Şimdi Ara

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah belalarını versin ya hanımla papaz oldum alıcam diye kavga gürültü birde bu çıktı başımıza iptal ettiler lanet olsun ya ps den soğudum ya bukadar olmaz ya ne şansız adamım ya amazondan alsaydım keşke zamanında dünyanın öbür ucundan adamlar yolluyor dibimizden paramızla rezil oluyoruz media markt reklam yapalım şerefsizler ya. öğrenci bir insan son limitini buna harcamış ise maddi durumu kötü ise 12 ay gerimi beklicek ayıptır ya yuh artık allah gani gani belanızı versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Yolladım gitti hocam. Sağolasın :D

link versene kardeş bende atam oraya
  • inş. sizin dediğiniz gibi gerçekleşir olay arkadaşlar ve kimse mağdur olmaz..
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Ben de prosedürün böyle işleyeceği kanaatindeyim. Benim asıl sıkıntım bu iade işlemini 10 gün içinde yapacaklarını söylemeleri. İvedi olarak bu işi yapabilecek durumları var ama milleti sallıyorlar.

Yoksa cihazı almışım almamışım ps 4 üm olmuş olmamış bu problem değil benim için. İnsana asıl koyan şey enayi yerine konmuş olmak aslında. Bize bunu hissettirdi mediamarkt sağolsun...
  • Tipik ALMAN ZİHNİYETİ.

Türkler tarafından işletilmesi sorun değil.
    Zihniyet bozuk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Ben de prosedürün böyle işleyeceği kanaatindeyim. Benim asıl sıkıntım bu iade işlemini 10 gün içinde yapacaklarını söylemeleri. İvedi olarak bu işi yapabilecek durumları var ama milleti sallıyorlar.

Yoksa cihazı almışım almamışım ps 4 üm olmuş olmamış bu problem değil benim için. İnsana asıl koyan şey enayi yerine konmuş olmak aslında. Bize bunu hissettirdi mediamarkt sağolsun...

mantıklı aksi taktirde milletin parasını aylarca kallanırlar ki buda suçdur heralde. gerçi parayı yatırana kadar kullanacaklar
  • Merhaba, firma isterse eğer bu iptali anında gerçekleştirebilir. Bunun örneklerini ben bir çok kez yaşadım. 10 gün gibi bir süre vermesi sizi oyalamaktan başka bir şey değildir. Siz iptali istedikten sonra hemen bu işlemi başlatmak zorundalar. İptal sonrası bankalara göre 2-4 iş günü içerisinde paranız iade edilmiş olur.

Burada benim anladığım. 10 gün gibi bir süre vererek ya parayı kullanacaklar, yada tüketiciyi caydırarak iptalden vazgeçirerek her koşulda konsolu yada başka bir ürünü satacaklar. Ben zamanında çok sıkıntılar çektim. O yüzden bu tip olaylara hiç iyimser bakamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Merhaba, firma isterse eğer bu iptali anında gerçekleştirebilir. Bunun örneklerini ben bir çok kez yaşadım. 10 gün gibi bir süre vermesi sizi oyalamaktan başka bir şey değildir. Siz iptali istedikten sonra hemen bu işlemi başlatmak zorundalar. İptal sonrası bankalara göre 2-4 iş günü içerisinde paranız iade edilmiş olur.

Burada benim anladığım. 10 gün gibi bir süre vererek ya parayı kullanacaklar, yada tüketiciyi caydırarak iptalden vazgeçirerek her koşulda konsolu yada başka bir ürünü satacaklar. Ben zamanında çok sıkıntılar çektim. O yüzden bu tip olaylara hiç iyimser bakamıyorum.

hocam biz iptal istemedik firma kendisi iptal etti..

• rezalet ya, mediamarkt bile bu duruma düşüyorsa
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Firma kendisi iptal etti siparişimizi. Sebep de belirtmediler. Sonra kendi çabasıyla arayıp ulaşan insanlara stok bitti o yüzden iptal ettik diye pişkin pişkin cevap verdiler bir de.

Ben de sizle aynı şeyi düşünüyorum. İsterlerse anında iptal ederler. Resmen insaflarına kalmış oluyoruz bu durumda...
  • bu olayda kesin kasıt var diye düşünüyorum. elinde 30 tane ps4 var diyelim. ilani actin yogun ilgi oldu alan aldı normal bu. fakat daha sonra bakarsın ilk 30 kişi kim almiş. parayı çekersin. diğerlerinede stok kalmadı dersin. ama herkezden parayı alıp sonra iptal etmesi. geri ödeme içinde 10 gün süre vermesi çok komik. kimbilir kaç kişi aldı. 200 kişi alsa ki çok daha fazla kişi almiştir 280bin para yapiyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

bu olayda kesin kasıt var diye düşünüyorum. elinde 30 tane ps4 var diyelim. ilani actin yogun ilgi oldu alan aldı normal bu. fakat daha sonra bakarsın ilk 30 kişi kim almiş. parayı çekersin. diğerlerinede stok kalmadı dersin. ama herkezden parayı alıp sonra iptal etmesi. geri ödeme içinde 10 gün süre vermesi çok komik. kimbilir kaç kişi aldı. 200 kişi alsa ki çok daha fazla kişi almiştir 280bin para yapiyo...

Kesinlikle kurnazlık yaptılar. Herkesin siparişi iptal oldu. Buraya siparişim iptal olmadı diye yazan olmadı daha. Bir kişinin bile kabul etmedi mi bu adamlar ?

