Şimdi Ara

Medici: Masters of Florence 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Medici: Masters of Florence 2016

Başarılı aktör Dustin Hoffman Medici ailesini konu alan bir mini dizi ile televizyon ekranına geri dönüş yapıyor. Hoffman’la birlikte bu yapımda yer alacak bir diğer isim ise Game of Thrones’dan hatırlayacağımız Richard Madden.

The X-Files’ın yapımcılarından Frank Spotnitz’in Nicholas Meyer ile birlikte yarattığı “Medici: Masters of Florence” sekiz bölüm olarak ekrana gelecek. Mütevazi tüccarlıktan bankacılığa yükselen, ekonomik ve kültürel bir devrime yol açan Medici ailesinin hikayesini konu alan mini dizide Dustin Hoffman’ı ailenin reisi Giovanni de’ Medici rolünde izleyeceğiz. Richard Madden ise ailenin girişimci oğullarından Cosimo de’ Medici olarak karşımıza çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil-hun -- 2 Kasım 2016; 3:44:4 >

• ilk bölüm düşmüş robb reyis için bi bakıcam inş beklentilerimi karşılar
  • Tarihi yapımları seviyorum.Konu ve dönem olarak güzel duruyor.
  • İlk bölüm an itibarıyla bitti ve fevkalade olmuş. Bu kadar az ilgi görmesi şaşırtıcı. Özellikle İtalyan tarihine merakı olanlar kaçırmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 13 Aralık 2016; 1:14:53 >
  • Bu dizi neden tutmamış yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihi drama seven birisi olarak bu hafta izlemeye başlıyorum. Medici ailesi hakkında pek çok şey okumuştum. Ocak sonunda da zaten Floransa ya gidip oradaki tarihi koklayacağım.

2. sezon da çekilecekmiş. Onaylanmış.
  • 1. sezonu bitirdim. Çok beğendim. 2. sezonun Lorenzo'dan devam edecek olması güzel. Cosimo'nun hikayesi bitti denebilir. Asıl mesele Lorenzo'da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Young Pope (2016) - HBO
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

1. sezonu bitirdim. Çok beğendim. 2. sezonun Lorenzo'dan devam edecek olması güzel. Cosimo'nun hikayesi bitti denebilir. Asıl mesele Lorenzo'da.
    Mesaj attığımı unutmuşum alıntılayayım bari

2. sezondan dün haberim oldu. O kadar uzun ara veriyorlar ki, insan unutuyor. 3-4 ay geçmiş üstünden 2. sezon yayınlanalı. Neyse ki bitirdim. 2. sezonu ilk sezondan daha çok beğendim. Rönesans İtalyası'na zaten hayranım. Su gibi aktı gitti sezon. (Gerçi 8 bölüm) Sean Bean'de var. Daha ne olsun. Ama tutmamış galiba burada pek.

• Dizi 3 sezon.
    3.sezon final sezonu.İlk sezon Medici ailesinden Cosimo'nun, 2. ve 3.sezon ise Cosimo'nun torunu Lorenzo'nun dönemini anlatıyor.İtalya tarihine hiç ilgim olmasa bile dizi bittikten sonra Floransa'ya gitme isteğim oluştu
    Floransa'da önemli etkileri olmuş, sanata ve sanatçılara çok önem vermiş bir aile Medici ailesi öyle ki dizide Bortecelli ve Da Vinci gibi isimleri de görmek mümkün.
    Ayrıca dönemin Avrupasının kokuşmuş sistemini ve rönesans ve reforma giden süreci de anlayabiliyorsunuz.

2.sezonun son 2 bölümünde acayip geriyorlar dizinin en çok beğendiğim 2 bölümü oldu, Pazzi komplosunu çok iyi işlemişler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.