Şimdi Ara

Medinede İphone 6 Satan Yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar medinede iphone 6 satan bir yer biliyormusunuz ? Ailem şuanda orda,birkaç güvenilir ama paralel ithalat yapan telefoncularla konuşmuşlar bulmuşlar ama iphone 6 64gb'a 2200 TL para çekmişler ve cihaz kanada çıkışlı.2000'in biraz aşağısındaki seviylerde satan yer biliyormusunuz acaba ?
    Direkt arap malı olarak güvenilir yerlerdede iphone maalasef kalmamış gözüküyor,en azından burda
    http://www.extrastores.com/en-sa/Mobiles/Smartphones/Apple-IPHONE-6-SPACE-GRAY-64GB-4022060



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giogo -- 23 Ekim 2014; 17:37:54 >







  • belki haberiniz vardır ama şunu belirteyim. orada satılan iphonelarda facetime özelliği yok. görüntülü konuşma yapamıyorsunuz. bir arkadaşım zamanında 4s getirdi oradan şeriat kuralları gereği işte kamera açılırsa aniden evin içi falan filan görünmesin diye onu kaldırtmış araplar. kulağa çok saçma gelebilir ama bizzat gördüm telefonu. iphone6 da var mı bilmiyorum bu durum. facetime ben hiç kullanmadım..sizin için de sorun değilse alabilirsiniz tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istante

    belki haberiniz vardır ama şunu belirteyim. orada satılan iphonelarda facetime özelliği yok. görüntülü konuşma yapamıyorsunuz. bir arkadaşım zamanında 4s getirdi oradan şeriat kuralları gereği işte kamera açılırsa aniden evin içi falan filan görünmesin diye onu kaldırtmış araplar. kulağa çok saçma gelebilir ama bizzat gördüm telefonu. iphone6 da var mı bilmiyorum bu durum. facetime ben hiç kullanmadım..sizin için de sorun değilse alabilirsiniz tabi.

    Ürün çıkış menşei ae olursa yok. Fakat çoğu yer extra ve jarir dahil ürünleri paralel ithalat yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facetime KSA (Suudi Arabistan) ve UAE (Birleşik Arap Emirlikleri) içerisinde aktive edildiği ve o ülkeye özgü üretim yapılan modelleri ise çalışmaz.

    http://www.apple.com/sa/iphone/compare/ açıkça burada da belirtilir.
  • Facetime olayından haberim var.Bizim baktıklarımız arap malı değil,kanada veya amerika malı.Bunlarda facetime açık oluyor demiş satıcı.Varmıdır bildiğiniz satan bir yer..Ayrıca artık direkt arap malıda alabilirim facetime`ı olmayan,yeterki istediğim fiyatta olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giogo -- 24 Ekim 2014; 2:31:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.