Niyetleri kötüymüş. Bunu anladık. Etten püften bir yer olsa neyse diyeceğim de Mediamarkt gibi bir firma bile bunu yapıyorsa bu memlekette vay tüketicinin haline diyorum..

• Ben de mağdur oldum..

Siparişi verdikten 5 dk sonra iptal mailı geldi..

Bankayı aradığımda da ürünün parası karttan çekilmişti...

Ben böyle bir ŞEREFSİZLİK VE DOLANDIRICILIK görmedim... Ve parayı taksitli yatıracaklar!!

Yarın elimden geleni ardıma koymayacağım. O parayı almasını bilirim ben...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kısmı atlamışım, şimdi fark ettim. Yalnız yine de prosedür aynı şekilde işler, değişen bir şey olmayacağı için sizi 10 gün boşu boşuna bekletemezler. Umarım kısa süre çözüme kavuşur.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_84536452/f_//tm.htm#84536452
    21.Kas.2013 tarihli İphone 5S siparişim kargoya verilemedi.
    Sitesinde 3-4 gün içinde kargoya verilir ibaresine güvenerek sipariş verdim.
    An itibarıyla turkell mağazadan almadığıma pişman olmuş durumdayım. Benimle aynı gün turkcelle sipariş veren kardeşim 5 gün önce telefonuna kavuştu ..
    Bu konu hakkında kayıt açtırdım, lakin hala bir geri dönüş yapılmadı.
    Müşteri hizmetleri denen bir oluşum bu firmada mevcut değildir.
    Size döneceğiz diyorlar 48 saat oldu arayan soran yok.
    Kesinlikle alışveriş yapılmaması gereken bir oluşum kendileri.
    İnternet sayfasından siparişini takip edemiyorsun.
    Twitterden mesaj attım. defalarca mail attım ama geri dönen bir bilgi veren yok.
    Mağazadan al para ver malı şeklinde yapılan alışverişe bir yorumum yok.
    Lakin internet sayfalarından alışveriş yapacaklarıma burdan Uyarıda bulunuyorum.
    Vatan, Bimeks , Hepsiburadayı mumla ararsınız buna inanın.
    Media Markt firması kesinlikle güvenilmez düzenbaz bir firmadır!!! Buraya açtığım konu neticesinde 8 gündür arayıp sormayan müşteri hizmetleri siparişimi iptal etti. bana sormadan keyfi olarak.
    Bahaneleri hikayeden. adamlar parayı topladılar. sonrada stok yok diye siparişi iptal ediyor.Stokta olmayan malı satıp parasını almak ne demek!!! alışveriş yapmayı düşünenler bence 2 defa değil 20 defa düşünsün.!!!
    kaç gündür telefonla, maille twitterla meşgul ettiler. Hakkım onlara kesinlikle geçti. haram zıkkım olsun ne diyeyim.
    12 aralık 2013 editi;
    Adamlar siparişi gönderemedi tek taraflı iptal etti.
    12 gün oldu hala paramı iade etmedi.
    ****Bakın bu konuyu sorunlu alışverişlere 13 gün önce açtım.
    Sizin yaşadığınız durumun aynısı 13 gün önce başıma geldi.
    Aynı sıkıntıları başkaları yaşamasın diye açtığım konu ise 13 gündür hala onay aşamasında.
    13 aralık 2013 edit;
    3 taksitte aldığımız ürünün ilk ödemesini yapmışlar.
    Bilinen doğru taksitle aldığınız ürünün geri ödemeside taksitle.
    2000 tllik bir ürünü 12 taksitle alıyorsunuz, iptal ve geri ödemede 12 taksitle geri ödeme alıyorsunuz.
    Kredi bakiyesi az yada kısıtlı olan arkadaşlar bu duruma özellikle dikkat etmeli.
    Yoksa paranın geri tamamlanmasını beklemek zorundaysanız 12 ay sonunda ancak istediğiniz ürünü alabilirsiniz.!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireStorm -- 13 Aralık 2013; 10:36:01 >

• Dismoor kullanıcısına yanıt
    Ben de Yapıkredi ile görüştüm, onlarda firma parayı geri yatırmadan nasıl yatıralacağını bilemeyiz dedi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu aşamada bankaların yapacağı pek bir şey yok sanırım. Bizim mediamarkt'a baskı yapmamız lazım. Yarın bütün gücümle elimden geleni ardıma koymadan her kanalı kullanarak hakkımı arayacağım. Siz de vaz geçmeyin arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Şuan telefon ile görüşüyordum tak telefon kapandı 22:00 kadar hizmet veriyoruz dedi olaya gel ne oldu şimdi benim sipariş hey allahım ya.

Offf bu cok kotu olmus , ben olsamtelefonu parcalardim
  • Bana gelen siparis ön bilgisinde su yaziyordu

Ekstra Bilgiler :

Kargo Ücreti : 4,90TL
    Peşin Satış Tutarı : 1403,904,90TL
    Satış Tutarı : 1403,90TL
    Hediye Kartı Tutarı :0,00TL
    Komisyon Tutarı : -0,00TL
    Alıcı Şehir : Istanbul

Dünyanin en pahalli PS4 benim olsaydi gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: metall82

quote:

Yolladım gitti hocam. Sağolasın :D

link versene kardeş bende atam oraya

Hocam arkadaşın belirttiği adrese mail olarak atacaksın o almanca metni.

Adres: info@media-saturn.com

Konu başlığı olarak da: Media Markt Online Shop - Standort: Türkei - Playstation 4 Vorbestellung

yazılacak..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.