Şimdi Ara

MEDİA MARKT TA TV ALIŞVERİŞLERİNDE HER 100 LİRAYA 20 LİRA ÇEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün Tv'de reklam yaptılar.Her 100 Lira'lık Tv alışverişinize 20 Lira çek veriyoruz diye.Ama dikkat edelim geçen gün yaptıkları Samsung cep telefonundaki gibi bindirip indirme olmasın.Gidip bakabilecek birisi varsa çok iyi olur.Eğer yine öyle bir durum varsa tekrar reklam özdenetim kuruluna şikayet ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbr -- 20 Haziran 2013; 10:27:06 >

• arastırmak lazım tv almam gerek temmuz evleniyorum
  • şikayet etmek için hazırda bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbr

Arkadaşlar dün Tv'de reklam yaptılar.Her 100 Lira'lık Tv alışverişinize 20 Lira çek veriyoruz diye.Ama dikkat edelim geçen gün yaptıkları Samsung cep telefonundaki gibi bindirip indirme olmasın.Gidip bakabilecek birisi varsa çok iyi olur.Eğer yine öyle bir durum varsa tekrar reklam özdenetim kuruluna şikayet ederiz

Yakin zamanda samsung tv ler icin yaptilar fena bindirmislerdi beklenti icinde olmayin hayalbkirikligi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

quote:

Arkadaşlar dün Tv'de reklam yaptılar.Her 100 Lira'lık Tv alışverişinize 20 Lira çek veriyoruz diye.Ama dikkat edelim geçen gün yaptıkları Samsung cep telefonundaki gibi bindirip indirme olmasın.Gidip bakabilecek birisi varsa çok iyi olur.Eğer yine öyle bir durum varsa tekrar reklam özdenetim kuruluna şikayet ederiz

Yakin zamanda samsung tv ler icin yaptilar fena bindirmislerdi beklenti icinde olmayin hayalbkirikligi olabilir

Dün gözlerimle gördüm çekli indirimli fiyatı samsung s3 mini 769 TL'idi.
  • Media martk ın neyi ucuz sattığı görülmüş ki? Firmaların liste fiyatları ne ise o fiyattan satıyorlar herşeyi. Ara sıra da Vatan'ın fiyatlarını gösterip kavga dövüş fiyatı indirtip birkaç parça bişi alınabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 20 Haziran 2013; 11:35:13 >
  • media markt hala ne yüzle kampanya kelimesini agzına alıyor utanmazlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artik ulkesine donme vakti geldi bu firmanin.Turk insanini matematik ozurlu yerine koydular iyice

• Arkadaşlar benim geçen hafta sonu yaptığım ziyaretten hatırladığım birkaç tv fiyatını yazayım bindirim var mı anlaşılır.

-Sharp 60 LE 840 6000 Lira

-Sharp 52 LE 831 3900 Lira

-Sony 55 W805 4500 Lira

-Sony 46Hx 850 3600-3800 Lira tam hatırlamıyorum bunlardan biri
  • mümkün değil indirim....
  • Yakındaki biri allah rızası için baksa da yazsa çok makbule geçer
  • quote:

Yakındaki biri allah rızası için baksa da yazsa çok makbule geçer

İmkanınız varsa telefon açıp sorun mh leri söylüyor hocam

• aynı kampanyayı öncedende yaptılar örnek olarak piyasada 1600 lere satılan s3 bunlarda 1800 liraydı o zaman.
  • tam bir fiyasko, ilgilendiğim ürünler için mh aradım buyrun fiyatlar...

Philips 55pfl7007 - teşhir 4599tl

Philips 55pfl7008 - 5699tl

Philips 55pfl8007 - teşhir 6199tl

şaka gibi
  • Benim şikayetime cevap geldi

Kurulumuza ilettiğiniz başvurunun değerlendirilebilmesi amacıyla Media Markt ürün fiyatları ile ilgili görsellere ihtiyaç duymaktayız. Görsel örneklerini (etiketlerin fotoğrafı, broşür vb) göndermeniz durumunda başvurunuz değerlendirmeye alınabilecektir.

Reklam Özdenetim Kurulu'na göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Reklam Özdenetim Kurulu
  • Media Markt, cidden bu aralar saçmalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

Benim şikayetime cevap geldi

Kurulumuza ilettiğiniz başvurunun değerlendirilebilmesi amacıyla Media Markt ürün fiyatları ile ilgili görsellere ihtiyaç duymaktayız. Görsel örneklerini (etiketlerin fotoğrafı, broşür vb) göndermeniz durumunda başvurunuz değerlendirmeye alınabilecektir.

Reklam Özdenetim Kurulu'na göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Reklam Özdenetim Kurulu

Samsung 100 e 30 çek konusunda vardı fiyatın resmi. Diğer fiyatlar da eski flyer lardan bulunur. Hatta bizim gazete zulasına bakayım eve geçince, belki eskilerden bulurum s4 fiyatı falan

• hala bunlardan alışveriş yapan kaldı mı
    adamlar insanları aptal yerine koyuyorlar
  • ben alışveriş yaptım ki söyle
    termikel 3 lü set aldım ankastre avm de dedimki satıcıya assada 1399 a veriyolar sizden alsam aradaki farkı vercekmisiniz dedim oda dedi müdüre soruyum geliyorum bende aynı fiyattan verebilirim dedi halbuki koçtaştada 1499 du fiyatı aldım işin gücün rast gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: palermo

tam bir fiyasko, ilgilendiğim ürünler için mh aradım buyrun fiyatlar...

Philips 55pfl7007 - teşhir 4599tl

Philips 55pfl7008 - 5699tl

Philips 55pfl8007 - teşhir 6199tl

şaka gibi

Fiyatlar rezalet 7007 fiyatına 8007 satılıyor,8007 teşhir fiyatı tam bir rezalet.Acaba bu fiyatları veren gerizekalı var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.