Bildirim
media player çalışmıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Program ekle kaldırdan kaldırdıktan sonra bilgisayarı bi yeniden başlat bi de öyle dene... -
aynı hata bende de oluştu hiç bi çaresini bulamadım. Ne silip tekrar yükleme, nede yeni sürümü. Tek çare format çekmek oldu. sanırım bi program yani virüs ya da bi trofan gibi bişi neden oluyor.
ANLAYANLARA DUYRULUR !!! -
ses kartın yuklumu sısteme hocam... sorması ayıp -
ekle kaldırdan kaldır . bir önceki sürümü yükle bi de. -
quote:
Orjinalden alıntı: redcock
aynı hata bende de oluştu hiç bi çaresini bulamadım. Ne silip tekrar yükleme, nede yeni sürümü. Tek çare format çekmek oldu. sanırım bi program yani virüs ya da bi trofan gibi bişi neden oluyor.
ANLAYANLARA DUYRULUR !!!
aynen öyle bende 8 yıllık bilg. teknisyeniyim.
bi çare bulamadım buna.tek çare format atmak
gerçi herşeye format atmak gerekmez ama çözülmüyor malesef
media playeri sildim 9.0 yükledim olmadı 10.0 yükledim olmadı.
microsoftun sitesinde bi dosya vardı onu indirip oluyumuş ama
ben beceremedim bi araştır istersen -
söylediklerinizi yaptım.
fakat değişen birşey olmadı. -
Format atmak istemiyorsan ve amacın sadece film seyretmekse internetten free yazılımlardan birini indir. Örneğin Zoom Player Standart gibi. Basit ama etkili bir programdır...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- american megatrends nedir
- şiir seslendirme programı
- kulaklık sağ sol testi
- telefon neden ısınır
- ekran videosu alma
- telefon şarj olmuyor
- dlss nedir
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X