alla alla oyunun daha kendisi çıkmadı gelip demoyo türkçe yama yapacak bi aptal tanımıyom yani.
kendisi çıkmadı mı naptın abi sen ya ben bitirdim bile
quote:
Orjinalden alıntı: throlll
quote:
Orjinalden alıntı: himmetkaan
alla alla oyunun daha kendisi çıkmadı gelip demoyo türkçe yama yapacak bi aptal tanımıyom yani.
YALANIN BU KADARINIDA HİÇ GÖRMEDİM throlll SEN NE YAPTIN ÖYLE MEDİEVAL 2 ÖYLE HEMEN BİTECEK BİR OYUN DEĞİL EN AZ 1 AYDA ANCAK BİTER......
BOŞ LAFLARI YAZMAYIN
quote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
quote:
Orjinalden alıntı: throlll
quote:
Orjinalden alıntı: himmetkaan
YALANIN BU KADARINIDA HİÇ GÖRMEDİM throlll SEN NE YAPTIN ÖYLE MEDİEVAL 2 ÖYLE HEMEN BİTECEK BİR OYUN DEĞİL EN AZ 1 AYDA ANCAK BİTER......
BOŞ LAFLARI YAZMAYIN
işim gücüm yok sana yalanmı sölicem 228 turn sürüo böl bakalım 228 i 30a=8 turn mü oynıcan günde bi haftada çok rahat biter bide böle böle iddialı iddialı konuşuyosunz yapmayın ya komik duruma düşüosunz
türkçeyi bırak ben ingilizcesine razıyım , bi yerden indirdim dili almanca çıktı , şimdi nasıl ingilizce yapacağımı bilmiyorum , bilen varsa allah rızası için yardım etsin....
daha oyun yeni çıktı ne türkçesi
bu oyun bu kadar ii mi yaw daha geçen hafta indirdim ama kurmak nasip olmadı neredeyse 8GB boru değil demek ki
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
bu oyun bu kadar ii mi yaw daha geçen hafta indirdim ama kurmak nasip olmadı neredeyse 8GB boru değil demek ki
zaten kota var 3 ayda anca indiririm ben 3 ay sonra da 3ü çıkar hep geride kalırım
hemen çıkmaz türkçesi.ama fm 2007 yi ben 2006 nin türkçe yamasıyla oynuyordum yani işe yaramıştı.
türkçe yama çıkana kadar beklicem yoksa zevki çıkmıo
türkiye resmi sitesinde oyun cıkar cıkmaz yayınlıcaz diyolar oyunda 25 kasımda bisey kalmamıs
Hatta bugunmuss
oyunu almadım daha oyunu alsam TR düşünürüz...
quote:
228 turn sürüo
228'mi...Ben şu anda 271'inci Turndeyim...Sanırım sen video "Victory" yazısı çıkınca oyua devam etmemişmişsin...Bu oyunu bitirdin sayılmaz..çoook hemde çoook şey kaybetmişsin keşke devam etseydin!