Şimdi Ara

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
39.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koskoca forumda medipole giden, bilgisi olan yok mu ya
    Diş Hekimliği için düşünüyorum. Bezmialem de olur yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellowsummer -- 30 Haziran 2014; 21:57:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• medipol ftr hakkında bilgisi olan...
  • Cemaat universitesi dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: -Windforce-

Cemaat universitesi dikkat

Yanlış bilgi dikkat! Yakından uzaktan alakası yok birazcık bilgili olsan bu konuda bilirdin. Cahil etme bizi ya Rab.
  • -Windforce- kullanıcısına yanıt
    Problem değil de eğitimi nasıl biliyor musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowsummer

Problem değil de eğitimi nasıl biliyor musun
    Kardeşim okuyor sağlık meslek yüksek okulunda. Kavacık kampüsünde ve şimdilik memnun. Sağlık bölümleri yazılabilir bence çünkü onların bile derslerine -önlisans olmalarına rağmen- donanımlı hocalar -doçent vs.- girebiliyor. Diş hekimliği haliç kampüsünde. Yazmayı düşünüyorsanız gidip görün derim, kayıt için gittiğimizde çok güzel diş uygulama odaları görmüştük. İnternet sitelerinde her bölümle ilgili çok geniş bilgiler var. Eğitim kadrosu, dersleri vs. Ben seçmeli ders sistemini beğeniyorum. İşaret dilinden tutun, fotoğraf atölyesine, fransızca, italyancadan tutun müzikle terapiye kadar her türlü dersi seçebiliyorsunuz. Kendim devlet üniversitesinde seçmeli dersi seçemeden okuduğumdan bana güzel geldi. Biz daha çok ücreti ile ilgileniyoruz. Enflasyon oranında arttırdılar. 6200den 6750ye çıktı taksitli.

• berfu2 B kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ediyorsunuz yani Burslu düşünüyorum ben, hocalar burslular ile baya ilgileniyor, hastanesinde iş imkanı sağlıyorlar diye okudum. Bilginiz var mı bu konuda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tavsiye ediyorsunuz yani Burslu düşünüyorum ben, hocalar burslular ile baya ilgileniyor, hastanesinde iş imkanı sağlıyorlar diye okudum. Bilginiz var mı bu konuda?
    Görüşüm; sağlık alanında yazılabilecek 2 özel üniversiteden biri olduğu yönünde (istanbul) Diğeri ise bezm-i alem.
  • Gianuzzi Yarımayı kullanıcısına yanıt
    Peki bezmi alem mi daha kalitelidir medipol mü?
  • quote:

İş imkanları konusunda bişey diyemem, daha mezun vermediler diye biliyorum Hocalar ilgili olduğunu ve büyük, güzel bir hastanesi olduğunu söyleyeblirim. O taraflarda öyle proflara görünebileceğin başka hastane olmadığından kalabalık ve yoğun da. Bu daha çok tıp fakültesi için daha önemli tabii. Sizin yerinizde olsam hazır vakit varken iki üniversiteyi de dolaşırdım.

• quote:

Koskoca forumda medipole giden, bilgisi olan yok mu ya
    Diş Hekimliği için düşünüyorum. Bezmialem de olur yardım edin

benimde sıralama 15607 bende buraları istiyorum ama gelmeyecek muhtemelen, senin sıralalman kaç?
  • Medipol beslenme ve diyetetik %50 bursluyu kac binlr kapatir tahmininiz nedir

• berfu2 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumun için. Gidicem inşallah
  • demirdeniz D kullanıcısına yanıt
    bu 2011 in olmasın? çünkü aynı yazının devamında burs kesilme vardır yazıyor ama şuan o da yok. sadece devamsızlık durumunda kesiliyor
  • Bu sene sosyal hizmet bölümüne başlayacağım üniversite :)

• quote:

Orijinalden alıntı: enesyalcin

Bu sene sosyal hizmet bölümüne başlayacağım üniversite :)
    Medipol İngilizce öğretmenliği bölümü hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak

Medipol İngilizce öğretmenliği bölümü hakkında bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    Medipol endüstri mühendisliği hakkında bilgisi olan var mı?
  • ferroburak F kullanıcısına yanıt
    leş gibi bir dil eğitimi için yazabilirsiniz

• İkisi arasındaki fark medipol daha kolay. Hocalar olarak insanlar olarak dersler olarak. Ve komite sistemi var. Ama kavacıkta
    Bezmialemde vize final var ama pratik işinde cok zorluyolar. Gozlerimin önünde çöktü insanlar sanki
    Ikisinde de yakin arkadaslarim var dişte deilim tam bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

İkisi arasındaki fark medipol daha kolay. Hocalar olarak insanlar olarak dersler olarak. Ve komite sistemi var. Ama kavacıkta
    Bezmialemde vize final var ama pratik işinde cok zorluyolar. Gozlerimin önünde çöktü insanlar sanki
    Ikisinde de yakin arkadaslarim var dişte deilim tam bilemiyorum
    Güzel üni, cemaatin falan değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.