Bildirim
media playerda ses var görüntü yok??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yani şu anda pcden hic ses cıkmadıgını mı söylüyorsun.. -
hayır ses var yani mesela internet sayfalarında gezerken ses var ama orginal windows sesleri yok ayrıca media player da yada mynet gibi video izleme sitelerinde ses geliyor ama görüntü yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 1 Nisan 2025; 23:33:12 > -
windows sesleri icin denetim masasında ses efektleri var oraya bir bak istersen yada aygıt yöneticisine bak seste herhangi bir sorun gösteriomu ama dedigim gibi denetim masası ses efektleri olması lazımm.. -
o dedikelerin çok denedim tekrar kaydettim başka profil oluşturdum ama yok ordanda geri gelmedi seslerin dosyasına girince çalışıyor duyuyorum ama windowsa gezinirken hiçbiri çalışmıyor sessiz internet veya müzik dinlemeleri gaet iyi bir şekilde yapıyorum ama onlar yok -
ozaman anakart sürücüsünü tekrar tak ve aygıt yöneticisinden sesleri güncelle yada kaldır tekrar kur derim.. -
anakart driverini yüklüyecegim diyorsun ama benim ana kartaki onboard ses çalışmıyor ekstra bir ses kartı taktım o var nasıl olacak şimdi -
http://www.free-codecs.com/K_lite_codec_pack_download.htm
burdan kodek yükleyerek sorununuz hallolur sanıyorum -
kodec değil problem tüm kodekleri en güncellerini yükledim yine olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 1 Nisan 2025; 23:34:8 > -
neyse bunu bu sorunu bulmak imkansız gibime geliyor çünkü bilgisayarcılar sordum televizyonda bir bilgisayar programını sitesine sordum oda çözemedi valla bu sorunu çözmek bence program filesdaki dosyalardan eksik olanları benim bilgisayarıma atmayla düzelir gibime geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 1 Nisan 2025; 23:34:57 > -
ozaman yeni aldıgın ses kartının cdsini tekrar yukle..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X