Şimdi Ara

Hacettepe Jeoloji Mühendisliği ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 144k sıralama geldi mf4te.Aslında seneye bidaha girmeyi düşünüyorum ama bi kaç tane tutabilecek tercih buldum kendime göre.Aksaray veya fırat makine mühendisliği, hacettepe jeoloji mühendisliği.Jeoloji işlerinden anlayan o işlerin içinde olan varsa biraz fikir istiyorum kafam çok karışık.Hacettepe jeoloji yazmaya değer mi?Aksaray ve fırat üstünde hiç durmadım başka şehirde oldukları için.Bu arada geçen sene 150binle almış girme olasılığım nedir sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 1 Temmuz 2013; 19:29:07 >

bish bash bosh
  • Sana o segmentte harita mühendisliğni öneririm, kpss bu sıralamalar için öncelik olmalı

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

Sana o segmentte harita mühendisliğni öneririm, kpss bu sıralamalar için öncelik olmalı

144bin sıralamayla giriliyosa neden olmasın ama hangi okulda olduğu da önemli.Küçük şehirde makine mi harita mı okumak daha mantıklı bunu da düşünmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

küçük bir şehirde harita okumak hacettepede jeoloji mühendisliği okumaktan daha iyidir en azından gelecek kaygısı taşımayacaksın bu bile seçilmesi için yeterli

Yanlış anladın küçük bir şehirde makine okumak mı harita okumak mı diyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimya mühendisliği / iktisat
    14 yıl önce açıldı
    İTÜ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum yanlış anlama amacım harita kötülemek değil.Başka başlığa gidiyorum birisi çıkıyo makineyi kötülüyo başka başlıkta birisi çıkıyo övüyo şimdi doğruya doğru iş alanı çok geniş makinenin ülkemizde yaygın.Ama çok fazla mezunu var bu da önemli.Haritada mezun azdır yani ben öyle tahmin ediyorum ama iş olanakları da makine kadar yoktur bu da tahminimce söylediğim bişey.Sen harita mühendisi misin bu arada merak ettim de.Yanlış anlama çalışan ve sektörün içinde olan kişilerin fikirleri çok önemli benim için.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.