win. media player ile ilgili bi problem vardıda.. bi kaç film var netten indirdiğim..filmler lisanlı..lisanslarıda var... filmi aç dediğim zaman,lisans almak için nete bağlanıyor... giriyorum lisansı ve yürüt diyor.. yürüt diyince film başlıyor ama görüntü yemyeşil...negatif gibi düşünün...aynısı.. codec olayı gibi geldi bana ama napçamı bilmiyorrum.. bu arada diğer filmlerde normal..sadece bahsettiğim şekilde olmuyor... eğer bi bilginiz varsa,yazarsanız çok sevinirim...
VOD filmlermi yoksa? Eğeröyle bişey varsa Divxplayerin spon versiyonun kullanmalısın.Yada tekrar satınalıcan bilemiorum.Kiralık filmler almıştım bende aynı , windows media playerda açınca bahsettğin problemler oluyordu
bence de codec sorunu. inndir'den codec indir bi de oyle dene istersen. hic olmassa baska video programlariyla acmaya calis..
yok işte işin kötüsü başka hiçbir program açmıyor..yani kendisi lisansı alması lazım,onuda sadece WinMedia ile Jet audio yapıyor..yani play deyince drek bağlanıp şifre istiyor...ve giriyorsun..sonra yemyeil bi ekran..bencede codec sorunu..ama hangisini yüklemek lazım ki?...yani sebebini bilmiyorum , neyi yükliyim?..bakınıyorum halen daha ama bulamadım henüz...
Yeşil ekran genelde problemli DivX'lerde geliyor. K-lite codec paketini bir dene istersen. inndir.com'da mevcut.
Arkadaşlar benim windows media playerim sürümü 10. Bi video var açamıyorum codec indirilior dior hatalı indirilidi dior. Sorada avi uzantılı video yu muzik gibi çalıor ses var görüntü yok yardım lürfen??