Şimdi Ara

Media markt iade süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Ben size yaşadığım mağduriyet durumunu anlatmak istiyorum bu durumu daha önceden yaşayan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim. Ben black friday indirimlerinden gittigidiyor üzerindeki media markt üzerinden ip 7 plus jet black aldım buraya kadar sorun yok telefon eve geldiğinde acılmamıs kutu geldi telefonu kontrol amaçlı açtığım da telefonun kurulumunu tamamladıktan sonra arka kamerasında toz olduğunu fark ettim iç kısmında bende bu durumdan dolayı media markt aradım durumu bildirdim bana servise göndereceklerini söylediler 20 iş günü sürebildiğinide belirttiler bu durum nasıl sonuçlanır iade ettiğimde kesinlikle telefon tamir yapılmasını istemiyorum aynı ürünün açılmamış kutusu ile değişimi istediğimi belirttim bu durum olmazsa eğer ücret iadesini talep ettiğimi yazdım Benim anlamadığım nokta media markt yaptığı prosedür resmen ben sattım paramı aldım bundan sonra servis ilgilensin demekten başka bir şey değil eğer sorunum çözülmezse tüketici hakem heyetine kadar bildireceğim daha önceden böyle bir durum yaşan sorunu çözen oldu mu ? ben aynı ürünün açılmamış kutusunu istiyorum tamir falanda istemiyorum sizce sonuç ne olur

• Ben sattım gerisi ile servis ilgilenir mantığı olmayan mağaza yoktur pek. Tavsiyem süresi geçmeden (7 gün diye biliyorum) iade edip paranızı geri alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN'a bir bakın. Bu ayıplı bir mal. Sizin haklarınız var. Oradaki seçimlik haklarınızı talep edebilirsiniz. Muhtemelen ya para iadesi ya da yenisiyle değiştirme olur. Dikkat edin de swap cihaz olmasın. Sizin ilk aldığınız ya swap cihazdır ya da üretimdeki bir hatadan kaynaklanıyor olabilir.

Yeni cihaz gelirse onu da inceleyin ki swap göndermiş olmasınlar. Umarım kısa sürede çözülür. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadvt -- 28 Kasım 2018; 15:55:44 >
  • kartalg K kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam telefonu gönderdim servise göndereceklerini servis onay verdikten sonra değişim ya da iade işlemini yapacaklarını söyledilrer
  • karadvt K kullanıcısına yanıt
    telefonu media markt kargo ile iade ettim servise göndereceklerini servisin raporuna göre iade ya da değişim yapacaklarını söylediler bana geldiğinde telefon açılmamış kutu geldi swap olma şansı olmaz değil mi hocam ben yine açılmamış kutu talep edeceğim herhangi açılmış kutu veya swap cihaz istemediğimi belirttim iade ederken yazdım gelen ürün açılmamış kutu olarak geldiğinde swap olma şansı olmaz değil mi hocam ? nasıl anlayacağız onu ? ben açılmamış kutu olarak geldiğinde swap cihaz olmadığını düşünüyordum
  • ssfurkan S kullanıcısına yanıt
    Şu yazıda epey anlatmış. Başıma gelmediği için pek bilmiyorum ama yine de bunun yanı sıra internette farklı nasıl anlayacağınızı araştırın.https://www.appleuzmani.net/yenilenmis-refurbished-iphone-nasil-anlasilir/
  • karadvt K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam daha önceden okumuştum o yazıyı swap ile yenilenmiş cihazın farkını ve swap cihazın aslında sıfır telefon olduğunu gümrükten geçerken sorun kutusuz olarak ülkeye giriş yaptığını anlatıyor anladığım kadarıyla genel hatlarıyla bakalım bir ben açılmamış kutu talep ettim eğer göndermezlerse tüketici hakem heyetine başvurmayı planlıyorum bakalım serviste 20 iş günüymüş en fazla umarım kadar zaman sürmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV iade ettim İstanbul Bilişim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ssfurkan S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Swap cihaz sıfır değildir. Sıfırlanmış olarak tabir edilen, yazılım ve donanımı yenilenen cihazdır. Aslında daha önceden kullanılmış ama deforme olanların yerine yenisi takılan parçalardan ibarettir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.