Şimdi Ara

MEF ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam burslu mimarlık tercihimi meften yana kullanmalı mıyım yoksa, dokuz eylül mimarlık ya da anadolu mimarlık mı yazmalıyım?
    Mefi aradım, eğitim kadrosu olarak kaliteli buldum, tam burslu okuyan bir öğrenci ile konuştum okuldan oldukça memnun, ayrıca disiplin suçu dışında yaz okulları dahil 6 yıl burs olanağı var, tabiki bi gidip göreceğim ama fikir belirtirseniz çok memnun olurum.
    Yeni bi üniversite olması konusu biraz sıkıntılı olur mu? Zira mimarlık kişisel başarı gerektiren bi bölüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gezdim üniyi ben de iç mimarlık yazıcam. Üniversite çok güzel stüdyosu da öyle. Hocalarla tek görüşüyosub çok ilgili ve cana yakın hocalar. Yeni açılmış olmasına rağmen iyi bi üni bence akademik kadrosu da harika mimarlığın. Bir tek kampüs eksikliği var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

13.3-inch MacBook Air | iPhone 5S 32GB Gold | iPad 4 32 GB+4G | Apple TV
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ MİMARLIK
    7 yıl önce açıldı
    İTÜ İNŞAAT & İTÜ MİMARLIK ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.