Şimdi Ara

medipol üniversitesi eczacılık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün birden kafama giriverdi şu üniverste geçen sene de zaten sempatim vardı tam burslusu 497 puan felan ve sağlık alanında uzmanlaştığı için eğitimi iyi, özel olduğu için de imkanları güzeldir diye düşünüyorum tercih listemde 3.sıraya koyabilirim

ama yine de sormak istiyorum bilgisi olan var mı bu üniversite hakkında? Artıları eksileri nelerdir vs?

• geçen sene 3-4 puanla kaçırmıştım eczacılığı inşallah kazanırsın ben de bu sene inşallah istediğim yeri kazanırım
  • ulaşımı kolay,kent içi üniversite,burs kesme olayı yok,ama kampüs ortamı var mıdır bilemiyorum.

bende geçen yıl yazmıştım burayı 485 le kazanamamıştım :) sen kazanırsın umarım.

istanbul üniversitesinin altına yazılabilecek bir yer.istanbuldan düşünürsen.
  • zaten büyük ihtimal hacettepe istanbul medipol marmara gazi ankara diye gidicek
    burs kesme olmadığından emin misin? Kampüs ortamı oluşur ya o problem değil öyle devlet üni gibi çok kişi de olmaz insanlar birbirini daha iyi tanır

soylu Allah razı olsun kardeşim sen de inşallah istediğin yeri kazanırsın

bi de sanırım tercih listende ilk 3e koyduğunda özel bi durum burs gibi bişi oluyodu diye biliyorum yanlış mıyım?
  • tercih kitapçığından hatırladığım kadarıyla 5 yıl süresi var okulu uzatmaman lazım ama ortalaman çok düşük olsada burs kesme yok.

o ilk 3 bursu sanırım paralısında vardı. yüzde 15 indiirim gibi şeylerdir muhtemelen
  • iyi o zaman ya :) hedefim ankara aslında ama istanbulda okuyacaksam özel tam burslu okumak daha mantıklı geldi hem imkanları daha iyi oluyo özel okulların dimi :)
  • Bir arkadaşım okuyor tıp medipol bilgi alabilirim isteyen olursa, pek memnun değil yani eğitim olarak değil de az kişi var diyor 350 falan dedi ne kadar dogrudur bilemem. kampüs yapılıyormuymuş ne öyle bir şeyler demişti 2 yıl sonra yeni bölümler gelecekmiş müh. hukuk falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer zahmet olmazsa bilgi alabilir misin benim için? Eczacılık bölümüyle ilgili;
    imkanlar nasıl lab ve sportif faaliyetler vs
    kampüsün içi çok büyük mü ferah ferah gezinebiliyomuyuz

şimdilik aklıma gelenler bunlar hocam
  • hocam tıp içinde bilgi alıp paylaşırsan çok sevinirim
  • Ben msninini vereyim pm atarsanız cevaplarım, siz kendiniz sorarsanız sanırım daha faydalı olur
  • Ben tıp okuyorum arkadaşlar Medipol'de şu an. Hazırlığı atlayıp 1. sınıfa geçtim. Ekonomik kısımla ilgili pek bi bilgim yok ama diğer sorularınızı cevaplayabilirim. Detaylı sormak istiyorsanız da PM atabilirsiniz.

İlk olarak şunu söylemek istiyorum. Şimdilik kampüs imkanları pek yok açıkcası. Binanın arka kısmında arka bahçe var ve orda ayrı bi yapı olarak yemekhane/kafeterya var. O kısım hariç pek bi beklentiye girmemek gerekli. Ama 2012-2013 dönemi için yeni kampüse geçmek planlanıyormuş ve oranın imkanları baya iyi olacak vaat edilene göre. Kavacıkta olacak kampüs bu arada.
    Daha sonraa, üniversite bina olarak eski Tekel binası. Unkapanı'nda İMÇ bloklarının karşısında dış görünüşü sırf kahverengi camdan olan bina, geçerseniz dikkat edersiniz.
    İç kısmını çok güzel bi şekilde düzenlemişler ama binanın. Gayet modern bi görünümü var yani. Sınıflar ferah baya. Amfisi yok. Labaratuvarlar imkanları bence yeterli. -1. kat labaratuvarlar için ayrılmış. Giriş katta öğrenciler için koltuklar ve öğrenci işleri, revir vb odalar var sadece.
    1.kat diş hastanesi olarak görev yapacakmış sanırım şuan 20 küsür oda ayarlanmış sadece o katta ve dişçi koltuğu vb gibi malzemeleri de hazırlanmış. Hatta üniversite asıl kampüsüne taşındıktan sonra bütün binanın diş hastanesine dönüştürülmesi düşünülüyormuş diye duyduk biz. Yani diş hekimliği öğrencileri haricindeki öğrenciler için işlevsiz bi kat olacak.
    2.katta kütüphane ve bikaç sınıf var. Bi kısmı boş bu sınıfların.
    3.katta da bikaç sınıf var ve bilgisayar odası var 50küsür bilgisayar bulunan. Ayrıca yine bi oda ayrılmış öğrencilerin sadece oturması için.
    4.kat idari kat. Rektör, dekan odaları vb gibi odalar var sadece.
    5.kat da şuan yapım halinde, konferans salonu olması düşünülüyormuş o katta sanırım. Tam bi bilgim yok orayla ilgili.

