Şimdi Ara

Medya Dolduruşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyiki bi olay yaşandı medya Galatasaray'a vuracak yer arıyordu bizim taratarımızın sazan kitleside yok o gitsin bu gitsin, yok yerde tekmelemiş, yok shotgunla vurmuş cart curt asıp kesiyor milleti forumda:S bırakın F.T hoca halleder olayların abartıldığı kadar olduğuna inanmıyorum:S

Adamın gözü morarmış mı? Morarmış, peki bunu kim yaptı? Melo. Bitmiştir.

Orijinalden alıntı: furkan_10

Burada olay medyanın gazına gelmek filan değil, ben gördüğüme inanırırım.

meloyu gorduk mu ? Yada melonun görünen bir yerinde bir şey olmasımı lazım ?

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

meloyu gorduk mu ? Yada melonun görünen bir yerinde bir şey olmasımı lazım ?

Fatih Terim açıklamasında Riera'ya dikiş atıldığını ifade etmişti, Melo'nun da bu derece bir durumu olsa ifade ederdi.

ya pişman olup af dilediyse..bu kadar gaddar olmayın her suçta asılıp kesilecek kadar sizin de tertemiz bi insan oldugunuza inanmıyorum..

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

ya pişman olup af dilediyse..bu kadar gaddar olmayın her suçta asılıp kesilecek kadar sizin de tertemiz bi insan oldugunuza inanmıyorum..

Tertemiz bir insan olup olmamakla alakası yok, Melo'nun yaptığı insanlık suçudur.

Şimdi affettik diyelim ileri de sorun çıkarmayacağına garanti veriyor musun? Galatasaray hedefleri yüksek bir takımdır, bu hareketi play off öncesi yaptı, avrupada önemli bir maç öncesi yapsa zararımız çok daha yüksek olur. Bunları önceden görüp gerekli kararı teknik heyet zaten alacaktır, burada suçlu 2 bağırmaya, 1 dövmeye gaza gelen sizin gibi taraftardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sosyal medya fenomenleri
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Tertemiz bir insan olup olmamakla alakası yok, Melo'nun yaptığı insanlık suçudur.

Şimdi affettik diyelim ileri de sorun çıkarmayacağına garanti veriyor musun? Galatasaray hedefleri yüksek bir takımdır, bu hareketi play off öncesi yaptı, avrupada önemli bir maç öncesi yapsa zararımız çok daha yüksek olur. Bunları önceden görüp gerekli kararı teknik heyet zaten alacaktır, burada suçlu 2 bağırmaya, 1 dövmeye gaza gelen sizin gibi taraftardır.

Bence 1 olay ile bileti kesilmemeli, gerekli cezalar verilip sert bir şekilde uyarılmalı.Nasıl olsa alınmadı henüz alırkende bu tarz bi olay yaşanması halinde tek taraflı fesih etme maddesi koy tamamdır:S Kimse tekrar yapmayacağına garanti veremez, ama olaya şurdan bakarsan kimse başka bi futbolcununda kavga etmeyeceğine garanti veremez:S neyin garantisi varki futbolda:S

• milyon dolar alan bir oyuncunun ne olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok,ama bian oluyo kan insanın beynine sıçradımı herşeyi yapıyor,zidane gibi adam bile finalde kafa attı rakibine ,,bundan sonrası uyarı cezası verilip 2.cide kovulması gerekir, herşeyi geçtimde siz pazar günü telegole bakın asıl yumruğu orda görürsünüz çekiştirdikce çekerler artık bu konuyu serhat ulueren şimdi göbek atıyordur

Orijinalden alıntı: gael

milyon dolar alan bir oyuncunun ne olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok,ama bian oluyo kan insanın beynine sıçradımı herşeyi yapıyor,zidane gibi adam bile finalde kafa attı rakibine ,,bundan sonrası uyarı cezası verilip 2.cide kovulması gerekir, herşeyi geçtimde siz pazar günü telegole bakın asıl yumruğu orda görürsünüz çekiştirdikce çekerler artık bu konuyu serhat ulueren şimdi göbek atıyordur

Aynen, şimdi malzemenin kralı çıktı işte. Kimse de arıyıp bir şey diyemez, sabaha kadar konuşurlar. Erman Toroğlu bir yerlerden belge getirir, Ziya Şengül yöneticileri gaza getirir, '' Göndermezseniz şöylesiniz böylesiniz '' demeye başlar, Gökmen '' Galatasaray şöyledir böyledirden girip olayı saçma sapan yerlere götürür. Biraz Kaya mantıklı konuşur. Daha sonra olay 92 yılındaki Şampiyonluğa, Ankaragücü'ne, Culio'ya falan bağlanır.

Büyük ihtimal, Serhat Ulueren'in ayarlamasıyla 2 kişi Melo'ya destek çıkar, 2 kişide haksız bulur.

• Fatih Terim ilk vukuatı değil diyor basına yansımayan başka şeyler de var sabaha kadar konuşulur bu konu sen kalsın ben gitsin derim başkası play off da oynasın başkası bir sene daha kiralansın der sabaha kadar konuşuruz ortak bir karara varamayız. İmparator en iyisini bilir içiniz rahat olsun.

Bir ihtimal daha var.
  • Açıkçası basına ekmek çıktı. Lider olan, şike teşvik muhabbetinden, sorunlardan uzak Galatasaray'ın on numara top oynayan bir futbolcusunun play-off maçlarında oynamaması, sezon sonunda da gönderilmesi söz konusu. E bu fırsat kaçmaz değil mi? Mesela şu dakika itibariyle dünyanın en mutlu insanı Serhat Ulueren'dir. Programına 20 saat civarı bir süre kalmış, kafadan 2 saatlik malzeme var, reytingler tavan yapacak, Galatasaray karışacak.. adam heyecandan yatamıyordur şimdi. Yarın ve pazartesi günü " Fatih Terim'i tanıyor isem.. " ile başlayan cümlelerin bolca kullanılacağı, iyi polis kötü polis numarasının çekileceği, milyon tane kişinin yayına bağlanacağı bir program olacaktır. Tavsiyem, izlememeniz yönünde. Ha izleyecekseniz sorgulamayın, sinir stres yapmayın. Zira adamların amacı kaos, bundan beslenen bir oluşum.

pazartesi son kararı verir ft

Eğer basında çıkan 45 saniye, kapı kilitleme olayları doğru ise - ki bunun doğruluğunu ya da yanlışlığını Terim biliyor - o zaman kesinlikle gönderilmesi lazım.
    Ama bir tartışma ve karşılıklı itiş kakış sırasında bir yumruk ise sözkonusu, işte bu noktada kimse bilmiyor işin iç yüzünü o zaman bir ceza verilip 2.şans tanınabilir.

O yüzden burada herkesin konuşması afaki kalıyor.Fatih Terim disiplinli adamdır,pek sevmem kendilerini ama böyle olduğuna inanıyorum, gerekeni yapacaktır.

Şunu da söylemek lazım, yönetimin düşünceleri de çok önemli.Eğer Melo gönderilmesi gereken hareketlerde bulundu ise ve yönetim MELO bize playofflarda lazım, orada oynatalım ondan sonra gönderir, kamuoyunun gönlünü de yapmış oluruz gibi bir düşünce içerisine girerse işte o zaman çok itibar kaybederler.En azından futbolu "spor" olarak seven ve destekleyen insanların gözünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Arkadaş

Eğer basında çıkan 45 saniye, kapı kilitleme olayları doğru ise - ki bunun doğruluğunu ya da yanlışlığını Terim biliyor - o zaman kesinlikle gönderilmesi lazım.
    Ama bir tartışma ve karşılıklı itiş kakış sırasında bir yumruk ise sözkonusu, işte bu noktada kimse bilmiyor işin iç yüzünü o zaman bir ceza verilip 2.şans tanınabilir.

O yüzden burada herkesin konuşması afaki kalıyor.Fatih Terim disiplinli adamdır,pek sevmem kendilerini ama böyle olduğuna inanıyorum, gerekeni yapacaktır.

Şunu da söylemek lazım, yönetimin düşünceleri de çok önemli.Eğer Melo gönderilmesi gereken hareketlerde bulundu ise ve yönetim MELO bize playofflarda lazım, orada oynatalım ondan sonra gönderir, kamuoyunun gönlünü de yapmış oluruz gibi bir düşünce içerisine girerse işte o zaman çok itibar kaybederler.En azından futbolu "spor" olarak seven ve destekleyen insanların gözünde.

''Şunu da söylemek lazım, yönetimin düşünceleri de çok önemli.Eğer Melo gönderilmesi gereken hareketlerde bulundu ise ve yönetim MELO bize playofflarda lazım, orada oynatalım ondan sonra gönderir, kamuoyunun gönlünü de yapmış oluruz gibi bir düşünce içerisine girerse işte o zaman çok itibar kaybederler.En azından futbolu "spor" olarak seven ve destekleyen insanların gözünde.''

Sanırım bu insanların gözünde en son düşecek takımız şu anda

• şampiyonluk yolunda herşey mübah beyler burası türkiye..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.