Şimdi Ara

Mediatek Hakkında(Kaynak Kodları Hakkında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei Honor 3x (MTK6592) almayı planlıyordum ancak mediatekin kaynak kodlarını yayınlamaması canımı sıkıyor. Telefonu zaten 4.2 ile çıkarmışlar, millete kitkat geliyor. Android 5 çıkarsa telefonlar çöpe mi gidecek? Kodları yayınlar mı duyuru falan yapıldı mı hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 26 Ocak 2014; 16:32:12 >

• Fikri olan?
  • Mediatek MT6592 için 4.4 verecek fakat ne zaman verilecek belli değil,şahsen GMD nin 4.4 alacağından dahi şüpheliyim fakat MT6589 için kernel source codeları buldum,ama işe yararmı yaramazmı bilemiyorum,ihtiyacı olan varsa verebilirim,MT6572,MT6575 ve MT6577 nin source codelarıda var elimde,fakat dediğim gibi MT6592 için 4.4 vereceğini açıklamıştı Mediatek fakat seneyemi verir 2 ay sonramı verir belli olmaz,ama verecek o kesin
  • Vermeli de zaten o kadar donanıma vermezse tek tek calusanların aile fertlerine sovulur

Htc de kullanacakmıs zaten yayınlanacagını dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Sony de çinde satış yaptığı bir modelde kullandı hocam mt6592 yi ama bize gelmiyor işte o telefonlar ne yazıkki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

Sony de çinde satış yaptığı bir modelde kullandı hocam mt6592 yi ama bize gelmiyor işte o telefonlar ne yazıkki

Tft ile çıkarmıştır allah bilir
    Htc erken çıksa bekleyebilirdim de honor 3x 1 aydır satışta, adamlar daha yeni planlıyormuş ve one ın 8 çekirdekli modeli olarak geçtiği için ucuz falan olmayacak. İşlemci eskiyip gidecek onlar çıkarana kadar, zaten en ucuz desirelar bile kaç para adam one ı 800e satar mı hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Htc erken çıksa bekleyebilirdim de honor 3x 1 aydır satışta, adamlar daha yeni planlıyormuş ve one ın 8 çekirdekli modeli olarak geçtiği için ucuz falan olmayacak. İşlemci eskiyip gidecek onlar çıkarana kadar, zaten en ucuz desirelar bile kaç para adam one ı 800e satar mı hiç

Aynen zaten Hazirana kadar 4G Destekli 2 Ghz de çalışan MT6595 ve 2.3 Ghz hızında çalışan MT6595T veya MT6592T çipsetler çıkacak,ama piranha yetkilileri MT6592 model çıkacakmı deyince sadece üst model bir telefon daha olacak ama bilgi veremeyiz şu an için diyolar,galiba TR ye ilk olarak piranha sokacak MT6592 cihazları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Aynen zaten Hazirana kadar 4G Destekli 2 Ghz de çalışan MT6595 ve 2.3 Ghz hızında çalışan MT6595T veya MT6592T çipsetler çıkacak,ama piranha yetkilileri MT6592 model çıkacakmı deyince sadece üst model bir telefon daha olacak ama bilgi veremeyiz şu an için diyolar,galiba TR ye ilk olarak piranha sokacak MT6592 cihazları

4gliler büyük ihtimalle tr gelmez herhalde? Beklemeye lüzum var mı ki?

• thestell kullanıcısına yanıt
    Zaten 4G si ile ilgilenmiyoruz hocam,2 Ghz çipsetin antutuda 33 K aldığı söyleniyor,2.3 Ghz versiyonu içinde Tegra 4 ile nerdeyse aynı yani MI3 ün verdiği 36-37 K puanı veriyor diyorlar,ne kadar doğru bilemem,fakat çipset 4G destekliyor diye o cihazı almayacağımız anlamına gelmez demi
  • quote:

Zaten 4G si ile ilgilenmiyoruz hocam,2 Ghz çipsetin antutuda 33 K aldığı söyleniyor,2.3 Ghz versiyonu içinde Tegra 4 ile nerdeyse aynı yani MI3 ün verdiği 36-37 K puanı veriyor diyorlar,ne kadar doğru bilemem,fakat çipset 4G destekliyor diye o cihazı almayacağımız anlamına gelmez demi

4gler genelde tr gelmiyorya ondan dedim zaten 1.7 ghz 28000 yapıyor gerek yok aylarca beklemeye o zaman
    tam iyisini alıyorum çabuk eskimez diyorken şimdi de 64 bit saçmalığını çıkardılar

• Güncel
  • Android sürümü bu kadar önemliyse 6592 li telefona bi ton para verene kadar biraz daha koyun nexus 4 alın. Adamlar Android 4.4 ü yapana kadar Android 5.0 hatta 5.1 çıkar, üretilen eski modellerede bu sdk dan rom yapmazlar.

Ha huaweii belki yapar, ama garantisi yok.

Aceleniz yoksa bekleyin derim. LTE li 8 çekirdek işlemci bi çıksın hele.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.