Bildirim
MediaMarkt İstanbul İndirimleri ...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam 2.resim çıkmamış...ona bir ayar yap bea... -
katalogda, uygun fiyatlı taşınabilir disk varmı acaba? -
2. resimi düzelttim.
Katalogda taşınabilir disk yok malesef.
Katalogda resimini çekmediğim elektrikli ev aletleri ile laptoplar sayfası var. İsteğe göre bi ara koyabilirim onlarıda. -
http://forum.donanimhaber.com/m_23093962/tm.htm
şu konuya ekleseniz de bu konu silinse daha iyi olmaz mı uzun süredir indirmler orda yazılıyor takip açısından da daha kolay oluyor -
3üncü resimdeki kumandanın neye benzediğini anlayana kadar boynum tutuluyordu -
CoMiSeR bu indirimler Ankara'nın değil, başka bir kampanya broşürü var ben de yeni.. Diğer başlıkla ayrı olabilir :D Ben Ankara'yı birazdan yazarım diğer başlığa... -
quote:
Orjinalden alıntı: Thema
2. resimi düzelttim.
Katalogda taşınabilir disk yok malesef.
Katalogda resimini çekmediğim elektrikli ev aletleri ile laptoplar sayfası var. İsteğe göre bi ara koyabilirim onlarıda.
Hocam laptop sayfasını da koyabilir misin )eğer gerçekten sıcak fırsat birşeyler varsa tabii) teşekkürler. -
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@
katalogda, uygun fiyatlı taşınabilir disk varmı acaba?
taşınabilir disk burda bir arkadaş yazmıştı 3-4 hafta once electro world de WD 500 gb hdd 149 ytl idi geçen gün uğradım hala aynı fiyattı almayı düşnürsen bence bir uğra bütün illerdeki Electro World mağazalarında geçerli bir olaymış bu... -
Bugün son gün ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 25 Temmuz 2008; 17:20:10 > -
3-18 temmuz 2008 katoloğunda taşinabilir disk
maxtor basıcs 3,5" 750 gb 7200rpm 16 mb cach bellek pc mac uyumlu ürün kodu:041129 nakit 189 ytl.
maxtor basıcs 3,5" 500 gb 7200rpm 16 mb cach bellek pc mac uyumlu ürün kodu:041299 nakit 129 ytl.
3 yıl garantililire -
5310 fiyatı çok çok iyi . bir kaç hafta önce 409 liraya aldım buradan. o zaman da fiyatı her yere rağmen çok iyiydi. -
BEYLİKDÜZÜ MEDİAMARKT 23-07 / 25-07
ESCO TAM BOY FIRIN 299YTL
GARMIN NUVI 200 NAVİGASYON 295YTL
SONY CDX-GT23 OTO CD ÇALAR 189YTL
SAMSUNG LE 32A330J1 LCD TV 1222YTL
KUMTEL AYAKLI VANTİLATÖR 25.90 YTL
1 GB MP3 ÇALAR 19.90YTL
NOKİA 2630 CEP TELEFONU 139YTL
SAMSUNG E250 169YTL
SIEMENS AS 150 KABLOSUZ TELEFON 49YTL
SONY DCR SR 35 KAMERA 859YTL
SANYO VPC-T850 FOTOĞRAF MAKİNESİ 249YTL
SOUTHWING SH110 BLUETOOTH KULAKLIK 29YTL
SANDISK 2GB MICRO SD KART 12.90YTL
KAREL FM 131 FAKS MAKİNESİ 139YTL
KUMTEL KB 6060 ELEKTRİKLİ BARBEKÜ 19.90YTL
SON OLARAK TA
MSI VR320-042TR CORE DUO T2450 2.0GHz/ 2048MB/ 120GB/ 13.3"/ VİSTA HB/ NOTEBOOK 699YTL
Bu dizüstü bilgisayarı aldım iyi mi yaptım ?İnternet ve ofis uygulamalarında kullanılacak.Notebook için bilipte yorum yapmayanın kaşığı kırılsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 25 Temmuz 2008; 1:18:34 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: twindiablo
BEYLİKDÜZÜ MEDİAMARKT 23-07 / 25-07
ESCO TAM BOY FIRIN 299YTL
GARMIN NUVI 200 NAVİGASYON 295YTL
SONY CDX-GT23 OTO CD ÇALAR 189YTL
SAMSUNG LE 32A330J1 LCD TV 1222YTL
KUMTEL AYAKLI VANTİLATÖR 25.90 YTL
1 GB MP3 ÇALAR 19.90YTL
NOKİA 2630 CEP TELEFONU 139YTL
SAMSUNG E250 169YTL
SIEMENS AS 150 KABLOSUZ TELEFON 49YTL
SONY DCR SR 35 KAMERA 859YTL
SANYO VPC-T850 FOTOĞRAF MAKİNESİ 249YTL
SOUTHWING SH110 BLUETOOTH KULAKLIK 29YTL
SANDISK 2GB MICRO SD KART 12.90YTL
KAREL FM 131 FAKS MAKİNESİ 139YTL
KUMTEL KB 6060 ELEKTRİKLİ BARBEKÜ 19.90YTL
SON OLARAK TA
MSI VR320-042TR CORE DUO T2450 2.0GHz/ 2048MB/ 120GB/ 13.3"/ VİSTA HB/ NOTEBOOK 699YTL
Bu dizüstü bilgisayarı aldım iyi mi yaptım ?İnternet ve ofis uygulamalarında kullanılacak.Notebook için bilipte yorum yapmayanın kaşığı kırılsın.
