Arkadaslar benim büyük bir sorunum var...Sorunum medion marka bir bilgisayarim var.bu bilgisayari yeni aldim ve oyun icin tasarlanmis bir bilgisayar.icerisinde cift ekran karti falan var... sorun su ; Ben bu bilgisayari aldigimdan sonra üzerine xp profi kurmak istedim ama bir türlü yapamadim.üzerinde orjinal home edition vardi.baya bir ugrasdim ve sonunda format atip profesyonelli yükledim.ama bu seferde bilgisayarda tam randiman alamadim..hep hata veriyor.daha sonra yeniden recovery cdsi ile orjinal cd yani,ilk aldigim ana cevirmek istedim ama olmuyor yapmiyor.Bir türlü olmuyor ve kurduramiyorum.hata veriyor baslamiyor kurmaya hic..simdi acaba ben bu bilgisayara nasil ilk aldigim gibi yapabilirim... lütfen bana yardimci olursaniz cok sevinirim....
MEDION Model : PC CM1 TYP : MED MT 376 bilgisayar bu...
o konuda yardımcı olamıyacagım ama kardes bu medion marka pc ne cok dikkat et arıza verirse adamı süründürüyor teknik servis haberin olsun ben medion marka monütörü servise yolladım 1 aydır ne geldigi var nede bir bilgi veren haberin olsun hala gelmesini bekliyom
quote:
Orjinalden alıntı: aras38
o konuda yardımcı olamıyacagım ama kardes bu medion marka pc ne cok dikkat et arıza verirse adamı süründürüyor teknik servis haberin olsun ben medion marka monütörü servise yolladım 1 aydır ne geldigi var nede bir bilgi veren haberin olsun hala gelmesini bekliyom
yakınıyrsun gibime geldi 1ay gbi süreden serste çalştığım için sana şöyle diiim biliyrsundur herhalde teknik servislerde ürün tamirinin azami süresi 30iş günüdür ve bu 30iş günü bizim 1 ay diye tabr ettğimiz bir süreç değil resmi tatiller ve hafta sonu tatlleri bunun içine dahil değildir
Ethem sana önerim; Home edition pro ya göre daha az özellikli bir işletim sistemidir.O yüzden xp pro dan verim alamamanı pek anlamış değilim. Kurtarma cdsi ve ile bence (benim şahsi tavsiyem) hiç uğraşma. Güzel bir xp pro kurulumu yap. Bundan sonraki adımsa daha önemli.Driverlarını iyi kur. Yani hepsinin son sürümlerini indir öyle kur.
Sorun olacağını sanmıyorum.Ama yok sen ben illa bana geldiği hale getirmek istiyorm diyorsan yardımcı olmaya çalışırız yine de.
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
Ethem sana önerim; Home edition pro ya göre daha az özellikli bir işletim sistemidir.O yüzden xp pro dan verim alamamanı pek anlamış değilim. Kurtarma cdsi ve ile bence (benim şahsi tavsiyem) hiç uğraşma. Güzel bir xp pro kurulumu yap. Bundan sonraki adımsa daha önemli.Driverlarını iyi kur. Yani hepsinin son sürümlerini indir öyle kur.
Sorun olacağını sanmıyorum.Ama yok sen ben illa bana geldiği hale getirmek istiyorm diyorsan yardımcı olmaya çalışırız yine de.
yardimin icin ilk önce cok tesekkürler...simdi dedigin gibi bende profesyoneli o yüzden kurdum daha iyi olur diye..ama umdugum gibi olmadi.oyun oynayamiyorum.oyunlari kurarken devamli hata veriyor.kurabildiklerimide oynayamiyorum.dedigin gibi driverlerin en sonlarini indirdim kurdum ama olmadi genede... yardimlarinizin devamini bekliyorum lütfen...
XP kurduğun cd yi değiştirip yeniden kurmayı dene cd hatalı olabilir
cok defalar denedim ama gene hata veriyor...baska cdler denedim, orjinal cd ler denedim ( xp pro.) ama nafile ..cok güzel kuruluyor sorun yok.tek sorun oyun oynarken hata veriyor..ha birde kurarken ilk basta icerisinde bulunan festplatteleri görmüyor.icerisinde iki adet ata paglantili festplatte var..2 x 150 gb.kurarken windowsu bunlari göremiyor..bulunamadi diyordu.bende icine bir adet ide baglantili festplatte taktim ve ona kurdum.daha sonra islem bittikten sonra diger festplatteleride verwaltungdan bulup format attim ve onlari tanidi..ama her xpyi kurdugumda festplateleri görmüyor...