savunmuyorum ama dolandırıcılık diyenleri de aklamıyorum. Giren insanların çoğu boş insan zaten zengin adamın bu işte ki hedefi ne olabilir ki?
    Kısa yoldan para kazanmanın derdi fakir ve tembel insanlardan kaynaklanır. Bu işi'de tembel insan yapamaz. Kazandığını bildiğim abinin çalışma prensibini gördüğümde garipsedim. Adam liste çıkartıyor , sunum için slaytlar izliyor , kitap okuyor , telefon kulağından inmiyor , bir iş yaparken asla erinmiyor.

Bu iştemiyim hayıır girmeyi de düşünmüyorum. Çünkü benim yapabileceğim bir iş değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.