Şimdi Ara

Mediamarkt 50NANO796 5089 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizce Bu mu Samsung mu?
    Nano nedir hiç bilmiyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nanocell önermiyorum nacizane. uzaktan izlerken sıkıntı yok fakat yakından inceleyince görüntü net gelmiyor gibi. nanocell'i geri verip samsung crystal tv aldım çok memnunum.

• VA paneldir. Bilginize.

• Benim de araştirmalarimda nanocelin bu giriş modeli pek önerilmiyor. İndirimler fena değil 50un74006 da fiysti iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de buna karar kılmıştım bak yine soğudum. Her tv de kesin bir ton kötü yorum var. Ne alacağız bilmiyorum

• Aynı durumdayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    14064 TL Media Mrkt Çeki
    2 yıl önce açıldı
    Seg 26" 26855 LCD 449 TL CARREFOUR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8156ACF80

Ben de buna karar kılmıştım bak yine soğudum. Her tv de kesin bir ton kötü yorum var. Ne alacağız bilmiyorum

TVyi aynı fiyattan teknosa kampanyasından aldım bir kaç ay önce. Çok memnunum. IPTV ve netflix kullanıyorum 4k filmler gayet net, ses i çok iyi(önceki tv 55" led samsungdu) kumandası harika.. daha ne desem bilemedim. Kusur bulacak olursam bazen uygulamalar kafayı yiyor tv kendi kendine restart atıyor.

Bu fiyata göre iyi bir giriş segmenti TV bana göre. Ha birde Canlı renk modu çok göz yoruyor ama görüntü epey canlı sanki el kamerasından çekiyormuş gibi hissiyat veriyor.

Eklemeyi unuttum akıllı kumandası epey zaman kazandırıyor başka tvlerde varmı bilmiyorum mikrofona basıyorsunuz game of thrones 2. sezon 3. bölüm diyince tak diye açıyor, veya tarkan kuzu kuzu çal diyince youtubedan açıyor vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 17 Mart 2021; 22:18:18 >

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Peki önceki kullandığınız samsung led tv miydi?ikisi arasındaki görüntü farki nasılsın sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: ıamonlyhuman

Peki önceki kullandığınız samsung led tv miydi?ikisi arasındaki görüntü farki nasılsın sizce?

2015 kasa tizenli 55" samsung tv'im vardı. Dönemine göre en iyi tv modellerinden biriydi, ama yıllar geçince işletim sistemi, ekranda yeşillenme ve kararmalar kaçınılmaz oldu o yüzden tv arayaşısında bunda karar kıldım. LG görüntü olarak daha iyi elbette, 2021 model üretim hdr teknolojisi var, sinema modu daha gelişmiş ve sound smart ve desteklenen yeni dolbyler. Yakın görüntüde yukarda biri yazmış lg başarısız ama zaten bu kadar büyük tvyi monitör gibi kullanamazsınız gözünüze yazık.

• Çerçevede kullanilan malzemenin düşük kalitede göründüğünden ve kalın olduğundan bahsedilmiş bir de bazı yorumlarda?

• ustaaacan U kullanıcısına yanıt

Bu çok mantıklı bir yorum gibi gelmedi bana dünyada kristal tv diye bir teknoloji yok! samsung parlak ekran kullandığı için böyle bir pazarlama stratejisi geliştirmiş ama Nanocell bir ekran teknolojisidir yani UHD nin bir üst teknolojisidir. Nanocellden memlun kalmayıp UHD tv den çok memlunum demek biraz soru işareti Kaldı ki LG'nin sadece Kumandası yeter ayrıca daha yeni HDR teknolojilerini kullanıyor ve Görüntü olarak samsungtan çok daha gerçekçidir. maç izlerken fosforlu yeşil saha görmezsiniz , insanların suratlarını pudralı kireç gibi görmezsiniz. ikiside iyi markalardır ama LG görüntü olarak daha iyidir, internet performası olarak ezer geçer..

Saygılar.

• buraq084 B kullanıcısına yanıt

Nanocell ile UHD yi nasıl ilişkilendirdiniz anlam veremedim?

• Paraf ve Bonus Card kampanyalarını da ayrıca hatırlatırım

• sx1_emre S kullanıcısına yanıt

ben ilişkilendirmedim yukarıda bir arkadaş nanocell yerine samsung cristal uhd aldım çok memlunum gibi akla zarar bir yorum yazmış ona istinaden söyedim :)

• Paylaşım için teşekkürler.
    İndirim kodu vs. var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauthern Man -- 19 Mart 2021; 0:58:18 >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Hocam teknosa genelde LG TV leri sihirli kumanda ile satıyor ama media markt ta olmayabilir. Düz kumanda ile satma ihtimali de var yani. O kumandanin ücreti de 250-300 lira arası.

• Sauthern Man kullanıcısına yanıt

Cek satışta farklı kuponlar var hocam. Ordan uygun olanı alıp kullanabilirsiniz.

• 1 ay önce mediamarkt.com.tr den aldım

akıllı kumanda fiyata dahil. ayrıca satacaklarını sanmıyorum

görüntü kalitesi tatminkar. uygulama magazası zengin

sağ altta çok hafif bir ışık sızması tespit edebildim ama kafaya takmayın.

bu fiyat segmentinde iyi bir alternatif.

akıllı kumanda çok harika bir şey

TV işinde ne kadar kuruş o kadar köfte

Şu da olsun bu da şöyle olsun dersen fiyat yükseliyor.

• hakan1636 kullanıcısına yanıt

Oncekikle hayirli olsun hocam .Kenarlarına ışık sızması rahatsiz edecek derecede mi? Yoksa urun fiyatina göre güzel görünüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.