Bildirim
MediaMarkt' taki TREKSTOR i beat cebrax 1 gb mp3! Ne Dersiniz???

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben pek kullanamadım ama herkes ses kalitesinin iyi olduğunu söylüyor.bence al derim.nerde satılıyor ? bende almayı düşünüyorumda -
mediamarkt' ta satılıyor.
teşekkürler valla bi sen yazdın yorum o kadar kişi baktı .teşekkürler
kullanan var mı ya da başka bişeyler söyleyebilecek? -
hocam kendi kulaklığı çok iyi değildir ama yanına iyide bir kulaklık alırsan çok güzel olur. -
Çin malı mp3 çalar(!)'lardan elbette iyidir! iBeat Cebrax yerine, Organix alsaydın eğer kulaklığı da fena sayılmaz diyebilirdim ama Cebrax'ın kulaklığı iyi değil. Ama dediğim gibi, Çin malı fason ürünlerle kıyaslanamaz bile! -
çyleyse organixlerden sadece kulaklık anlamında kötü öyle mi?
makine olarak pek farkı var mıdır acaba organixten ya da üst modellerinden ses kalitesi olarak ?
quote:
Orjinalden alıntı: phm
Çin malı mp3 çalar(!)'lardan elbette iyidir! iBeat Cebrax yerine, Organix alsaydın eğer kulaklığı da fena sayılmaz diyebilirdim ama Cebrax'ın kulaklığı iyi değil. Ama dediğim gibi, Çin malı fason ürünlerle kıyaslanamaz bile!
-
sesi 100ytl lik çoğu mp3 player larla kapışır onun -
hadi ya ciddimisin o zaman alayım ya
quote:
Orjinalden alıntı: canozpinar
sesi 100ytl lik çoğu mp3 player larla kapışır onun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- bose quietcomfort ultra earbuds
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- en iyi bluetooth kulaklık
- airpods sıfırlama
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- en iyi kablolu kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X