Şimdi Ara

Media Markt Ürün istedim kullanılmış gönderdiler ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ms%C4%B1-z170a-krait-gaming-3x-ddr4-dv%C4%B1-hdm%C4%B1-glan-sata-express-anakart-1164770.html??rbtc=afo|con|1858|affocean|p|affiliate|#teknik-bilgiler

Aldığım ürün budur. Kargo geldiğinde açıp bakmadım keşke baksaydım. Kargo paketini açtığımda ürünün ambalajsız olduğunu gördüm ve kutu açtığımda bazı yerlerde çizikler gördüm. Detaylı incelediğimde işlemci giriş pinlerinin yamuk(belkide kırık) olduğunu ve CD sinin çizilmiş olduğunu gördüm. Hiç bilgisayara takmadım ve bilgisayarcı bir tanıdığıma götürdüm. Daha önce denenmiş olduğunu ekran kartı ve işlemci fanı denendiğini söyledi.

Gelelim müşteri hizmetleriyle görüşmeme;

Dediler ki kargo yetkilisine teslim etmeliydiniz iade alamam. O zaman değişim yapmak zorundasınız dedim onuda yapamayız dediler. uzun uzun konuştuk tartıştık yollayın yetkili firmaya yollayalım dediler. Bugün Aras kargoya teslim ettim ve yolladım. Sonucu ne olacak bilmiyorum ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Teşekkürler...

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Kargo gelen kutunun altında öyle bir ibare var ama fark etmesi güç. Gelelim sizin konuya, ben de media markt dan thule marka 230 tl ye çanta sipariş verdim. Geldiğinde kola takılması için kullanılan askılık yoktu. Müşteri hizmetlerini aradığımda size söylenenin aynısını söyledi. Ben de baya sövüp kapattım, siz sövmeyin yine de. Her neyse aynı gün kargo firmasına gittim, durumu özetledim, onlar da hiç teslim etmemiş gibi işlem yapıp, geri iadeye gönderdi, bir kaç gün içinde ücret iade edildi. Başka bir müşteri hizmetleri yetkilisini aradım, askılığı ne yapabilirim, tam gelse neden eksik geldiğini söyleyim dedim, bana bu şekilde yol gösterdi.
  • Sağol dostum. Bakalım sonuç ne olacak Tüketici haklarına kadar gidecek gibi duruyor. Umarım gerek kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.