Şimdi Ara

!!! Medieval 2 : Total War (1.2 Yaması Çıktı 644 MB) !!! (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.278
Cevap
4
Favori
454.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m2tw+ 1.1 + 1.2 + kingdoms + 1.5(1.5 i yapmasanızda olur) Yükleme sırası bu. Türkçe yama ile ilgili bilgim yok. Moğollar, Timur ve Aztekler dışında tüm ülkeler ile oynanılabiliyor yalnız bir ayar yapmak gerekiyor;

Program Files\SEGA\Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign yolunu izleyiniz.

Orda descr_strat dosyasında oynanılamayan ülkeler(unlockable) kısmındaki ülkeleri kesip oynanılarbilir(playable) kısmına yapıştırınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Bozkır* -- 20 Haziran 2008; 22:47:13 >
  • kurulumda herşey mükemmel gidiyor tüm ülkelerle oynayabiliyorum, 1.1 patchini kuruyorum fakat 1.2 patchinde hem oyunun standart görünümü değişiyor. seçeneklerde americas, britannia..vs ve MTW var bunlardan herhangi birini açmaya çalıştığımda please insert correct disc hatası veriyor baktım crack de yok ne yapmalıyım?

Orjinalden alıntı: hüdavéndigar

kurulumda herşey mükemmel gidiyor tüm ülkelerle oynayabiliyorum, 1.1 patchini kuruyorum fakat 1.2 patchinde hem oyunun standart görünümü değişiyor. seçeneklerde americas, britannia..vs ve MTW var bunlardan herhangi birini açmaya çalıştığımda please insert correct disc hatası veriyor baktım crack de yok ne yapmalıyım?

Kingdoms' u yüklediniz değilmi? Eğer yüklediyseniz 1.3 versiyonuna yükselmiş oluyor onun c...kini bulmanız lazım.

yok yüklemedim 1.2 yi yükledikten sonra oyun oynanamıyor kingdoms'ı yüklersem bu problem çzülür mü?

Sizde 1.2 nin ayrı c...ki var mı? Çünkü 1.2 nin c...kini yapmazsanız oyuna giremezsiniz. Siz en iyisi Kingdoms' u yükleyin sonrada 1.3 yamasının c..kini bulunuz.

1.2 nin crack ini ve kngdoms ın 1.3 yamasının cracklerini nerden temin edebilirim?

Size sadece 1.3 versiyonunun c...ki lazım. Game Copy World diye bir site var sanırım orda bulabilirsiniz.

Orjinalden alıntı: Syclopse

ya dediğiniz gibi oynanamayan ülkeleri kesip oynanabilir ülkeler kısmına geçirdim kaydet diyorum dosya salt okunur diyor ne yapayım yardım edin.

dosyaya sağ tık yap ordan özelliklere gir ve salt okunur'un tik işaretini yok et
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syclopse

quote:

Orjinalden alıntı: ben_rap_ceza

Hilenin Gücü
     !!! Medieval 2 : Total War (1.2 Yaması Çıktı 644 MB) !!!

bu knights patchi dimi çünkü normal medievel total war II de türkleri, milanı falan kullanamıyosun?

Nasıl kullanamıyosun olurmu canım ya oyunu bitircen yada dosyada bi degisiklikle yapabılıyosun.hatta daha neler neler vatikanı bıle alabılırsın ama bence o kadar abartmaya gerek yok...

• Arkadaşlar biliyorum bu topicde belki defalarca anlatılmıştır ama yeni oynamaya başlayan biri için oyundaki para problemini giderme yöntemini ve merchantları efektif kullanma yollarını bi arkadaşımız anlatırsa çok sevinirim
    Araç: Honda Civic 2012 Elegance Otm. PC: Toshiba Satellite A660-149 CEP: Nokia 5800
  • Bence merchantlar cok gereksiz sen para binalarını yapmaya özen göster ve etrafdki devletlerle ticaret antlaşması yap...

Orjinalden alıntı: Eommaergh

Bence merchantlar cok gereksiz sen para binalarını yapmaya özen göster ve etrafdki devletlerle ticaret antlaşması yap...

gereksiz mi bence en gerekli seyler

saitemre
    http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?board=2.0 burdaki bilgileri tek tek yazmaya kalksam baya ugrasırım sen ordaki bilgilerin yarısını ögrenirsen para sorunun falan kalmaz zaten
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

quote:

Orjinalden alıntı: Eommaergh

Bence merchantlar cok gereksiz sen para binalarını yapmaya özen göster ve etrafdki devletlerle ticaret antlaşması yap...

gereksiz mi bence en gerekli seyler

saitemre
    http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?board=2.0 burdaki bilgileri tek tek yazmaya kalksam baya ugrasırım sen ordaki bilgilerin yarısını ögrenirsen para sorunun falan kalmaz zaten

turn de maxi alacağın bi merchanttan 1000 felan oda merchant leveli yüksek olucak baska ulkelerın merchantlarına yem yapmıycaksın felan-filan zaten oyunda öyle bi boyuta geliyosun ki onlarla uğrasamıyosun bile.ben onlarla ugrasmıyorum bile zevk olsun bulunsun diye yapıyorum sahsen bana bi assasion bide savaş tekniklerim yetiyo walla100 adama karşılık 1000 adam öldürdüğün zaman paran da yeter herşey yeter oyunca amaç iyi savaşmak zaten yok yere para harcamıycaksın binalara para harca sen dediğimi yap bak çok güzel olur...

• benim turn başına merchantlardan 5000 para kazandığım olurdu. bence bayağı işe yarıyolar.

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

bende şimdilik bi oynuyorum vizelerden sonra devam edeceğim.
    Şu an Milan ile oynuyorum ve 220. turn deki harita ve Ülkeler arasındaki durumum

Moralini bozmak gibi olmasın da,
    Ben ingilizlerle oynarken, Moğollar ilk geldiğinde karşılarında beni bulmuşlardı.
    80. Turnde de Amerika hariç tüm ülkeleri silmiştim.
    Oyun başlarında papalığı da sildiğimi belirteyim arada :P

Tabi 20 kişilik tek bir grupla 1500 kişinin savunduğu kaleleri almak gibi ufak tefek icraatlarım da olmuştu arada.
    Spylar sağolsun :P

emin misin bütün bunları yaptıgına bide hangi zorlukta oynadıgını söyleyebilirmisin
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.

• cevaplarınız için herkese teşekkür ederim.

bu 100 adamla 1000 adam öldürme işini de gerçekten çok merak ettim.
    Araç: Honda Civic 2012 Elegance Otm. PC: Toshiba Satellite A660-149 CEP: Nokia 5800
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.