Şimdi Ara

MediaMarkt Ankara SONY 40S4000 1849 YTL,PS3 80 GB 1099 YTL(Güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
25.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (GÜNCEL) Yeni kampanya en alttaki mesajımdadır.

Buraya duymuş olduğumuz indirimleri girebiliriz... Çünkü internette fiyat yok..

Dağıtılan gazetede LG 42LC51 ürünü 1.899 YTL fiyata satılacakmış görünüyor... 08.05.08
    Bence tam LG'lerin satınalınma zamanı

http://www.teknofiyat.com/?search=lg+42lc51&altlimit=&ustlimit=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhum06 -- 18 Eylül 2008; 0:05:09 >

• Bu plazma 1-2 gün önce vatanda 1500 küsüre satılmadı mı?
  • Yok bu LCD...
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29482

Ayrıca Toshiba 32AV500 'de 1111 YTL'ye satılacakmış...

Fiyat karşılaştırması
    http://www.teknofiyat.com/?search=toshiba+32av500&altlimit=&ustlimit=

Ürün özellikleri
    http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=14842

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhum06 -- 8 Mayıs 2008; 0:42:11 >

• 1400liraya mı ne bi lcd vardı lg nin özelliklerini bilmiyorum ama 42" idi, kontrast oranı da 5000:0 idi galiba çok anlamam ama 106 ekran için iyi fiyat gibi geldi
  • bu adamların kataloğunu netten görme şansımız yok mu ? nekadar enteresan elektro world un de yok bunlarında..teknosa bile pahalı pahalı satarken koyuyor katalog
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

bu adamların kataloğunu netten görme şansımız yok mu ? nekadar enteresan elektro world un de yok bunlarında..teknosa bile pahalı pahalı satarken koyuyor katalog

elektro worl dun sitesini ziyaret ediniz katolok için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

bu adamların kataloğunu netten görme şansımız yok mu ? nekadar enteresan elektro world un de yok bunlarında..teknosa bile pahalı pahalı satarken koyuyor katalog

ElectroWorld un katalogları sitesinde var

http://www.electroworld.com.tr/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 599 TL...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah yaa daha önce görmemiştim mediamarkt inkinide bulursanız çok sevinirim
  • adamların TELEFON numaraları bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

1400liraya mı ne bi lcd vardı lg nin özelliklerini bilmiyorum ama 42" idi, kontrast oranı da 5000:0 idi galiba çok anlamam ama 106 ekran için iyi fiyat gibi geldi

Hoca nerde göster direk alıcam :D
  • sürekli takip etmek için hergün oraya mı gitcez..gerçi ankara ankamall teknosada çalışan bi arkadaşım var o bahsetmiş bir kaç müşteri hergün gelip ürünlerin fiyatlarını kontrol ediyormuş..birde bunlar neden kampanyaya girmio die hayıflanıyorlarmış...bizde bölemi olmak zorundayız verin netten hangi ürün nekadar bizde ona göre hareket edelim...
  • bence media market biraz pahalı canan eos350 fotograf makinesi 1200 küsür alt kattaki teknosa da 999 ytl anlamadım gitti
  • bir çok üründe pahalı maalesef...anlık saatlik indirimlere giderlerse stoklar ancak öyle erir..ama onuda nasıl duyururlar bilinmez..bence m.m tam bir pazarlama faciası
  • Valla sizi bilmem de ben oraya yakınım. Akşam eve giderken çoğunlukla uğruyorum. Belirlediğim bazı ürünlere bakıyorum... Örneğin PS3'ü 2 saatliğine anonsla 699 YTL'ye vermişler yetişemedim Muhabbete girdiğim satış temsilcileri benden ucuza bul getir, o fiyata düşüreyim dediler... Aldığım ürünleri Teknosa'ya iade etsem %15 kesinti yaptıracağıma , 14 gün koşulsuz iadeyi kullanırım daha iyi...
  • Yeni bir ürün gördüm kapışılıyordu :D

Philips 32pfl3312 'yi 999 YTL'ye gördüm bugün... :D

Fiyat Bilgisi 32pfl3312 (YTL sıralı)
    Teknofiyat

Firma Ürün Bilgisi Fiyat ($) Fiyat (YTL*)

Darty PHILIPS 32PFL3312 913.55 1329.05
    Teknosa PHILIPS 32PFL3312 909.62 1349.11
    Bimeks Philips 32PFL3312 1012.72 1497.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhum06 -- 18 Mayıs 2008; 1:02:51 >
  • gerçekten bu adamlar tam bir facia. internette 3 kelime bilgi yok kampanya ile. zannediyorlarki merak edicez gidecez, gitmişken de mutlaka bir şey alıp para bırakıcaz sanıyorlar saflar.
    arkadaşlar kampanya gören MM' de lütfen buraya yazsın..
    teşekkürler...
  • Bu gün gittim akşam üzeri çalışan salak elamanın haberi yok indirimden, KDV indirimi varmış indirimli hali 1120 ye geliyor dedi bende al senin olsun dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 18 Mayıs 2008; 23:46:07 >
  • KDV indirimi başka firmadaydı , yanlış yere gitmiş olmayasınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merhum06

KDV indirimi başka firmadaydı , yanlış yere gitmiş olmayasınız.

Bencede kampanya bitmiş olabilir forumdaş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

gerçekten bu adamlar tam bir facia. internette 3 kelime bilgi yok kampanya ile. zannediyorlarki merak edicez gidecez, gitmişken de mutlaka bir şey alıp para bırakıcaz sanıyorlar saflar.
    arkadaşlar kampanya gören MM' de lütfen buraya yazsın..
    teşekkürler...

reklamını yapıyo adamlar bi şekilde işte.
    biz cok ufak bir kitleyiz ince eleyip sık dokuyan.
    ben bizim evdekilere desem bi lcd alayım benim odaya babam gider yolu da düşerse oraya alır gelir.
    mediamarkt kafalarda ucuz imajını yerleştirdi (kendi kitlesine)
    adamlarında müşterisi biz değiliz zaten
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.