Şimdi Ara

medieval neden windowsa atar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaşlar benim eski bilgisayarımda da medieval windowsa atmıştı, bilgisayar bir virüs tarması yaptım crack dosyası virüslenmiş oyunu kaldırıp baştan kurdum windowsa atmadı ve ben eski bilgisayrımda oyunu çok rahat oynuyordum cdsiz. şimdi yeni bilgisayarım amd athlon 3000 ve 256 mb ekran kartı olmasına rağmen medieval çalıştırmıyor windowsa atıyor ama işin garip tarafı savaşları oynayabiliyorum ama avrupa haritasında oynayamıyorum direk windowsa atıyor. her türlü virüs ve adaware gibi programlarla tarama yapmış olmama rağmen ve bilgisayarımın tertemiz çıkmış olmasına rağmen windowsa atıyor. neden böyle olduğu ile alakalı bilgisi olan varmı?

• haritayı çalıştıran exe dosyasını win-xp güvenliği engelleyip çalıştırmıyor olabilir.
  • haritayı çalıştıran exe dosyasında problem varmı bilmiyorum çünkü ben oyunda savaş yapmıştım 2 kere üstüste sonra bir deniyeyim dedim acaba harita çalışacakmı çalıştı ama bir kaç sene sonra yani tur sonra tekrar windowsa attı
  • yahu kimse birşey söylemiyecek mi?
  • options tan girip grafik ayarlarını düşür.

düşünebildiğim tek mantıklı sebep senin bilgisayar oyunu kaldıramıyor.

grafiklerini azaltırsan belki düzelir.
  • ya ayarları düşürün diyorsunuz bilgisayara aynı şekilde max payne i kurdum onuda çalıştırmadı onuda windowsa attı ama counter strike çalıştırıyor anlamıyorum
  • ekran kartı bir şeyle çakışıyor olmalı.

burada uğraşmayıp bakıma götürmen gerek.

böyle söylemekle olmaz. nasıl olsa götürüp baktıracaksın zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistemin XP mi bu arada?
  • evet...
  • arkadaşım bahsettiğin oyunu bende oynamak istemiştim fakat bende oynayamamıştım aynı sorunla karşılaştım daha sonra sırf o oyun için win 98 kurmuştum ve oynayabilmiştim seninde sorunun win xp zannedersem
  • bende anlamadım ama belki bir bilen vardır.

bizim siteye gel orada sor.

http://totalwar-turkiye.byethost15.com/

üye olduktan sonra bu konuyu teknik yardım bölümüne yazacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkirsovalyesi -- 9 Temmuz 2006; 13:13:23 >
  • kanki bak sorun bende de var servive pack 2 yi desteklemiyor malesef Medieval: TOTAL WAR
  • Bende sp2 de yok ama aynı sorun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: khalistrom

arakadaşlar benim eski bilgisayarımda da medieval windowsa atmıştı, bilgisayar bir virüs tarması yaptım crack dosyası virüslenmiş oyunu kaldırıp baştan kurdum windowsa atmadı ve ben eski bilgisayrımda oyunu çok rahat oynuyordum cdsiz. şimdi yeni bilgisayarım amd athlon 3000 ve 256 mb ekran kartı olmasına rağmen medieval çalıştırmıyor windowsa atıyor ama işin garip tarafı savaşları oynayabiliyorum ama avrupa haritasında oynayamıyorum direk windowsa atıyor. her türlü virüs ve adaware gibi programlarla tarama yapmış olmama rağmen ve bilgisayarımın tertemiz çıkmış olmasına rağmen windowsa atıyor. neden böyle olduğu ile alakalı bilgisi olan varmı?

aynı sorun bendede var

• win-xp kullananlarda bazı exe dosyaları tehlikeli diye çalıştırılmıyor.
    denetim masasından programlara girip bakın medieval engelleniyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.