Kampüs ortamıyla ilgili sorularınızı şuanki bina için yeterli olarak cevaplamışımdır sanırım.

Akademik kadroyla ilgili konuşmak gerekirse, yönetim kurulundaki insanlar baya bi özen gösteriyorlar bu konuda. Bu seneki kadro bile gayet iyi olmasına rağmen seneye akademik olarak daha kariyerli hocalar getireceklerini söyledi hocamız.
    Eczacılık olarak merak eden arkadaşlar için de eczacılık dekanı organik kimya dersimize gelmişti. Çok değerli bi insan. Ders dışında müzikle ilgili bi insan baya.

Hazırlık sınıfıyla ilgili de bilgi vereyim. Tıp ve diş hekimliği fakülteleri için ingilizce bilginizin belli bi düzeyde olması zorunlu. Sene başında sınav yapıyorlar ve geçemediğiniz takdirde en az 1 yıl hazırlık okuyorsunuz.
    Onun haricinde eczacılık dahil diğer bölümler de kendi istekleri dahilinde hazırlık okuyabiliyorlar ama zorunlu değil.

Dediğim gibi başka sorularınız varsa PM atarak ulaşabilirsiniz bana.

Ekstra olarak; Bağcılara kanald'nin karşısına çok büyük bi hastane yaptı medipol grubu eğitim ve araştırma hastanesi olarak. Ayrıca kampüs içine de ayrı bi hastane daha yapmayı planlıyorlarmış ama ne kadar sürer onun yapılması bilmiyorum.

Bir de dipnot : Üniversiteyle ilgili olarak dini konularda şüpheleri olan insanlar olabilir çünkü kanal7'de reklamları falan çıkıyor sürekli. Bu konuda üstünde baskı hissedeciğini düşünenler varsa kafalarındaki şüphelerini atabilirler. Her tür insan var okulda yani rahat olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behram -- 31 Mayıs 2011; 22:11:57 >

• usta valla ilaç gibi geldin

kavacıktaki kampüsün haritasını görmüştüm çok güzel olucak orası bence de her şeyi detayla açıklamışsınız bi tek spor imkanından bahsetmediniz hocam mümkünse bilgi alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

usta valla ilaç gibi geldin

kavacıktaki kampüsün haritasını görmüştüm çok güzel olucak orası bence de her şeyi detayla açıklamışsınız bi tek spor imkanından bahsetmediniz hocam mümkünse bilgi alabilir miyim

Hemen cevap vereyim. Üniversite içinde şuan herhangi bi sporu yapmak için ortam yok. Ama spor klübü vasıtasıyla bi spor kompleksiyle anlaşıp indirim yaptırıyorlar bi miktar. Geçen hafta futbol turnuvası düzenlendi ama nerede oynadılar bilmiyorum. Kendi aralarında halısaha kiralamış olabilirler.

Basket oynama gibi bi isteğin varsa üzülerek söylüyorum ki okulda olduğun sürece hasret kalacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behram -- 31 Mayıs 2011; 22:26:23 >

• yapma be ben basketçiydim yahu

kavacık kampüsündeki haritada üniversiteden başka bi binada spor kompleksi yazıyodu orda olabilir mi acaba
  • quote:

yapma be ben basketçiydim yahu

kavacık kampüsündeki haritada üniversiteden başka bi binada spor kompleksi yazıyodu orda olabilir mi acaba

Orada olmazsa ayıp olur zaten. Basket sahası olmayan spor kompleksi mi olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @li behr@m

quote:

yapma be ben basketçiydim yahu

Orada olmazsa ayıp olur zaten. Basket sahası olmayan spor kompleksi mi olurmuş.

zaten genelde basket sahası sabit olup etrafına spor kompleksi yapıyolar olsun artık

• %50 burslu eczaclık varmı burda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.