Şimdi Ara

Mediakraft bu videodan, 10 bin TL kazandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• https://www.youtube.com/watch?v=4kmUXZ_dH4w

VidIQ 3.400 $ kazandı diyor. Bu doğru hesaplamadır, kendi videolarıma da istatistikler için bakıyorum böyle. Yani bu şey benim kazancımı doğru söylüyorsa, bu da doğrudur. İkisi de Türkçe içerik, hem benim bu kadar kaliteli değil zaten. Vay anasını be, adamlar günde 500k izlenme alıyor tek kanaldan, günlük 1500 lira gibi bir kazanç en az. Stüdyoları var, o kadar kişi çalışıyor ve ekipman var ama aylık net gelir en az 60 bin temiz. Zaten ekipmanlara yatırdığın sermayeyi gözden çıkartmışsındır baştan, stüdyonun giderlerini çıkartın sadece. 3'er bin lira da ekibe verse, patronun eline 40 rahat geçer. Vay anasını sayın seyirciler. Birde YapYap ve Oyun Delisi gibi kanalları da var. Ulan bizde mi bu sektöre girsek? Buranın patronu var ya of diyorum, para basıyordur.

Edit: Beyler araştırdım, Ersan diye biri kurmuş adam internet girişimcisiymiş. Gittigidiyor'un falan kuruculuğunu yapmış ama hisselerini satmış ve UzmanTV'yi kurmuş. Oha Diyorum!, YapYap, OyunDelisi, ListeDelisi, BonBonTV ve diğer kanallarada telif hakları konusunda sektörde olup, iyi oldukları için yardım ediyor ve onlardan da prim alıyor! Ben size söyleyeyim, bu Ersan denen adam 3 ayda bir İstanbul'dan bir daire alıyordur. Vay anasını vay vay vay. Yarın öğlen uplarım, diğer üyelerinde fikrini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E35D290C4 -- 24 Ağustos 2015; 4:52:54 >

• Türkiye'de bu sektör daha gelişsin bu kanal ne paralar kazanır bekle sen.

Zaten şimdiden belirli bir kitleye ulaşmışlar.

Ne güzel yazmışsın maşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
  • sadece 2 milyon tıklama ile youtube dan 10. bin tl kazanılıryormu? sanmam eğer öyleyse.

sende bir hesap aç.

özgün video için senaryon benden.

youtube kanalın için sözde canlı yayında dota moda bişi oynuyorsun birden annen odaya giriyor ve yayına giriyor seni azarlıyor sende isyan ediyorsun.

daha geçen deney yapan çocuk 5 milyon tıklanma aldı..

Orijinalden alıntı: magrofon

sadece 2 milyon tıklama ile youtube dan 10. bin tl kazanılıryormu? sanmam eğer öyleyse.

sende bir hesap aç.

youtube kanalın için sözde canlı yayında dota moda bişi oynuyorsun birden annen odaya giriyor ve yayına giriyor seni azarlıyor sende isyan ediyorsun.

Hocam kategori farkları var, ona göre kazanç getiriyor. Bu adamlar profesyönelce bir iş ortaya koyuyorlar, veletlerin açtığı oyun kanallarından fazla kazanmaları zaten gerekiyor. Aynı şeyler değil yani, o kedi köpek videoları da iyi kazandırıyor milyon izlenirse. Yani bir iPhone aldırtır, ciddiyim. Benimde liste kanalım var, en güçlü hayvan vs, güzel bir şekilde editleyip seslendirmeden slayt şeklinde koyuyorum müzikle. Her hafta video atıyorum, o arada önceki attığım video 20 bin oluyor. Yani fazla kitlem yok ama 230 lira gelir elde ediyorum. Ailemle yaşıyorum, liseliyim ama en azından taksitle kendime ne istersem alabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

sadece 2 milyon tıklama ile youtube dan 10. bin tl kazanılıryormu? sanmam eğer öyleyse.

sende bir hesap aç.

Hocam kategori farkları var, ona göre kazanç getiriyor. Bu adamlar profesyönelce bir iş ortaya koyuyorlar, veletlerin açtığı oyun kanallarından fazla kazanmaları zaten gerekiyor. Aynı şeyler değil yani, o kedi köpek videoları da iyi kazandırıyor milyon izlenirse. Yani bir iPhone aldırtır, ciddiyim. Benimde liste kanalım var, en güçlü hayvan vs, güzel bir şekilde editleyip seslendirmeden slayt şeklinde koyuyorum müzikle. Her hafta video atıyorum, o arada önceki attığım video 20 bin oluyor. Yani fazla kitlem yok ama 230 lira gelir elde ediyorum. Ailemle yaşıyorum, liseliyim ama en azından taksitle kendime ne istersem alabiliyorum.

bence öyle değil 2 miyon tıklayan kedi videosu da 10 bin tl kazandırması gerekir.

bunlar yaptığı videoları ilokullular izler anca youtube fazladan neden para versin.

• 2m izlenmeye 10k falan vermez yutub
    her 2m izlenmeye 10k verse herifler batar lan

ama video içinde lg reklamı var ordan rahat binlerce lira almıslardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BENİM BABAMIN FABRİKASI VAR 15 SENEDİR SAĞLAM PARA KAZANIP YATIRIM YAPIYORUZ YAZLIK ALIYORUZ DAİRE BULUP ALIYORUZ GÜNLÜK 200 TL ALIYOM

<<<< BABASININ HOLDING'ININ PATRONU. [-175.000 USD (Last Week)] $8.275 MILYON SERVET >>>>
  • Her gün izliyorum
  • Beyler ilgi duyduğunuz bir konu da kendinizi geliştirin kendinize bir kaç yıl süre tanıyın hazır olduğunuzda girin bu işlere internet yayaıncılığı iler de çok çok güzel paralar kazandırabilir size sadec youtube değil geeçn younow da halil söyletmez yayın açmış millet deli gibi bars satın alıp adama basıyordu kabataslak bir hesapladım 5.000 lira civarı bar(sanal para) verdi millet adama adama 2 saatte kazandı bu parayı 5000'in yarısı siteye gitse 2500 adama kalıyor tahminimce.
  • 10.000 olacağını sanmam. Oturmuş bir kanalda reklama tıklama başına Türkçe içerik için 0.12-0.15 kuruş para kazanılıyor. Rahat 20.000 TL den fazlası çıkar o videodan. Mesela ingilizce biliyorsanız ve yüklediğiniz videoları ingilizce içerik olarak hazırlarsanız tıklama başına olan rakam 0.30-0.40 kuruşlara çıkıyor yani ingilizce bir video türkçe bir videoya göre rahat bir şekilde 2-3 kat daha çok nakit kazanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Azimli olmadığım doğru ama azimli olmayanların da yaşayabilecekleri bir yer olmalıydı, mevcut yerlerden daha iyi bir yeri kastediyorum. Sabahın altı buçuğunda bir çalar saat sesiyle uyanıp yataktan fırlayan, giyinip zorla bir şeyler atıştıran, sı*ıp, işeyip, dişini fırçalayan, saçını tarayan, başka birine büyük paralar kazandırdığı bir yere ulaşmak için trafikle boğuşan ve tüm bunlara sahip olma fırsatı bulduğu için müteşekkir olması istenen biri hayattan nasıl keyif alabilir?
  • gündüzcü tayfanın yorumunu merak ediyorum updullah
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.