Şimdi Ara

Medieval Total War 2 Türkçe Yama sorunu :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
29.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdaki ilk mesajım şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Medieval total var 2 türkçe yaması ile ilgili sorun yaşamaktayım . 2 gündür her yeri her yolu denedim ama bir türlü sorunu aşamadım. siz değerli arkadaşların sorunuma bir çözüm bulabileceğini umuyorum ..

Belki aranızda benım gibi benzer sorunu yaşıyanlar olmuştur. eğer çözümünü bulmuşlarsa ve yazarlarsa çok mutlu olurum . Yamadaki sorun şu ; y

yama için yapılması gerekenleri harfiyen yaptım . daha sonra krieger exe dosyasına tıklayıp Türkçe olarak oyuna girmemizi söylüyor ama bende exe dosyası çıkmadı BAT dıye dosya cıktı. sonra bat uzantılı dosyaya çift tıkladım bir siyah ekran geçip gitti bir hareket yok(ms penceresi gibi) . sonra bat uzantılı dosyayı oyunun ana klasörüne attım oyun çalıştı ama türkçe değil . bat dosyası çalışmıyor ...

Umarım bu sorunuma bir çözüm bulabiliriz ingilzce çok kasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vito-Corleone -- 13 Şubat 2010; 1:07:11 >

Çok Sevdik Be Abi!
    En büyük Beşiktaş !

• Arkadaşlar yardım lütfen :(

Çok Sevdik Be Abi!
    En büyük Beşiktaş !
  • bak dostum aynı sorun bendede olmuştu oyunu kaldır tekrar kur crack lamadan önce oyunu türkçe yapmaya çalış aynen dediği gibi o zaman oluyor. hadi kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: serseri6872

bak dostum aynı sorun bendede olmuştu oyunu kaldır tekrar kur crack lamadan önce oyunu türkçe yapmaya çalış aynen dediği gibi o zaman oluyor. hadi kolay gelsin.

çok teşekkürler , dediğini bu akşam deneyecem

Çok Sevdik Be Abi!
    En büyük Beşiktaş !
  • yaw bu yamayı ben kuruorum türkçe oluyo da bu sefer campaigne giremiyorum bilen varsa anlatablırmı

Xiaomi Mi5 Prime Black

İntel Core i7 2600K / Akasa Venom / ASUS Maximus IV GENE-Z-GENE3 / GSKILL RipjawsX 8 gb 1600 Mhz / ASUS 4gb GTX670 DirectCU II / Samsung Spinpoint F3 1TB SATA2 / Corsair Force 3 120 gb Sata3 / Cooler Master Haf 912 Advanced / Corsair HX750 80+ Gold/ 23" Samsung S23A700D 3D 120HZ LED / Razer DeathAdder V2 / Logitech G-105 / Windows 10 Pro
  • 1'i daha güzeldi onun halaa oyarım. 2 sini de çıkar çıkmaz almıştım, hiç beğenmemiştim..

NOT: Belki de o zaman sistem iyi değildi de bayaa kasıyordu diye öyle olmuştu
  • dostum aynı sorun bendede oldu .yamanın setupını oyunun kurulu olduğu dosyaya kurmalısın sonra o dasyaya gir adı krigertr olan farklı bir uygulama göriceksin tıklayınca siyah şey çıkıyor ve oyun türkçe açılıyor....
    Daha Fazla Göster
  • Ya bu oyunun Türkçe yamasını ben de kuramadım İngilizce oynuyorum. Türkçeyi kurdum menülerden oyuna girilmiyor çok acayip bi yama.

RQ7
    Trivela & Rabona
    Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
    | Sporting Lizbon | ~ | FC Barcelona | ~ | FC Porto | ~ | F.C. Internazionale Milano | ~ | Chelsea | ~ |Beşiktaş|

Senden başka hiçbir aşk heycanlandırmıyor beni, seveceğim Beşiktaş'ım her saniyemde seni ♥
  • Bu sorunu önce bende yaşamıştım ama biraz uğraştıktan sonra yaptım şimdi sorunsuzca türkçe oynuyorum...

öncelikle win7 de Program files ve Program Dosyaları (x86) var oyunu "Program Dosyaları (x86)" ' ya TR yama'yı "Program files" a kuruyor

Onun için aşağıdaki yerden "Gözat" a tıklıyoruz

Oyunumuzu kurduğumuz yeri seçiyoruz

Kurulum bittikten sonra C:\Program Files (x86)\SEGA\Medieval II Total War\kriegerTR dosyası aşağıdaki gibi karşımıza çıkıyor

YAMANIN İÇİNDE YAZANLARI HARFİYEN YAPTIKTAD SONRA aşağıda gösterilen dosyaları kesip ..

C:\Program Files (x86)\SEGA\Medieval II Total War dosyasının içine yapıştırıyoruz..

artık "kriegerTR.bat" dosyasına çift tıklayıp oyunu türkçe oynayabilirsiniz

İnşlh anlaşılır olmuştur. Kolay gelsin..

• Hort gibi olmasında olmadı dedikleriniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.