Şimdi Ara

Medusa.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
17.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Medusa gelicek L4 de.Sizce ilk medusayı hangi build keser.Acikcasi ben bow-xbow-warior olarak düşündüm.En az yatan kişi alıcaktır bence ilk medusayı.Sizin görüşleriniz?

• Bence Blade,Nuker,Glavie,Bow Alır Çünkü Çin Charları Daha Avantajlı
  • bizim serverda ilk 4-5 shaitanı Glavier kesmişti.full sun olunca çokda zor olmuyor tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MersinLee

Bence Blade,Nuker,Glavie,Bow Alır Çünkü Çin Charları Daha Avantajlı

blade'in nasıl kesmesini umuyorsun ?

uzaktan vuranlar tabiki daha şanslıdır, bow, crossbow, nuker gibi. ölmezlerse wizzardlar da iş yapar
  • bizde bu konuyu okulda çok konuşuyoruz ortak görüş olarak;

2 wizardın arkasında:

1 tane cleric
    2 tane warrior(1h özellikle)(bu warriorlar saldırmıyacak sadece bufları verip köşede beklicek)
    1 tane warlock ( elinde değerleri yüksek bi warlock rod olması şart)
    2 tane bard ( bi tanesi devamlı mp hell yapması lazım diğeride işte diğer bard bufflarında vermesi lazım)

e tabi bu yukarda saydıklarımın yan build leri cleric olması lazım.Neden cleric bu ptde bless hiç eksik olmaması lazım çünki 2 tane adam üzerinde yoğunlaştık bu 2 adamda oyunda narim char buildi

90 da kesemezlerde 94 de bu party gibi 2 tane party olsun medusa yı( bence) anca keserler.

not:wizard ın turnuveri yapıp yapmaması konusunda takıldık yapmasa az vurucak yapsafazla canı olmıyacak

bu wizardların yerinde xbowda düşündük dedik xbow sadece crit vurduğu zaman iş yapar her zamanda vuramaz silahın crit i en az 20 olması lazım ki şimdi herkes elindeki silahları satıyor xbow bulmak çok çok zor olur..

• Bence ilk olarak chine bow ve eu xbow büyük iş yapar.
  • bow-xbow ama partysi sağlam bir wizzard'da kesebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devil Spirit
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MersinLee

Bence Blade,Nuker,Glavie,Bow Alır Çünkü Çin Charları Daha Avantajlı

blade in hiç uniq kestiğini göremedim
  • WİZZ YADA NUKER ALIR BENCE
  • Wizard alamaz en azından 8 kişilik en az 3 tane cleric lazım çünki medusa diğer bosslar gibi deyil bir alan atıyor ne var ne yok yerde
    Kore serverında bilgin abimle az kesmedim :)
  • Nukerleri geçin bir kere Atak yaptıkları alan uniquelere çok yakın bir bow yada Xbow kadar uzaktan atak yapamıyor buda onun dezavantajı ...
    Gelelim Vizardlara Arkalarında destek olmadıkca bilmem clericcisi , warioru onları bufflamaıktan - heal yapmadıktan sonra onlarda bir iş yapamaz. Kesmeleri için önceden grubu hazırlayıp öyle gitmeleri lazım kısaca

Benim Faworim ; Chinesse Bower'ler ve Euro Xbow'lar , Bunlar bir yardıma gerek kalmadan uzaktan sürekli atak yaptıklarından Kesmeleri içten bile degil.
    Zaten bir Uniquenin çıktıgı ilk gün kimse kimseyi haellemez bufflamaz herkes kendi derdindedir , ancak sıkı arkadaşların varsa onlar yapar.
  • Bence en avantajlı gene xbow olucak gerek range bakımından chin bowa karşın üstün olması gerek medusanin aoe ataklarına (alan) dayanabilicek güçte olması ( yani en azından wizard gibi çıt kırıldım olmamaları) Ve oyundan bir yabancı arkadaşımın söylediğine göre medusanin spawnlari xbowlara yetişemiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 9 Mart 2009; 13:52:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Bence en avantajlı gene xbow olucak gerek range bakımından chin bowa karşın üstün olması gerek medusanin aoe ataklarına (alan) dayanabilicek güçte olması ( yani en azından wizard gibi çıt kırıldım olmamaları) Ve oyundan bir yabancı arkadaşımın söylediğine göre medusanin spawnlari xbowlara yetişemiyormuş.

Bencede Xbow Uzaktan Vuruş ve Crit Oranı Yüksek
  • Bence üstündeki seti iyi olan birisi yatırır.Str'cilerin şansı daha fazla olur çünkü o gün yatan birisini kaldıran az kişi olur herkes kendini düşünür.Shaitanın 12.7 m canı vardı ilk ne kadar uğraştılar bunu hiç düşünemiyorum.ayrıca ilk çıktığında charlardan 15 lvl üstün olacak.Tahminimce bir kale savaşı kadar uzun olacak.birde medusa hakkına ufak bir bilgi:
    Medusa :
    Hp : 183.535.199
    Exp : 62.356.860
    Movement Speed : 0
    Phy Defence : 2.258
    Mag Defence : 3.828
    Parry Ratio : 182
    Hit Ratio : 182
    Mag Attack : 12.633 - 13.983 ( %520 )

alıntıdır.
  • Her unique den sonra aynı tartışmalar cıkıyor.Demon-Roc hakkında da böyle söylentiler vardı ama görüyoruz ki WİZARD ortada bişey bırakmıyor ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: senercavusoglu

Bence üstündeki seti iyi olan birisi yatırır.Str'cilerin şansı daha fazla olur çünkü o gün yatan birisini kaldıran az kişi olur herkes kendini düşünür.Shaitanın 12.7 m canı vardı ilk ne kadar uğraştılar bunu hiç düşünemiyorum.ayrıca ilk çıktığında charlardan 15 lvl üstün olacak.Tahminimce bir kale savaşı kadar uzun olacak.birde medusa hakkına ufak bir bilgi:
    Medusa :

alıntıdır.

movement speed 0 sa nasıl hareket edicek.Hareket etmiyorsa ilk kesen xbow yada bow olur garanti ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRKuMCaLiSKaNim

quote:

Orjinalden alıntı: senercavusoglu

Bence üstündeki seti iyi olan birisi yatırır.Str'cilerin şansı daha fazla olur çünkü o gün yatan birisini kaldıran az kişi olur herkes kendini düşünür.Shaitanın 12.7 m canı vardı ilk ne kadar uğraştılar bunu hiç düşünemiyorum.ayrıca ilk çıktığında charlardan 15 lvl üstün olacak.Tahminimce bir kale savaşı kadar uzun olacak.birde medusa hakkına ufak bir bilgi:
    Medusa :

alıntıdır.

movement speed 0 sa nasıl hareket edicek.Hareket etmiyorsa ilk kesen xbow yada bow olur garanti ederim.

Medusa.

Bu alanın içinde sabit durucak.

• Bence Eu Extremeli Xbow Lifeli Wizard - Ch Olarak Duşunursek Nuker Bow
  • Spartada ilk Glavie kesicek varmı iddaa ya giren.
  • Eu xbow veya ch bow.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.