Şimdi Ara

Media Markt Forum Ankara yıldönümü indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.538
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• PSP'nin fiyatı çok iyiymiş. 3 ay önce doğubankta spotuna 450'ye almıştım. Kamerası 100 lira sırf harbi iyi fiyat düşünen varsa kaçırmasın.
  • geçen sene ekim kasım ayıydı sanki ben okuldaydim ankarada olunca gitmiştim bu sene niye böyle şansa bak. Birsürü alacak şey de var
  • Navigasyon cihazı fiyatı güzel, kullanan var mı?
  • Yahu şu 5800'ı alan hala var mı,ben anlamıyorum arkadaş...399 lira hem de yıldönümü ile inmiş über ucuz(!) hali...
  • bu istanbul için katalok ne zaman çıkar?.
    edit:ya bu fiyatlar ne böyle istanbulda yapsalar şu indirimi bulaşık makinesi alacaktım 299 lira yahu.ütü tost makinesi felaket sıcak bir fırsat hoş onları aldım ama olsa yine alırdım şans yokki bizde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie Walkerr -- 7 Eylül 2011; 20:28:04 >
  • 2 sene önceki gidişimi hatırladım.

http://resim.donanimhaber.com/m_34373889/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaakman

Yahu şu 5800'ı alan hala var mı,ben anlamıyorum arkadaş...399 lira hem de yıldönümü ile inmiş über ucuz(!) hali...

en iyi androidlere rakip :)) 1,5 yıl önce 2 yıl garantisi bitmişler satılıyordu , metro market sepetine dşmüş diyorlardı.))
  • hd uydusu bulunan philips televizyon nası ki ya.Şöyle beni gaza getirecek yorum vs bulamadım nette
    ahh ah panasonic TX-P42ST33 o fiyatlara olcak hemen kapardım
  • medya market yetkililerine sesleniyorum şu indirimi istanbulda yapın bulaşık makinesini alacağım.bağa üzel indirim yapın ağğbi
  • sabah gitsem netbook alabılırmıyımkı?
  • biri üründen adetli alınabiliyor mu acaba? yoksa 1 tane mi alabiliyoruz? bir de sıra falan var mı ki? kaç ta gitmek lazım. 6 da açılıyor yazıyor ama, satış başlıyor mu o saatte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordspear

biri üründen adetli alınabiliyor mu acaba? yoksa 1 tane mi alabiliyoruz? bir de sıra falan var mı ki? kaç ta gitmek lazım. 6 da açılıyor yazıyor ama, satış başlıyor mu o saatte.

genel de kasa ve kasaya ilerlerken bir kaç görevli AYNI 2/3 ADET ürünü alıyor ve geçirmiyorlar. 3/4 kişi gidip farklı farklı isim / adres ile almaya çalışın.

1 er 1 er verirler beklemene değmez , yada alıp içerde beklersin ARKADAŞLARIn gelir , kasadan geçersiniz. bir kere bimeks de 4 saat 10mt lik kasa sırası bekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bionicle

2 sene önceki gidişimi hatırladım.

http://resim.donanimhaber.com/m_34373889/tm.htm

kötü olmuş

• gidipte birşeyer alacak olan arkadas varsa eger banada bir tane logitech mouse alabilirmi? uygun bir zamanda bulusup teslim alırım, parasını veririm. çok lazım o mouse'dan ama yarın gidecek durumum yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: izomer

quote:

biri üründen adetli alınabiliyor mu acaba? yoksa 1 tane mi alabiliyoruz? bir de sıra falan var mı ki? kaç ta gitmek lazım. 6 da açılıyor yazıyor ama, satış başlıyor mu o saatte.

genel de kasa ve kasaya ilerlerken bir kaç görevli AYNI 2/3 ADET ürünü alıyor ve geçirmiyorlar. 3/4 kişi gidip farklı farklı isim / adres ile almaya çalışın.

1 er 1 er verirler beklemene değmez , yada alıp içerde beklersin ARKADAŞLARIn gelir , kasadan geçersiniz. bir kere bimeks de 4 saat 10mt lik kasa sırası bekledim.

bu dediğiniz olay medimarkt ta mı oluyor acaba? ben 5 tane aynı üründen almayı düşünüyorum mesela, cep telefonu ve bilgisayar. toplam 10 adet. alamaz mıyım.? alamazsam gitmeye gerek yok sabahın köründe.

• bimeks , EW , saturn açılışlarına gittim ve hep bu şekilde idi , genel bir durum ve çok normal. adet li ürün ve siz /benim içim bizim haklarımızı koruyan bir yöntem,

gidip alın bir köşede dursun , arkadaşlarınız gelsin kasadan geçirin risk almaya gerek yok. 100 tane flashbellek varsa 20 kişi yerine 5 kat fazlasına satmak MEDİA MARKT ın hakkı bence. amaç para değil , reklam.
  • teknosa nın kampanyasına gitmiştim, dediğiniz gibi flash bellek vs kalmadı bize. ama benim alacağım ürünler 3-5 liraya düşen ürünler değil. o yüzden diyorum adetli alabilirmiyiz diye. yoksa flash bellek olsun, mause olsun benzeri ürünlerde adetli satılması gelen kişilerin mağdur edilmemesi için yapılabilir tabiki.
  • quote:

teknosa nın kampanyasına gitmiştim, dediğiniz gibi flash bellek vs kalmadı bize. ama benim alacağım ürünler 3-5 liraya düşen ürünler değil. o yüzden diyorum adetli alabilirmiyiz diye. yoksa flash bellek olsun, mause olsun benzeri ürünlerde adetli satılması gelen kişilerin mağdur edilmemesi için yapılabilir tabiki.

siz haklısınız ancak şöyle uç bir örnek vereyim , bu oradaki yetkililerin sivri zekası işte,

EW ye gitti 23:00 de sabah 06:00 ya kadar bekledik girdim ve çamaşır makinesi aldım , yanına da 2 adet kireç önleyici alet ( tek alan benim ) 2 adet aldım OLMAZ !! dediler. ya açılış ama bu ürünü kim alsın ne yapsın dedim olmaz dediler, bende ARKADAŞA verdim o geçirdi kasadan ( 3 kişi gitmiştik )

artık gerisi hayal gücüne kalsın

• inşallah sorun olmaz bizde. :) deneyip görecez bakalım. :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.