Özellik olarak internet ve ofis için mutlaka yeterli olacaktır. Bende p4 256mb.lık toshiba var. 5 senedir kullanıyorum. Ancak zaman içinde belli bir ağırlık yavaşlama söz konusu. Örneğin fazla sayfa açınca fazla yük biniyor ve fan gümbür gümbür çalışıyor. Bu arada da takılmalar oluyor. Ama senin buna çok zamanın var. Sana tavsiyem bir harici sabit disk alman. Dosyalarını -özellikle de resim ve müzik gibi çok yer kaplayanları- buna kaydet. Çünkü bir süre bunların yaptığı ağırlıktan açılma süresi bile çok uzuyor. Hem de herhangi bir problemde yedeklemiş olursun. Bende sana servis ile ilgili sorayım. İnşallah problem çıkarmaz ama arızalanırsa servisi kim ve nerede yazar mısın? Bir arkadaşımda alacak onun içinde bakabiliriz.Güle güle kullan.
-
Biraz geç kaldım( bugün son gün :D ) ama yeni katalog resimlerini ekledim -
Özellik olarak internet ve ofis için mutlaka yeterli olacaktır. Bende p4 256mb.lık toshiba var. 5 senedir kullanıyorum. Ancak zaman içinde belli bir ağırlık yavaşlama söz konusu. Örneğin fazla sayfa açınca fazla yük biniyor ve fan gümbür gümbür çalışıyor. Bu arada da takılmalar oluyor. Ama senin buna çok zamanın var. Sana tavsiyem bir harici sabit disk alman. Dosyalarını -özellikle de resim ve müzik gibi çok yer kaplayanları- buna kaydet. Çünkü bir süre bunların yaptığı ağırlıktan açılma süresi bile çok uzuyor. Hem de herhangi bir problemde yedeklemiş olursun. Bende sana servis ile ilgili sorayım. İnşallah problem çıkarmaz ama arızalanırsa servisi kim ve nerede yazar mısın? Bir arkadaşımda alacak onun içinde bakabiliriz.Güle güle kullan.
Güzel ve bilgilendirici yorumlarınız için teşekkürler.Şu an iş yerimdeyim ürünün garanti belgesi evde.Yalnız dün akşam baktığımda arıza halinde direk Mediamark'ta ürünü götürdüğümüzde garanti işlemleriyle Mediamarkt'ın ilgileneceği şeklinde bir ibare vardı.Distribütör firma Kont.Beylikdüzü Mediamarkt'ta oldukça fazla bu notebooktan vardı.
Deneyimimdende bahsedeyim.Yaklaşık 150-200 metre mesafeden wireless ile ortak kullandığımız internet bağlantımız var.Evde sabit pc de kablolu anten mevcut sinyal çok değişke ve sorunluyken bu notebook ile harici bir anten bağlantısı olmaksızın sabit pc nin masasından sorunsuz internet bağlantısı gerçekleştirdik.Böyle olması beni oldukça memnun etti.Sabit pc den internete girmek için atmadığım takla kalmıyordu..
Birde bu notebooku iyi fiyata mı aldım yoksa piyasa fiyatına mı aldım bunun hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 25 Temmuz 2008; 13:13:36 >
-
Orjinalden alıntı: twindiablo
Güzel ve bilgilendirici yorumlarınız için teşekkürler.Şu an iş yerimdeyim ürünün garanti belgesi evde.Yalnız dün akşam baktığımda arıza halinde direk Mediamark'ta ürünü götürdüğümüzde garanti işlemleriyle Mediamarkt'ın ilgileneceği şeklinde bir ibare vardı.Distribütör firma Kont.Beylikdüzü Mediamarkt'ta oldukça fazla bu notebooktan vardı.
Deneyimimdende bahsedeyim.Yaklaşık 150-200 metre mesafeden wireless ile ortak kullandığımız internet bağlantımız var.Evde sabit pc de kablolu anten mevcut sinyal çok değişke ve sorunluyken bu notebook ile harici bir anten bağlantısı olmaksızın sabit pc nin masasından sorunsuz internet bağlantısı gerçekleştirdik.Böyle olması beni oldukça memnun etti.Sabit pc den internete girmek için atmadığım takla kalmıyordu..
Birde bu notebooku iyi fiyata mı aldım yoksa piyasa fiyatına mı aldım bunun hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Piyasada marka-model sayısı oldukça fazla ve bunların farklılıklarını takip etmek zor. Verdiğiniz fiyat tl. olduğundan bunun kdv dahil olduğunu düşünüyorum ve 499$+kdv gibi bir fiyata almışsınız. Bence iyi bir fiyat.
-
quote:
Piyasada marka-model sayısı oldukça fazla ve bunların farklılıklarını takip etmek zor. Verdiğiniz fiyat tl. olduğundan bunun kdv dahil olduğunu düşünüyorum ve 499$+kdv gibi bir fiyata almışsınız. Bence iyi bir fiyat.
Evet aldığım fiyat 699ytl kdv dahil. 5 ay World karta taksit şeklinde.Aslında çokta fazla düşünmemek lazım paket içeriği bozulmadığı ve üründe zedelenme olmadığı taktirde Mediamarkt 14 gün içerisinde ürünü iade alıyor.14 gün içerisinde daha iyi bir ürün çıkartırlarsa kampanya dahilinde onunla değiştirebilirim.
Yorumunuz için teşekkürler.. -
Ben de teşekkür ederim. -
Thema yok mu yeni broşür ?Uğrayamadım bugün :S
Benzer içerikler
- akbank migros 500 tl hediye çeki
- ing 2000 tl promosyon
- vodafone 60 gb
- bankkart prestij
- bimcell hediye internet kazanma
- hepsiburada kaça satıldı
- seks hikayeleri
- tom nedir
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X