Şimdi Ara

Medical park ve Galatasaray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Medical park ve Galatasaray




    Daha evel belirttiğimiz gibi Galatasaray Medical Park ile bir takım sponsorluk ve sağlık hizmetleri anlaşması imzalıyor. İlk olarak FCN Blog aracılığıyla öğrendiğiniz bu sponsorluk gelişmesi neleri kapsıyor?

    - Medical Park hastahaneleri bütün branşlarda Galatasaray'ımızın sağlık hizmetlerini karşılayacak. Yıllardır ACIBADEM Hastahaneleri grubuyla olan birlikteliğimizde böylece sona ermiş oluyor.
    - Medical Park adı Galatasaray kadın basketbol ve kadın voleybol takımlarına isim sponsoru olacak. Kadın basketbol takımımıza yıllık 5 milyon dolar, kadın voleybol takımımıza ise yıllık 3 milyon dolara yakın bir meblağ ödenecek.

    15 Mayıs tarihinde blogumuzdan duyurduğumuz sponsorluk anlaşması bugün resmi sitemiz tarafından sponsorluk anlaşmasının yarın imzalanacağı haberi şu cümleler ile açıklandı;

    "Galatasaray Spor Kulübü ve “Herkes İçin Sağlık” sloganıyla kaliteli sağlık hizmetlerini tüm Türkiye’ye ulaştıran Medical Park Hastaneler Grubu’nun 2010-2011 sezonu itibariyle başlatacağı büyük işbirliği 28 Mayıs 2010 tarihinde Swiss Otel’de düzenlenecek imza töreni ile hayata geçecek."

    KAYNAK







  • yoksa..sonunda..
  • sağlık ekibi yerine sağlık kurluşumuzu değistirdik ve sponsor bulduk amatör şubelerimize..ayrıca acıbadem zaten fenerin ana sponsoruydu..çok iyi haber oldu bizim için..
  • yapılan en önemli icraatlardan biri olur doğruysa kutlanılacak bi işe imza atmış olur yönetim
  • http://www.galatasaray.org/kulup/haber/7051.ph

    bunu eklemeyi unutmuşum..galatasaray.org taki haber..
  • kulüp doktorları da değişti mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    kulüp doktorları da değişti mi?

    hayır sadece acıbademi bırakıp medical parka geçtik..ayrıcana sponsor oldular..belki klüp doktorlarıda gider ama sanmıyorm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UEFA'dan Saracoğlu'na tam not
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En büyük transfer bu heralde. Sağlık ekibi.

  • Messi gelse bu kadar sevinmezdim heralde
  • Sevinmeyin sağlık ekibi değişti diye bir haber yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Sevinmeyin sağlık ekibi değişti diye bir haber yok

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Sevinmeyin sağlık ekibi değişti diye bir haber yok

    belkide sorun sağlık ekibinde değildi..?

    bunu anlıcaz bu sene..gene sakatlıklar devam ederse olmadık şekilde..seneye yol gözükür sağlık ekibine..
  • Linderothu gönderelim biraz pratik yapsınlar
  • Valla ne yalan söyliyim geçen yıl düşünmüyo değildim ACIBADEM in Fenerbahçe ile ortaklıkları ortada günahlarını almıyım dedim hep ama çok mucize sakatlıklar yaşıyoruz 2 yıldır,

    insan sormadan edemiyor neden sadece bizim başımıza geliyor ? sakatlanmaları neyse sakatlıkların iyileştirilememesi çileden çıkartıyordu beni.

    Bu arada kulübün sağlık ekibide değişmiştir, ACIBADEM kulübe eleman sağlıyordu şimdi Media Park sağlayacak, sadece bazı eski doktorlarımız vardır onlar değişmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sansayn


    quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Sevinmeyin sağlık ekibi değişti diye bir haber yok

    belkide sorun sağlık ekibinde değildi..?

    bunu anlıcaz bu sene..gene sakatlıklar devam ederse olmadık şekilde..seneye yol gözükür sağlık ekibine..

    2 senedir sakatlıklar devam ediyor ama bir yol gözükmedi o sağlık ekibine..sorun futbolcularda..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç


    quote:

    Orijinalden alıntı: sansayn


    quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Sevinmeyin sağlık ekibi değişti diye bir haber yok

    belkide sorun sağlık ekibinde değildi..?

    bunu anlıcaz bu sene..gene sakatlıklar devam ederse olmadık şekilde..seneye yol gözükür sağlık ekibine..

    2 senedir sakatlıklar devam ediyor ama bir yol gözükmedi o sağlık ekibine..sorun futbolcularda..

    sorun futbolcularda olduğunu sanmıyorum..elbetde kawell mesela pek bişey yapılamayabilr kronik sakat ama servet gibi bi adamda uzun süre sakatlık yaşıyorsa bi olay var o işte bide bir de değil herkez sürekli sakatlanıyor..ama medical parkla işler değişebilir..

    zaten asıl nokta sağlık ekibi değil kadın baskete ve valeybola sponsor bulduk bu haber en iyisi zaten..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz c

    Valla ne yalan söyliyim geçen yıl düşünmüyo değildim ACIBADEM in Fenerbahçe ile ortaklıkları ortada günahlarını almıyım dedim hep ama çok mucize sakatlıklar yaşıyoruz 2 yıldır,

    insan sormadan edemiyor neden sadece bizim başımıza geliyor ? sakatlanmaları neyse sakatlıkların iyileştirilememesi çileden çıkartıyordu beni.

