Nokia E63 Modelinde iyi indirim var ama stok sayısı az. Ama bu telefonu kullanıyorum fiyatına göre iyi bir ürün. Başka ufak tefek indirimler de var. Ve isterseniz de resimler
Yarın gidip yağmalamak lazım valla
bu doğum günü demek açılış tarihi mi acaba?.İstanbulda filan yok mu bu kampanyadan.8 lik flash disk alırdım çok iyi fiyatı.
Fiyatlar çok iyi
stoklar zayıf. Bakarsanız 50şer 50şer genelde.
Bence saçma sapan fiyatlar flash bellek koymuş 4 lük 100 stok vatanda oldu , 1000 stok vardı , ayrıca bence cok ta iyi indirimler yok gecen seneki gibi , aksam geçerken gördüm Demir koymuşlar. , bence rağbet bile olmucak . Bence gitmeye değmez , bı nikon d3100 oda belki yani
yuh ya . teknosa turuncu ındırımden samsung d550 tv yı 1200 tl ye aldım. 3 haftada dustugu fıyata bak . teknosaya bulastıgıma yıne bın pısman oldum.
Selam. Fiyatlar o kadar uygun değil. Vatan bilgisayarın yakınına bile yaklaşamıyor. Batanda uzun süre amd işlemcili notebook 630TL dan satıldı...
quote:
Orijinalden alıntı: Demerzell
Selam. Fiyatlar o kadar uygun değil. Vatan bilgisayarın yakınına bile yaklaşamıyor. Batanda uzun süre amd işlemcili notebook 630TL dan satıldı...
agzımdan aldın
quote:
Orijinalden alıntı: uruk33
quote:
Orijinalden alıntı: Demerzell
agzımdan aldın
izmir milleti bundan anlamaz sabahın köründe gen kuyruklar kargaşa olacaktır orda bişi fark etmez aslında yani niye bilmiyorum ama izmirli indirim lafı duyunca sanki beleş verilmiş gibi koşuyo
CANON MU SAMSUNG FOTOGRAF MAKİNASI HANGİSİ İYİ
iyi fiyatlar yok değil ama geceden gitmeyi gerektirecek bir indirim yok ortada bence
akşama bir uğrarım kaldıysa bir çay makinası alırım
Sony Ses sıstemı hakkında ne dusunuyorsunuz. Alınır mı ?
giden varmı samsung galaxy s2 kaç paraya düşmüş ?
akşam gidenler hayal kırıklıgı olmuş 50 kadar kişi sabaha kadar beklemiş sabah saat 05:30 gelenler daha karlı çıkmışlar 100 kişi bereber almışlar sabaha kadar bekleyen 50 kişi ilk yüzde girmişler ama herşeyi alamamışlar allahtan gitmemişim kensin olay çıkardı sabah kadar bekle 50 kişi sonra seninle beraber 50 daha alsınlar oh ne ala sabaha kadar soguk ye için titresin ondan sonra senle beraber 50 kişi daha resmen şansın azalıyor işin tuhaf tarafı bu sefer spotcularda yokmmuşş media mark teknosadan daha kötü yapılanma olmuş vede dedikleri gibi sınıf ta kalmış
quote:
Orijinalden alıntı: eko35/5
CANON MU SAMSUNG FOTOGRAF MAKİNASI HANGİSİ İYİ
canon tabiki
biraz önce masaüstü pc almaya gittim, daha vardı. bulaşık makinesi ilgimi çekmişti, o bitmiş. samsung 40d550 kalmamış. blender falan vardı, pek bi kalabalık da yoktu. unutmadan, kampanyadaki ürünlerden kişi başı 1 tane alınabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ceyrek
biraz önce masaüstü pc almaya gittim, daha vardı. bulaşık makinesi ilgimi çekmişti, o bitmiş. samsung 40d550 kalmamış. blender falan vardı, pek bi kalabalık da yoktu. unutmadan, kampanyadaki ürünlerden kişi başı 1 tane alınabiliyor.
Samsung 40d550, saat 06:10 gibi bitti İçeri giren 3. gruptaydım ama alamadım. 06:10 gibi tvlerin oradaydım ama nafile...
Trust 2+1 hoparlör, Trust mouse ve Targus usb çoğaltıcı alıp çıktım