Şimdi Ara

Mediamarkt'tan alınan üyeliğin bitmesi sonrası receiver'ın durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen sene mediamarkt tan almış olduğum digiturk üyeliği bitti.

Üyelik bitmeden 1 hafta önce telefonuma mesaj geleceği ,o mesajı aldıktan sonra da mh ile görüşünce yeni teklifin yapılacağının belirtilmesine rağmen sms gelmemesi sebebiyle mh'yi aramadım ve üyeliğim kendiliğinden iptal oldu.

Bu durumda vermiş oldukları receiver 'ı gidip herhangi bir digitürk bayiine belli bir süre içerisinde vermem gerekiyor mu ya da onlar gelip kendileri mi alıyorlar?

Not: Yeni üyelik için verdikleri teklif 6 ay 35 tl 6 ay 69 tl.(hd+şampiyonlar+2 keyif paketi+3 ay digitürk mobil bedava,3 ay spor ekstra ve yetişkin kanalları).MH ile olan görüşmede 6 ay bedava 6 ay 69 tl lik teklifi söylediğimde tanımlamayı denedi ancak üyelğin iptal olması sebebiyle herhangi bir işlem yapamadığını belirtti.

• Evet kutu ve tüm eklerini iade etmeniz lazim yoksa kutu uücretini içeren bir fatura gönderirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizdeki kendi kendine iptal oldu.
    1sene dolduktan 1 ay sonra sanırım.
    bayiye gidip kutuyu teslim ettik .borçta çıkmadı.
  • Bana ne teklif yaptılar ne başka birşey 600 liraya yakın bir teklif verseler kabul edeceğim o da yok
  • 628 tl teklif veriyorlar(bana verilen teklif) ama kabul edilmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s@ndok@n

628 tl teklif veriyorlar(bana verilen teklif) ama kabul edilmez bence.

Bazılarına 6ay 0tl 6 ay da 69 tl gibi teklif ettikleri düşünürse kesinlikle kabul edilemez.
    quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Bana ne teklif yaptılar ne başka birşey 600 liraya yakın bir teklif verseler kabul edeceğim o da yok

Hocam isterseniz arayın müşteri hizmetlerini.Durumu anlatın ,kapanmadan önce mesaj gelmedi falan diye.Ondan sonra notunuzu alıp satış birimine iletiyorlar.
    Bir sonraki gün bana dönüş yapmışlar açamadım telefonu.Daha sonra 2 gün sonra tekrardan aradılar dediğim şekilde bir teklif sundular.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.