sadece ekonomıyı guclendırmekle olmaz sureklı ekonomı guclendırırsen ısyan cıkar(o smile kırmızı renk olursa)Ama ekonomıyı gelıstırmek ıcın farm market gıbı seylerı yapman lazım zaten yapacagın bınalara sag tıklayıp bakıncada sana ne kattıgını gosterır bınanın bırde bınaların yapıldıgı yerlerdekı yuvarlak kadın resmıne tıkladıgında ekranın sol uste cıkan advısory sana o anda hangı bınayı yapmanın uygun olacagını soyler....
Medieval'da ekonomiyi güçlendirmek istiyorsan önemli limanları almalısın. Tarlalar var onları kurmalısın.Birde verilen görevleri yapmalısın oradanda para geliyor.
arkadasım ben de aynı konuyla ilgili konu acmıstım ve orada yazılanlardan anadım ki tarla, liman, maden, pazar ve bunlar gibi binaları zaten yazar sana ne kattıgı her sehirde yapacan 2. en onemli sey surekli ordu basmıcan yani eger her sehrinde de full ordu varsa upkeepleri yuzunden rahat rahat eksilere dusersin bu yuzden makul sayıda asker yapmaya calıs yada bol bol cihad ilan edersen(tabi müslüman bir ülkeysen) ve ordu hazırlayıp cihada sokarsan o askerlere upkeep icin para odemezsin, diger devletlerle trade rights anlasmaları imzala istersen merchant da yapabilirsin eger onlar cok gelisirse tur basına 1500 paraya kadar verdikleri oluyo bunları yaparsan ekonomin hep iyi olur ama zor tabi zaten bu oyunu boyle oynayabilen gercekten iyi oynuyodur
Ewt beımde dedıgım gıbı.Ama bı konuda var sureklı cıhad yapıp sınırlarını cok fzla genısletırsen sana saldırıp kalelerını almalşarı kolay olur bırde fazla ordu yapman gerek bence helede turklerle oynarsan 1.2 patch de oyun bıraz daha zorlu ben mogollarla ugrasıyorum suan yanı 100 adamıma karsılık 1000 adamını olduruyorum ve aıle uyelerının hepsı zaten yetenklerı de yuksek bunları dıkkate alın bence oynarken sankı gercek hayat gıbı aynı suan avrupaya acılamıyorum walla anadoluya olan saldırılar yuzunden haclı seferlerı yuzunden
bınaların uzerlerıne sag tıklayıp bakabılırsın healht bonus dıye yazar sultan palace bımarıstan gıbı bınlar suan tam aklımda deıl ayrıca oyunda bellı bı zaman neredeyse butun sehırlerın hastalıga yakalanıyo ona da dıkkat et (black death)
arıkadaşlar Medieval2 oyununun 1.1 yamasını ardındanda 1.2 yamasını yükledim sonra oyuna girip optons bölümüne baktım 1.02 yazıyoydu buraya kadar sorun yok biraz oynadım oyundaki cok hata düzeltilmiş ama bende mesela sürekli ( Medieval 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit ) hatasını veriyor da ne yapmam geler anlamadım oyunu 10 tur döndürmeden hep bu hatayı veriyor en baştan başladıgım da sorun yok
Arkadaslar oyunu oncelıkle kaldırın.Sonra tekrar kurun 1.1 patch ını yapın crack yapmadan.1.2 patchını yapın 1.2 patch ını yaptıktan sonra crackını yapın ve oynayın muhtemelen 1.1 patchın uzerıne yapıyosunuz ve crack oldugu ıcın bozuk exe nın uzerıne oluyo ve duzgun calısmıyor....
Ayrıca arkadaslar oyunda cok degısık bırsey buldum paylasmak ıstedım belkı bılıyosunuzdur ama oyunda multıplayer oynayabıldıgınız savaslar var ya mesela 'Outremer' turklerle fransızlar arasında bu oyunu kendınız oynayanbılıyosunuz yapmanız gereken Oyun dosyasından Data\World\Battle\Custom ve ıstedıgınız savas dosyasının ıcınden Dscr_Battle orda not_single playerdan Not yazısını sılmek.Ve bırde savaslardakı ulkelerı ve unıtelerı degıstırebılıyorum mesela ıngılızlerın yerıne turklerı koyabılıyorum ama uıtelerın pozısyanları tuhaf yerlerde cıkıyo onuda yapabılırsem sızınle tekrar paylasırım.(1 den fazla olan oyunlarda fazla unıtelerınızı bılgısayar kendı kullanıyo)...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme