Bugün gittim.Sizlerle de paylaşayım dedim.Belki işinize yarar birşeyler bulunur.
4gb. Sandisk Flash disk 9.90'a eğer stok kladıysa çok iyiymiş:)
ankarada yok mu bu fiyatlar..
Sabah gittiğimde bütün ürünlerden vardı.Herkese birer adet veriyorlardı.En çok MP 3 player,ateş ölçer,tartı ve saç şekillendirici satılıyordu.Ben en çok müzik setini beğendim ancak fiyatından emin olamadığım için almadım.Ateş ölçer,tartı,şekillendirici(benim için değil) ve usb bellek alıp çıktım.
32 inc premier lcd fiyatını benmi göremedim??
888 YTL aynı sayfadaki ürünler tek fiyat
quote:
Orjinalden alıntı: Buzmavili
32 inc premier lcd fiyatını benmi göremedim??
Ateş ölçer ve 4 gb lık taşınabilir usb flash bellek iyimiş
Tartıyı kullandım.Sinbolar gibi değil kaliteli bir şeye benziyor.Her tartılışta farklı sonuç vermiyor.Saç şekillendiriciyi de eşim denemiş.Fena değil kullanılabilir diyor.Ateş ölçer zaten 1 lira,piyasada çok örneği var iyi kötü ölçüyor.USB bellek,markası belli Sandisk.Dördüne toplam 26 ytl verdim.Fena değil diye düşünüyorum.
remington çok kaliteli bi firmad›r boynerde tüm ürünlerini görebilirsiniz
ilk günü sabah 11de beylikdüzü media markt'taydım. 10 da açılıyo mağaza ben gidene kadar 4 gb flash bellekler bitmişti. bende mikrofon aldım bi tane 4 ytl ye. mp3 çalarda kalmamıştı. Sony mikro müzik seti aldım bi tanede. almıcaktım ama normal fiyatı 429 ytl imiş. bende aldım dursun kenarda. flash belleklerin o kadar ucuz olduğuyna bakmayın diğer mağazalarda da 15-18 ytl arasında satılıyor :)