    Bu arada kulübün sağlık ekibide değişmiştir, ACIBADEM kulübe eleman sağlıyordu şimdi Media Park sağlayacak, sadece bazı eski doktorlarımız vardır onlar değişmez



    Hocam sen heralde MediaMarkt ile karıştırdın, Media Park değil, Medical Park




  • Galatasaray, Medical Park İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

    Medical Park Hastaneler Grubu, 2010-2011 sezonu itibariyle Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı başta olmak üzere Galatasaray Spor Kulübü’nün sağlık hizmetlerinin destekçisi olurken, Galatasaray Bayan Basketbol ve Bayan Voleybol Takımı’nın da ana sponsorluğunu üstlendi.

    Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan ve Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta’nın katılımıyla, Swissotel’de düzenlenen imza töreniyle spnsorluk anlaşması gerçekleştirildi.

    Galatasaray Spor Kulübü ve Medical Park’ın ortaklaşa düzenlediği imza töreninde konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, “Geçmişten bugüne başarılarla dolu Galatasaray Spor Kulübü tarihinin en önemli branşlarından olan Bayan Basketbolu ve Bayan Voleybolu’nda Medikal Park ile sponsorluk işbirliğine gitmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu birliktelik dâhilinde Galatasaray Spor Kulübü’nün tüm sporcularının sağlık, bakım ve güvencelerini de Türkiye’nin önde gelen sağlık kurumlarından Medical Park güvencesine teslim ettiğimizi de belirtmek istiyorum. Sporun kitlelere yayılması ve sevilmesi için Galatasaray olarak yaptığımız yatırımların yanı sıra, sporcularımızla omuz omuza girdiğimiz tüm mücadelelerde yanımızda böylesi kuvvetli bir oyuncu daha görmek bizlere güç veriyor. Kulübümüzün sadece sportif alanlarındaki başarısıyla değil, güçlü mali yapısı, kalıcı, sağlıklı ve sürdürülebilir altyapısı ile de hem ülkemizde hem uluslararası arenada kalıcı başarılar yakalamasını hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı, Galatasaray Futbol Akademisi, Basketbol-Voleybol Bayan ve Erkek takımlarına ‘Sağlık Sponsoru’; bayan basketbol ve bayan voleybol takımlarımıza da ana sponsoru olan Medikal Park’a Galatasaray ailesi adına hoş geldiniz demek istiyorum” dedi.

    İmza töreninde konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, "Galatasaray, geçtiğimiz iki yıldan bu yana, bir çok alanda, mali yapısını güçlendirmek ve kalıcı başarılar elde etmek için muhtelif ortaklıklar kuruyor. Bu ortaklıkların bir yenisini de bugün Medical Park ile kurmuş bulunuyoruz. Takdir edersiniz ki, bir spor kulübü açısından, sağlık hizmetinin en üst seviyede alınması çok önemli. Uzun görüşmelerden sonra, Medical Park'ın bize bu alanda dünya standartlarında hizmet vereceğine kanaat getirdik. Bu çerçevede, sadece futbol A takımımızın değil, altyapımızın, tüm basketbol ve voleybol branşlarımızdaki sporcularımızın sağlık hizmetlerini Medical Park'ın temin edeceği bir anlaşmaya imza attık. Her türli spor branşı artık cok ciddi kaynak gerektiriyor. Basketbol ve voleybol takımlarımıza her sene milyonlarca dolar yatırım yapıyoruz. Bu çerçevede, Medical Park'la Bayan Basketbol ve Bayan Voleybol takımlarımızla isim sponsorluğu anlaşması yaptık. Bu takımlarımız, Galatasaray Medical Park olarak mücadele edecekler. Önem verdiğimiz ve başarılı olduğumuz bu iki branşta başarılarımızın kalıcı olması açısından bu sponsorluk anlaşması önemli" şeklinde konuştu.

    Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ise, “Galatasaray’la gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğimizi ve spora desteğimizi sadece bir sponsorluk olarak nitelendirmemek gerekir. Bugüne kadar hep spora yakın olan ve sporu destekleyen bir kuruluş olduk. Bugün, Galatasaray ile başlayan ve uzun yıllar sürmesini arzu ettiğimiz bu işbirliği de, spor ve sporcu sağlığı konusunda hedeflediğimiz çalışmaların ilk adımı olması açısından büyük önem taşıyor. Galatasaray ve Medical Park’ın sinerjisiyle ortaya çıkacak bu güç ise yadsınamaz. Sorumluluklarımız büyük ve bizler de işimizi büyük bir ciddiyetle yapıyoruz. Bu kapsamda, sponsorluğumuzun yanı sıra tribündeki seyircilerin de sağlığına yönelik bir çalışmamız olacak. Türk Telekom Arena Stadı’nın açılışı ile beraber hayata geçirmeyi planladığımız bu projemiz ile; tüm seyircilerin acil anlardaki sağlık ihtiyaçlarını Medical Park ilk yardım ekipleri tarafından karşılayacağız. 2010 – 2011 sezonunda Galatasaraylı sporculara şimdiden başarılar diliyorum. İşbirliğimizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

    Konuşmaların ardından anlaşma imzalandı ve toplantının sonunda Başkan Adnan Polat, Yiğit Şardan ve Muharrem Usta Galatasaray Forması ile fotoğraf çektirdiler.


    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/7056.php




  • Aziz baskan büyük adam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustang

    Aziz baskan büyük adam

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.