Şimdi Ara

Mediamarkttan TV alanlara Allah sabır versin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çarşamba mediamarktın internet sitesinden aldığım 55" Tv yi tezel lojistik diye hayatımda ilk defa duyduğum bir firmaya vermişler. adamlar o günden beri istanbuldan ankaraya tv yi getiremedi. ne zaman arasam bugün yola çıkacak diyorlar. bugün aradım hala istanbul depoda bugün yola çıkacak diyor. niye bugüne kadar göndermiyorsunuz diyorum cevap yok. bu kadar günde bir kargo gelmez mi yahu. bide takip sistemleri var çalışmıyor.

mediamark müşteri hizmetlerini arıyorum ne diye yurtiçi kargoya vermediniz diyorum büyük parçaları tezele veriyoruz diyor. 6 iş günü teslim etme süreleri varmış. güya hızlı gönderi bide.

geri iade etmemek için kendimi zor tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 5 Ekim 2013; 12:34:47 >

• haftaya cuma elinizde olur , üzmeyin kendinizi
  • Ben de ne zaman mediamarkt internet sitesinden alışveriş yapsam 1 haftadan önce ürün gelmiyor
  • ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Geçen cuma aldığım televizyonu dün teslim alabildim, tam bir hafta sonra.. Mediamarkt hızlı gönderi olan ürünü cumartesi kargoya verdi, İstanbul'dan Salı günü çıkıp çarşamba günü Antalya'ya ulaştı, cuma günü de bana teslim ettiler.

Tezel Lojistik'i ne zaman arasam, başka bir numara verip o numarayı aramamı söylüyorlardı. Ve ne yazık ki, kargonuzu çevrimiçi takip etme şansınız yok, takip sistemi çalışmıyor.. Ürünü eve getiren kamyonette Teknosa yazıyordu, ilgisini anlayamadım.
  • Birde o kargo çalışanlarının o büyük TV leri nasıl taşıdığını bir görseniz bir daha kargo ile TV almazdınız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Geçen cuma aldığım televizyonu dün teslim alabildim, tam bir hafta sonra.. Mediamarkt hızlı gönderi olan ürünü cumartesi kargoya verdi, İstanbul'dan Salı günü çıkıp çarşamba günü Antalya'ya ulaştı, cuma günü de bana teslim ettiler.

Tezel Lojistik'i ne zaman arasam, başka bir numara verip o numarayı aramamı söylüyorlardı. Ve ne yazık ki, kargonuzu çevrimiçi takip etme şansınız yok, takip sistemi çalışmıyor.. Ürünü eve getiren kamyonette Teknosa yazıyordu, ilgisini anlayamadım.

koca mm ne diye böyle bir firmayla gönderi yapar anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Birde o kargo çalışanlarının o büyük TV leri nasıl taşıdığını bir görseniz bir daha kargo ile TV almazdınız :D

Mağazalara da ürünler kargo ile geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Birde o kargo çalışanlarının o büyük TV leri nasıl taşıdığını bir görseniz bir daha kargo ile TV almazdınız :D

Kendilerinin çalıştığı özel lojistik firmaları ile geliyor. Horoz lojistik v.b gibi

Kargo firması değil :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Kendilerinin çalıştığı özel lojistik firmaları ile geliyor. Horoz lojistik v.b gibi

Kargo firması değil :D

Aynısı getiriyor arkadaşım. Örneğin teknosadan dün çamaşır kurutma makinesi aldım. Horoz kargo getirdi, sağolsun arkadaşlar; banyoya kadar getirdi. Yani biraz şans işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

Çarşamba mediamarktın internet sitesinden aldığım 55" Tv yi tezel lojistik diye hayatımda ilk defa duyduğum bir firmaya vermişler. adamlar o günden beri istanbuldan ankaraya tv yi getiremedi. ne zaman arasam bugün yola çıkacak diyorlar. bugün aradım hala istanbul depoda bugün yola çıkacak diyor. niye bugüne kadar göndermiyorsunuz diyorum cevap yok. bu kadar günde bir kargo gelmez mi yahu. bide takip sistemleri var çalışmıyor.

mediamark müşteri hizmetlerini arıyorum ne diye yurtiçi kargoya vermediniz diyorum büyük parçaları tezele veriyoruz diyor. 6 iş günü teslim etme süreleri varmış. güya hızlı gönderi bide.

EVEEEET tezel maceramız devam ediyor. cumartesi çıkacak denen kargo cumarteside çıkmamış. firmada araç yokmuş. tv güya bugün yola çıkacakmış. gel de delirme

• quote:

Çarşamba mediamarktın internet sitesinden aldığım 55" Tv yi tezel lojistik diye hayatımda ilk defa duyduğum bir firmaya vermişler. adamlar o günden beri istanbuldan ankaraya tv yi getiremedi. ne zaman arasam bugün yola çıkacak diyorlar. bugün aradım hala istanbul depoda bugün yola çıkacak diyor. niye bugüne kadar göndermiyorsunuz diyorum cevap yok. bu kadar günde bir kargo gelmez mi yahu. bide takip sistemleri var çalışmıyor.

tezel iyi bir lojistik firmasıdır..
    gecikmeyi dert etme
    yogunluktan kaynaklı olabilir.. :)

• quote:

bu yüzden büyük avm ler özel kargo/lojistik firmaları ile çalışmayı tercih ediyor
    örnegin teknosa bildigim kadarı ile UPS ile çalışıyor..
  • quote:

Sen mağazada neler olduğunu bir görsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

EVEEEET tezel maceramız devam ediyor. cumartesi çıkacak denen kargo cumarteside çıkmamış. firmada araç yokmuş. tv güya bugün yola çıkacakmış. gel de delirme

dostum tv'in geldimi bende medimarkt internet üzerinden aynı ürünü almak üzereyim sizce almalımıyım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insurrection -- 8 Ekim 2013; 12:28:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: insurrection

quote:

quote:

dostum tv'in geldimi bende medimarkt internet üzerinden aynı ürünü almak üzereyim sizce almalımıyım ???

hocam daha ürün gelmedi valla inceleyemedim. kağıt üstünde değerleri çok iyi. mediamarkt da gerçekte de gördüm. görüntü süper.

desene biz alsak ancak bayramdan sonra gelir.O zaman beklemeye devam belki bayram kampanyalarına denk geliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • insurrection İ kullanıcısına yanıt
    aynen hocam sakın öyle bir hata yapmayın burnumdan geldi valla. hala daha kargo bekliyorum.
  • sonunda kargo geldi evde kurulum bekliyor.
    hadi bakalım gözün aydın umarım herşey istediğiniz gibi olur memnun kalırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.