Şimdi Ara

MEF ÜNİVERSİTESİ YAZANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://m.facebook.com/groups/790787200961451 üniversitemizin facebook grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Henry Morgan -- 31 Temmuz 2014; 23:04:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42bin %75 inşaat yazdım ama gelmez 30bine yakın kapatır tahminen 75ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

42bin %75 inşaat yazdım ama gelmez 30bine yakın kapatır tahminen 75ler

Hocam 30 bininci adam neden mefi seçsin bende onu anlamıyorum istanbulda bile marmara istanbul gibi büyük ünilere girmek varken bence yazmaz ve 75 50 bin olur gibi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul ve Marmara hukuk, siyasal, iibf ve tıpları ile ünlüdür mühendislikleri berbattır. Mühendislik İTÜ, YTÜ ve ODTÜ'dür.(Boğaziçi ve Galatasaray ve Özelleri istisnai tuttum) benim çoğu 20-30 bin civarı olan arkadaşım i.ü ve marmara'da inşaata girebilecekken İTÜ'de daha düşük bölümlere gittiler. Sebepleri de şudur:
    1- İ.Ü. Mühendislikler: Avcılarda şehrin dışında ve dandik betondandan bir binadan ibaret, kampüs alanı geniş ama boş. Akademik kadro yetersiz.
    2- Marmara mühendislikler: Şuanki yerini bilmiyorum ama 2 sene içinde tıp, hukuk, eczacılık dışındaki tüm bölümeler Maltepe'ye taşınıyor, şuanda da Göztepe'de diye biliyorum. Kadro gene kötü.

Bu yanlış düşünceni değiştirmek adına söyleyim dedim :)
  • Bizim arkadaş 10 k oldu makine istiyordu. Çok tecrübeli bir hocamız var zorla Marmara yazdırdı. En iyi makina Marmara'daymış. Küçümsemeyin bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takasindirimm T kullanıcısına yanıt
    Hocanız çocuk tarafından çok küfür yer. En iyi makine İstanbul içinde İTÜ'de. İTÜ gümüşsuyu(Taksim) (12bin) yazın binasıyla döver yani. Ayrıca mühendislik teknik üniversitede okunur.
    Marmara 33bin ile kapatmış ve taa Göztepe'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gostofrap

Hocanız çocuk tarafından çok küfür yer. En iyi makine İstanbul içinde İTÜ'de. İTÜ gümüşsuyu(Taksim) (12bin) yazın binasıyla döver yani. Ayrıca mühendislik teknik üniversitede okunur.
    Marmara 33bin ile kapatmış ve taa Göztepe'de.

Anladım hocam peki sizce mef 75 leri kaçla kapatır

• 30-40 bin civarı bence
  • 40 bin civarı olur bence.Özyeğin 2012'de bile 4 senelikken %75leri ilk açıldıkları sene 35-40 arasında kapadılar.
  • up
  • 200k`dayım ama bilgisayar ve makine yazdım, asıl hedefim bilkent ctis ama mefleri öne yazdım gelirse gideriz.

Edit: Kesin tutmayacak çok talep var mef`e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guthrath -- 21 Temmuz 2014; 1:26:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gostofrap

İstanbul ve Marmara hukuk, siyasal, iibf ve tıpları ile ünlüdür mühendislikleri berbattır. Mühendislik İTÜ, YTÜ ve ODTÜ'dür.(Boğaziçi ve Galatasaray ve Özelleri istisnai tuttum) benim çoğu 20-30 bin civarı olan arkadaşım i.ü ve marmara'da inşaata girebilecekken İTÜ'de daha düşük bölümlere gittiler. Sebepleri de şudur:
    1- İ.Ü. Mühendislikler: Avcılarda şehrin dışında ve dandik betondandan bir binadan ibaret, kampüs alanı geniş ama boş. Akademik kadro yetersiz.
    2- Marmara mühendislikler: Şuanki yerini bilmiyorum ama 2 sene içinde tıp, hukuk, eczacılık dışındaki tüm bölümeler Maltepe'ye taşınıyor, şuanda da Göztepe'de diye biliyorum. Kadro gene kötü.

Bu yanlış düşünceni değiştirmek adına söyleyim dedim :)

avcılardaki yeni yapılan binalardan haberin yok galiba. bir de mühendislikle ne kadar alakan var bilmiyorum ama bilmeden öğretim kadroları hakkında ahkam kesme istersen.

Not: elektrik-elektronik bölümü adına yazdım

• muhsinsezal kullanıcısına yanıt
    Geçen sene bıraktım İstanbul işletmeyi, avcılar kampüsündeydim, yeni bina derken? En son boyaları ve betonları dökülüyordu? 1 senede yeni bina mı yaptılar?

İTÜ ile İÜ'yü karşılaştırmayacaksın herhalde . İTÜ'ye göre yetersiz dedim recep tayyip üniversitesine göre demedik. Mühendislikle alakam oradan tanıştığım arkadaşlarım, onların anlattıkları ve kendim yaşayarak gözlemlediklerim. İTÜ'de de kız arkadaşım okuyor haftada 2-3 giderim, avcılarda da 1 senem geçtim.
  • hayır berbat lafını görünce yazayım dedim. işletme konusunda dediklerini ciddiye alsınlar o zaman. bir de istanbulu pek bilmiyorsun galiba taaa göztepe dediğin yer istanbulun göbeği
  • muhsinsezal kullanıcısına yanıt
    22 senelik İstanbul'luyum Göztepe'ye İstanbul'un göbeği diyen ilk tanıdığım sensin. Kadıköy, Kartal taraflarında da epey yaşamım geçti ama orada da Göztepe'yi merkez gören bir zihniyetle karşılaşmadım. Ayrıca Avrupa yakasında oturuyorum. Benim için orası her türlü taaaa Göztepe. Göztepe'de oturan için Göztepe İstanbul'un merkezi olabilir tabi.

Eminönü denirdi eskiden İstanbul'un merkezi diye ne zaman göztepe oldu?. Benim gözümde Beşiktaş, Bakırköy, Şişli, Fatih, Beyoğlu'dur İstanbul'un göbeği.

Sen şimdi İstanbul elektirik İtü elektirik'ten iyidir mi diyorsun? İstanbul inşaat İtü inşaat'tan iyidir mi diyorsun? Marmara makine İtü makine'den iyidir mi diyorsun? Komik olmaz mı?

:)

• 55k yım hukukta 75 ve 50bursluları yazdım ilk 2sıraya :)
  • 9k yim makina yazdim

• Makine,mimarlik ve bilgisayar muhendisliğinin %50 ve %75 burslularını yazdim sıralama 115k. Kesin MEF'deyim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.