Şimdi Ara

Medion notebook bimeks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana fiyat süper göründü bu konfigürasyona göre
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=40070

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wadet -- 27 Haziran 2009; 16:31:31 >

• fiyat gerçekten çok iyi

Maksimum * 12 Taksit 74,95 899,38

maximuma 12taksit ise süper olmuş, bence ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim
  • İhtiyacı olup da kaçıranı döverler.
    İşlemcisi olsun,ekran kartı olsun gayet iyi.
  • Bu fiyata şahane sanırsam... Kangurumda (1.816,72 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 27 Haziran 2009; 19:15:12 >
  • yok artık neredeyse bedavaya verecekler
  • marka olarak medion kullanan varmı acaba markadan yana sıkıntı olurmu ben acer ve msi kullanıcısıyım sizce medion alsak mı?

donanımı süper ama marka hakkında bilgim yok ondan çekiniyorum, dayıma almayı düşünüyorumda

ekran kartı 512mb diyor ama 8600M GS 256mb değilmi? benim bildiğim max 512 mb ama yanlış mı biliyorum acaba bunun ekran kartı kaç mb?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 27 Haziran 2009; 19:30:28 >
  • Medion marka nasıldır arkadaşlar, servis sıkıntısı çeker miyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: syruse

marka olarak medion kullanan varmı acaba markadan yana sıkıntı olurmu ben acer ve msi kullanıcısıyım sizce medion alsak mı?

donanımı süper ama marka hakkında bilgim yok ondan çekiniyorum, dayıma almayı düşünüyorumda

ekran kartı 512mb diyor ama 8600M GS 256mb değilmi? benim bildiğim max 512 mb ama yanlış mı biliyorum acaba bunun ekran kartı kaç mb?

hocam 8600 ekran kartları 256 ve 512 mb lık olmak üzere 2 çeşit. bunda 512 lik var verdiğim linkten de teyit edebilirsiniz. ayrıca bilgisayarda wireless n desteği, 6 kanal optik ses çıkışı ve hdmi bile var
    http://www.anatech.com.tr/urun.php?uid=48091

• quote:

Orjinalden alıntı: green apple

Medion marka nasıldır arkadaşlar, servis sıkıntısı çeker miyiz?

lcd monitörünü kullanıyorum 2 yıl yerinde servis garantili başka bildiğim birşey yok ama görüntü kalitesi harika biraz kasa malzemesinde tereddütüm var laptopu da almadan bi görün
  • valla süper fiyat. tamda bugün netbook aldık. ilanı daha önce görseydim kesin bunu alırdım.
  • Biz bundan önce verdiği medionu almıştık cihaz biraz ağır ama taş gibi. donanım sağlam gayet hızlı pil 2.5 saat gidiyor vs memnunuz sonuçta.
  • servis/destek hakkında
    http://www.anatech.com.tr/servis_destek.php

bu da aynı siteden ürün özellikleri
    http://www.anatech.com.tr/urun.php?uid=48091

•Orijinal Microsoft Windows Vista® Home Premium İşletim Sistemi
    •Intel® Core™2 Duo İşlemci T8100 (2.10 GHz,3MB L2 Cache, FSB 800)
    •15.4” 1280x800 Piksel TFT WXGA Geniş Ekran
    •320 GB Sabit Disk
    •3GB DDR2 RAM
    •NVIDIA® GeForce® 8600M GS PCI-Express DirectX® 10 512MB GDDR2 Grafik Kartı
    •8x Multi-Standard DVD/CD-Writer (DVD-RAM ve Dual-Layer desteği)
    •Tümleşik 1.3 MP Web Kamera ve mikrofon
    •Intel 4965 AGN Kablosuz Ağ Bağlantısı
    •Ethernet 10/100 Mbit ağ arabirimi
    •4’ü 1 arada Çoklu Kart Okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO)
    •6-Kanal Ses Çıkışı Analog + S/P-DIF (optik)
    •HDMI, DVI çıkışı
    •2 Adet High Definition Audio Destekli Hoparlör & 1 Adet Subwoofer
    •Bağlantılar : 1 xExpress Card/54, 4 xUSB 2.0, 1 xDVI-I out, 1 xHDMI out, 1 xLAN (RJ45), 1 xMikrofon/Line in*, 1 xLine out, 1 xS/P-DIF out*

• En çok da bu ozelligini sevdim.

•6-Kanal Ses Çıkışı Analog + S/P-DIF (optik)

Boylelikle HDMI ile LCD lerine bağlayan arkadaşlar dilerlerse dijital bağlantı ile hoparlorlerine ses aktarabilecekler ( dijital anfi ya da logitech z5500 vs , ha ellerinde 5.1 analog hoparlor var ise ( x530 ya da 100 tllik 5.1 hoparlorlr bile ) ona da bağlantı yapabilecek. Müthiş bir ayrıntı.
  • ihtiyacım olmamasına rağmen almamak için zor tutuyorum kendimi
  • Valla ben gittim aldım. ihityacım vardı bu özelliklerle çok iyi oldu.
  • Giriş seviyesi notebook parasına (cihaz şu anda 900 TL) iyi işlemcili ve harici ekran kartlı HDMI ,DVI ve optik ses çıkışlı müthiş ucuz notebook. Kronik arızası yoksa donanıma göre fiyat çok iyi. Hatta çok iyi değil multi süper iyi. Ucuz notebook almak isteyenler kesinlikle kaçırmasın. İnsanın alası geliyor valla. Bimeks aynı ürünü eylül 2008 de 1500TL ye satıyormuş ayrıcahttp://www.sicakfirsat.com/medion-md-96667-notebook-1044kdv-bimeks-kampanyasi/
  • full hd filmlerde hiç bi takılma yaşamadan oynatabilen bi ekran kartı olduğunu söyleyebilirim aletteki ekran kartının. aynı zamanda pes 2009 u 102 ekranlık full hd tv de 1920x1080 çözünürlükte takılmadan oynatabiliyor.
  • Oyun oynamak isteyenler ekran kartından çok sey beklemesin ama..
  • ben de aldım 1 tane :)

bakalım ne kadar hantal bir şey gelecek
  • arkadaslar bende almayı düsünüyorum bir aten ..acaba bu alette firewire girisi varmı bilgisi olan cevaplarsa cok sevinirim..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.